Przejdź do forum
Kapitał startowy

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Kapitał startowy

7 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
1,352 Wyświetlenia
Jareki70

Witam wszystkich serdecznie

Mam małe pytanie nie wiem czy warto Ticket pisać, w poniedziałek 8.02 dostałem maila od PokerStrategy że mogę teraz odebrać darmowy kapitał startowy w wysokości 30 USD na Full Tilt, jako że nie miałem tam konta bo zwykle gram na innym roomie, zrobiłem konto podpiąłem do PS wszystko śmiga, mail z informacją ,, ...przyznaliśmy pierwsze 10 $... '' przyszedł, loguje na Tilta a tam 0$, tylko bilety 5$ Rush Poker i 5 do turniejów po 1$, czy to jest ten kapitał? niby razem 10$

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi

Może to jest kapitał startowy ale w formie ticketów do turniejów

Odpowiedz
Cytat
Frukix

Tak to jest ten kapitał mój kolega odebrał właśnie ten bonus powinieneś mieć jeszcze kupon do kasyna za 5 $ albo 8 już nie pamiętam.

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Hej,

Warto czytać czasem treść wiadomości ;) W instrukcji pobrania poker roomu i założenia nowego konta na Full Tillt jest taka informacja (pogrubiona i do tego powiększona):

Startowe 10 $ składa się z:

• Bilet o wartości 5 $ do Rush Pokera.
  • 5 biletów turniejowych o wartości 1 $ każdy. Bilety te, jeśli nie zostaną użyte, stracą ważność po siedmiu dniach.

Drugą ratę darmowej gotówki otrzymasz po Twoim depozycie.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Jareki70 Autor wątku
Jareki70

Dzięki Skibcio, nie zwróciłem uwagi na tą instrukcję, faktycznie było napisane, a w mailu nie było takiej informacji dlatego nie wiedziałem :P

do zamknięcia

Odpowiedz
Cytat
Antares404

Czy jak już jesteśmy w temacie kapitału startowego na FTP to mógłby mi ktoś wyjaśnić o co chodzi z tymi biletami do rush pokera???? Totalnie tego nie ogarniam pokazuje mi na każdym z pięciu że mam jeszcze do wyrobienia po 90 ftp żeby je odblokować a czas tylko do 25 lutego.. nie wiem czy to w ogóle wykonalne. W ogóle jakby ktoś mógł tu podrzucić jakiś temat związany z tymi biletami bo serio jakoś dziwnie to się wszystko nalicza nie wiem skąd rebuye się biorą bo mi nie zabiera z konta hajsu itp.

i co jak nie zdobędę tych 100 ftp to nic z tych biletów nie dostanę?

Odpowiedz
Cytat
Jareki70 Autor wątku
Jareki70

mam ten sam problem, w ramach bonusu od pierwszej wpłaty dostałem między innymi dwa bilety 5$ czas 7 dni na zebranie 100 pkt na każdy, co na niskich stawkach jest fizycznie niemożliwe 200/7 = 28,57 pkt na dzień, to się nazywa pozorna darmowa gotówka.

możesz napisać co się dzieje jak czas się kończy? jeśli przepada to trzeba na NL10 grać

Odpowiedz
Cytat