a coż to jest ten kapitał pierwszej pomocy?
Napisane przez musashi87
Napisane przez Infiniti1987
Wiesz może Arjel obawia się że FTP dostanie licencje od indian i będą mieli jednego klienta mniej a wiadomo że za wydanie licencji kasuje się niezłą sumkę...co ty PIER@#$%^
ARJEL reguluje hazard we Francji i tylko we Francji nie ma to związku z licencjąz Alderny czy wspomnianych INDIAN
ABORYGENÓW
Napisane przez smack91
Napisane przez InTooDeep
ok w skrócie poproszę, bo nie gram niby, ale mam tam kasę, jeszcze tydzień temu niby mi bonus 200$ dali którego jako że nie gram nie wykorzystałem i zamiaru nie miałem, ale w sumie kase przewaliłbym gdzie indziej jak tu takie ceregiele. Zostawiłem nam pieniądze jedynie dlatego że jest mobile rush poker.co dokładnie się tam dzieje? I czy sa jakieś informacje odnośnie pieniędzy graczy?
jak dostałeś bonus to to nie są pieniądze tylko bonus. beka
czytaj ze zrozumieniem, mam tam kase a jeszcze niedawn dali mi jakiś bonus jakby nigdy nic a tu nagle padło. Boze co za idioci na tym forum nagle wyrośli.
Tu faktycznie sytuacja jest napięta jak plandeka na żuku (zakochałem się w tym tekście, pozdrawiam autora/kę
). Za każdy błąd albo odmienne zdanie pojeżdżacie się od idiotów. Wcześniej dostało się temu... chłopakowi od "kard".
Luz. To tylko pieniądze. ♠_cool:
Napisane przez szok38
Luz jak dwie muszelki .Ty Pało
Za "Pało" z wielkiej litery masz
19:36- Jak poinformował Marco z QuadJacks, Jack Binion jest już oficjalnie inwestorem Full Tilt Poker
Dziadzia nam odda bankrolle i będzie happy end
Napisane przez Fafarafa
19:36- Jak poinformował Marco z QuadJacks, Jack Binion jest już oficjalnie inwestorem Full Tilt PokerDziadzia nam odda bankrolle i będzie happy end
gud lak wid dad
Może teraz odda amerykanom, a EU bedzie czekac 3 miesiace na info
add:
Z tego co zrozumialem zalezy mu bardziej na USA.
Napisane przez sojowyjarz
Może teraz odda amerykanom, a EU bedzie czekac 3 miesiace na info![]()
add:
Z tego co zrozumialem zalezy mu bardziej na USA.
dokłądnie!
Napisane przez szok38
Nie najlepiej to wygłada musashi tak ????
Wyglada to mniej wiecej tak, ze ilu pismakow, tyle teorii.
LA Times to nie jest najlepsze i pierwsze zrodlo do tego typu przeciekow.
Nie ma info na powaznych zagranicznych stronach pokerowych=> nie ma nowosci.
Szkoda czasu na sledzenie spekulacji i robienia sobie niepotrzebnej nadziej
Piątek
09:14- Full Tilt sprzedane grupie inwestorów- taką informacje opublikował redaktor Los Angeles Times Nathaniel Popper.
Według artykułu w Los Angeles Times, została podpisana umowa pomiędzy Full Tilt Poker a inwestorami, którzy umożliwią spłacenie długu wobec graczy w wysokości 150 milionów dolarów.
Czytaj więcej: http://pl.pokernews.com/newsy/2011/06/licencja-full-tilt-poker-zawieszona-relacja-minuta-po-minuci-4455.htm
No to zobaczymy co dalej
No w końcu się coś ruszyło dobry początek. Teraz niech nowi inwestorzy spłacą długi, odzyskają licencje i FTP wraca do gry!
09:14- Full Tilt sprzedane grupie inwestorów- taką informacje opublikował redaktor Los Angeles Times Nathaniel Popper.
Według artykułu w Los Angeles Times, została podpisana umowa pomiędzy Full Tilt Poker a inwestorami, którzy umożliwią spłacenie długu wobec graczy w wysokości 150 milionów dolarów.
Ale byloby swietnie, gdyby wszystko wyszlo.
Fajna jest nadzieja na odzyskanie 5cyfr i $. Ide spac szczesliwszy