Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] kilka pytań

6 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
558 Wyświetlenia
roza90

Witam, mam kilka pytań a mianowicie:

1. Na FTP jeszcze nie miałem swojego pierwszego depozytu ponieważ gram za pieniądze z quizu (50$). Czy po złożeniu swojego pierwszego depozytu przysługuję mi bonus 100% od wpłaty? Jak tak to jak go się wyrabia, tzn pewnie będzie trzeba zdobyć jakieś punkty FTP aby uruchomić bonus.
2. Czy na FTP jest jakieś ograniczenie tak jak np na Pokerstarsie że po wpłaceniu pieniędzy przez dwa dni nie moge ich wypłaci? Chce dokonać depozytu tylko dla tego aby wypłacić pieniądze które już zarobiłem korzystając z tych 50$ a trochę sie juz ich uzbierało.
3. No i pytanie nie związane z FTP tylko z PokerStrategy (nie che spamować forum i robić miliona wątków dla tego pisze tu) Jak jest opcja od nośnie polecenia PokerStrategy to czy mogę swój link wysłać do osoby ode mnie z rodziny która będzie mieć ten sam adres co ja? Chodzi mi czy PokerStrategy sie nie doczepi jeśli będzie chodziło o quiz za 50$ (oczywiście konto FTP będzie założone nowe na tą osobę)

Z góry dziękuję za odpowiedzi i życzę powodzenia przy stołach! :)

5 odpowiedzi
roza90 Autor wątku
roza90

udzieli mi ktoś w końcu jakiś informacji?

rafaeelloooo

1. Ważne: Musisz dokonać wpłaty w przeciągu 180 dni od momentu rejestracji na Full Tilt Poker. W przeciwnym razie twoje konto nie będzie przypisane do PokerStrategy.com i stracisz możliwość zbierania StrategyPoints oraz przepadnie ci oferta 27% rakebacku.

Po dokonaniu wpłaty możesz sprawdzić wielkość bonusu klikając na Kasjer. Masz 120 dni na wyrobienie bonusu od pierwszej wpłaty.

Bonus będzie wypłacany w ratach o wysokości 10% wpłaty lub 20 $ (w zależności co następi szybciej). Przykładowo, gdy wpłacisz 100 $, będziesz otrzymywał bonus w ratach po 10 $ (10%).

Bonus uwalniany jest w wysokości 0,04 $ za 1 Full Tilt Point (Full Tilt Points to punkty, które otrzymujesz od Full Tilt Poker za grę na tej platformie), więc aby wyrobić 1 $ bonusu, musisz ugrać 25 FTP.

Dodatkowo, otrzymasz 27% rakebacku od wyrobionego rake'u netto. Rake netto obliczany jest poprzez odjęcie od wygenerowanego rake'u wszystkie bonusy otrzymane od Full Tilt Poker.

2. Z tego co wiem, to nie możesz zrobić tak, że wpłacisz kasę, uruchomisz bonus od pierwszej wpłaty i po kilku dniach kasę wypłacisz, ale mogę się mylić..

3. Możesz jak najbardziej :)

Dzięki za wyczerpującą odpowiedź, rafaeelloooo

kasperek17

ad.2.
to jak w końcu z tą wpłatą jest? bo TUTAJ jest odpowiedź że można...
można wpłacić, wypłacić i wyrabiać first depo dalej??

Bo tak właśnie jest . Wystarczy że wpłacisz pewną kwotę wtedy aktywuje Ci się bonus first depo i możesz wypłacić już pieniądze ile tam chcesz :)