Przejdź do forum
Kapital Startowy

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Kapital Startowy

11 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
1,078 Wyświetlenia
PISAK89

Witam!
Moj polecony wyslal skan potwierdzajacy i niby w mojej zakladce zwerbowani pisze ze otrzymal kapital startowy a mimo to saldo na jego koncie wynosi 0$. Ocb?
Pozdrawiam!

10 odpowiedzi

Myślę, że po prostu kapitał startowy nie został jeszcze zaksięgowany na FTP, cierpliwości ;)

MoroP

Spokojnie, jak po kilku dniach nie dojdą to daj znać.

PISAK89 Autor wątku
PISAK89

No juz dobre 3 tygodnie czeka. Dzisiaj z nim rozmawialem mowil ze dalej nie dostal hajsu.

PISAK89 Autor wątku
PISAK89

I co z tym dalej bedzie?

Qsypal

Witaj!

Niech Twój znajomy napisze ticketa do naszego supportu i zapyta, gdzie podziewają się jego pieniądze :)

Pozdrawiam

PISAK89 Autor wątku
PISAK89

Pisal juz chyba z 2 razy i za kazdym odpisuja ze wystapil jakis error i pieniadze sa w drodze i ak do tej pory dalej 0 na koncie. Zrobisz cos z tym Qsypal?

damianpat

Qsypal nie za dużo może zrobić.
Proszę o wysłanie ticketu jeszcze raz i ew rozmowę z full tiltem, może oni trzymają
Pozdrawiam

Ja wysłałem zdjęcia dowodu dwa tygodnie temu w piątek, kolejny raz wysłałem w ten poniedziałek i też nie mam jeszcze kapitału startowego :( ciekawe ile czasu też będę musiał czekać...

kulig1987 napisał
Ja wysłałem zdjęcia dowodu dwa tygodnie temu w piątek, kolejny raz wysłałem w ten poniedziałek i też nie mam jeszcze kapitału startowego :( ciekawe ile czasu też będę musiał czekać...

Napisz ticketa w języku angielskim lub niemieckim do PS (w zakładce POMOC).

SJS
SJS

@PISAK89

Witam,

czy udało się rozwikłać tą kwestie? z jakiego względu środków nie ma na koncie w ft jeżeli w profilu jest informacja o otrzymaniu kapitalu startowego?

EDIT:
Kolega napisał ticketa do supportu i pomogło - po 30 minutach od wysłania kapitał pojawił się na full tilt poker.

Pozdrawiam Piotrek.