Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Iron Man

16 Posty
12 Użytkownicy
0 Reakcje
1,155 Wyświetlenia
subli78

turniej Iron man anulowany ?

15 odpowiedzi
SnikerS89

Ale w ogóle odwołany w tym miesiącu? To trochę nie tak z ich strony, jak ktoś siedzi i miesiąc w miesiący wyrabia status i go się zmusza w pewnym momencie do scashowania biletu na medale

Napisane przez chewiczek
Ale w ogóle odwołany w tym miesiącu? To trochę nie tak z ich strony, jak ktoś siedzi i miesiąc w miesiący wyrabia status i go się zmusza w pewnym momencie do scashowania biletu na medale

o mój boże... przyłożyli broń do skroni? :>

mik1984

Nie, musisz keszować za żetony biletu, możesz zagrać w przyszłym miesiącu. I chyba nic nie stoi na przeszkodzie, żeby w jednym miesiącu zarejestrować się do dwóch Iron Man'ów, np. Gold i Iron.

imgoingtomirage

Witam.

Turniej Iron Man został anulowany i prawdopodobnie pojawi się w przyszłym tyg..

Pozdrawiam.

Tylko że ciągle chcę się utrzymywać na goldzie bo od 10 miesięcy na nim jestem i zamierzam ciągle na nim być i nie wchodzić na Irona do 36 miesiąca? Jeżeli będzie w następnym tygodniu to w porządku się zachowali

chewiczek, bilety są ważne rok.

mik1984

Napisane przez chewiczek
Tylko że ciągle chcę się utrzymywać na goldzie bo od 10 miesięcy na nim jestem i zamierzam ciągle na nim być i nie wchodzić na Irona do 36 miesiąca? Jeżeli będzie w następnym tygodniu to w porządku się zachowali

Powinieneś już od 7 się interesować Ironem, bo masz prawie 2x tyle medali co za Gold.

+ $100 a nie 75 do mid year bonus

+ wstęp do freerolla na 30k, a nie 20k podzielone na 30% mniej zawodników co na gold.

budzisz

Nie chce zakładać nowego tematu, a mam pytanie dotyczące Ironmana. Powiedzcie mi z jakiego powodu dostałem przed dwoma dniami 500pkt Ironman??? ( powinno być ok 100pkt.)
Drugi raz mi się to zdarza, a nie wiem czemu.

rekompensata od ftp pewnie za jakies problemy techniczne

mouse91

a wiadomo już oficjalnie czy będą turki z irona w tę sobotę?

mik1984

tak, jest już otwarta rejestracja od wczoraj...

PS.... nie odwołali je, nie rejestruj się, więcej puli dla mnie _evil:

123malpa456

Nie chce zakładać nowego tematu, a mam pytanie dotyczące Ironmana. Powiedzcie mi z jakiego powodu dostałem przed dwoma dniami 500pkt Ironman??? ( powinno być ok 100pkt.) Drugi raz mi się to zdarza, a nie wiem czemu.

Też dostałem 500FTP i myślę, że jest to rekompensata za Freerolle które się nie odbyły w ubiegłą sobotę z Iron Man.

p.s temat Iron Man jest przyklejony jako główny więc może zanim ktoś założy nowy najpierw się choć trochę rozejrzy? :f_ugly:

sasinex

Napisane przez 123malpa456

Nie chce zakładać nowego tematu, a mam pytanie dotyczące Ironmana. Powiedzcie mi z jakiego powodu dostałem przed dwoma dniami 500pkt Ironman??? ( powinno być ok 100pkt.) Drugi raz mi się to zdarza, a nie wiem czemu.

Też dostałem 500FTP i myślę, że jest to rekompensata za Freerolle które się nie odbyły w ubiegłą sobotę z Iron Man.

p.s temat Iron Man jest przyklejony jako główny więc może zanim ktoś założy nowy najpierw się choć trochę rozejrzy? :f_ugly:

To nie jest rekompensata za freerolle, tylko za przerwe w usludze.

salyk

A więc przeniesione:

This month’s Iron Man Challenge Freerolls have been rescheduled to Saturday, June 18th and will begin at the regular times:

* Bronze $10K Freeroll starts at 12:15 ET
* Silver $15K Freeroll starts at 12:45 ET
* Gold $20K Freeroll starts at 13:15 ET
* Iron Man $30K Freeroll starts at 13:45 ET

The One-A-Day Freeroll has also been rescheduled to Saturday, June 18th, starting at 11:45 ET.