milion razy tablefinderem przeciagalem krzyzyk, zaskoczylo! Eureka! Na jednym stole pokazywalo dobrze, ale odpaliłem drugi stół i już było widać huda ale bez statów, czyli jeden działał dobrze a drugi nie, oczywiscie w tym samym czasie, po zakonczeniu gry na stole na ktorym dzialal hud, na drugim nic sie nie zmienilo, dalej klapa..heh. Pociecha z tego ze na headu up'ach działa.
dalej cisza?
czy PS moze zadzialac u panów od HM1 ? wiem ze nie ma wspolpracy z FTP i juz moderatorzy nawet tu nie pomagaja itp ale zarabiali na graczach wczesniej reklamuja HM wiec cos mogli by ich nacisnac...
mistrzu co za zlote rady bede sie zglaszal z kolejnymi pytaniami do ciebie aby nie pracowac glowa tyle lat bez ciebie dobrze ze posta jako tako umiem napisac...
Kurde ja mam tak ze gram SNG Super Turbo i HUD sie nie pokazuje , rece normalnie sie importuja , grajac cash HUD normlanie dziala nie kumam w czym problem
mi na zwykłych działa, na rushu nie, ale gram Zooma więc
a tu bonus do wyrobienia
Edit zainstaloalem ta najnowsza wersje z 3 Maja i działa
http://www.holdemmanager.com/Downloads/HmUpdate_Release_1.13.01_03May2013b.exe
table finderem najpierw znalazlem na normalnych stolach huda, pozniej na rushu juz samo znalazlo, i jeszcze zeby dobrze działało musisz ustawic layout na rakerace na FTP
to zobacze potem czy działa nie wiem jak to znalazles ja sledziłem ciagle http://www.holdemmanager.com/store/downloads-manuals.php i tam nie ma tego tylko do hm2 pisze ze 3 maj wielkie dzieki
podziekowal i pozdrawiam
Po dzisiejszym updacie HM przestał importować ręce z FTP, pisze że zaimportował 0 rąk w tym wszystkie niekompletne. Wersja oficjalna nie wyświetla w ogóle huda, beta którą linkował Dante872 wyświetla go, ale nie aktualizuje.
Nikomu nie działa i działać nie będzie. Jeśli nie chce wam się co chwilę sprawdzać, czy jest już update, polecam wysłać maila do:
W temacie i treści wpisując:
Notify Me When HM-6837 Is Resolved
Wtedy zostaniecie poinformowani drogą mailową o naprawieniu problemu.
Czy ktoś mi może wyjaśnić jak to jest, że największy room na świecie p* + ftp nie uprzedza największego trackera na świecie, że zmienia format HH....
Spoiler
$$$?