Witam!
Moj polecony wyslal skan potwierdzajacy i niby w mojej zakladce zwerbowani pisze ze otrzymal kapital startowy a mimo to saldo na jego koncie wynosi 0$. Ocb?
Pozdrawiam!
Myślę, że po prostu kapitał startowy nie został jeszcze zaksięgowany na FTP, cierpliwości
No juz dobre 3 tygodnie czeka. Dzisiaj z nim rozmawialem mowil ze dalej nie dostal hajsu.
Witaj!
Niech Twój znajomy napisze ticketa do naszego supportu i zapyta, gdzie podziewają się jego pieniądze
Pozdrawiam
Pisal juz chyba z 2 razy i za kazdym odpisuja ze wystapil jakis error i pieniadze sa w drodze i ak do tej pory dalej 0 na koncie. Zrobisz cos z tym Qsypal?
Qsypal nie za dużo może zrobić.
Proszę o wysłanie ticketu jeszcze raz i ew rozmowę z full tiltem, może oni trzymają
Pozdrawiam
Ja wysłałem zdjęcia dowodu dwa tygodnie temu w piątek, kolejny raz wysłałem w ten poniedziałek i też nie mam jeszcze kapitału startowego
ciekawe ile czasu też będę musiał czekać...
kulig1987 napisał
Ja wysłałem zdjęcia dowodu dwa tygodnie temu w piątek, kolejny raz wysłałem w ten poniedziałek i też nie mam jeszcze kapitału startowegociekawe ile czasu też będę musiał czekać...
Napisz ticketa w języku angielskim lub niemieckim do PS (w zakładce POMOC).
Witam,
czy udało się rozwikłać tą kwestie? z jakiego względu środków nie ma na koncie w ft jeżeli w profilu jest informacja o otrzymaniu kapitalu startowego?
EDIT:
Kolega napisał ticketa do supportu i pomogło - po 30 minutach od wysłania kapitał pojawił się na full tilt poker.
Pozdrawiam Piotrek.