Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

hh z ftp

8 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
624 Wyświetlenia
kustra

Halooo

Czy ktoś się orientuje czy będzie gdzieś opcja zakupu HH z FTP? Na PTR widzę coś takiego, ale nie ma tam stołów rusha, a o takie mi chodzi.

ps.
PODKREŚLAM, że nie chcę kupić hand history, nie chcę oszukiwać, to przecież niemoralne. Chodzi mi tylko o to, czy będzie MOŻLIWOŚĆ kupna hh z rusha, na którymś z serwisów.

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
Kemor

jakie stawki ?

Odpowiedz
Cytat
Asura2006

Napisane przez kustra
Halooo
ps.
PODKREŚLAM, że nie chcę kupić hand history, nie chcę oszukiwać, to przecież niemoralne. Chodzi mi tylko o to, czy będzie MOŻLIWOŚĆ kupna hh z rusha, na którymś z serwisów.

Lol WTF ?

Ja też myślę o MOŻLIWOŚCI kupna rąk z nl25 ale najlepiej normalne stoliki trolololo

Odpowiedz
Cytat
kustra Autor wątku
kustra

NL50/NL100.

@Asura, interesuje mnie tylko, kiedy moi okropni przeciwnicy zyskają taki edge nade mną w postaci kilkudziesięciu kh na mnie. X(

Odpowiedz
Cytat
Asura2006

jasne jasne :D

anyway na PTR jest niby opcja kupienia rąk z FTP ale zobacz sobie jaką max ilość można dostać CAŁE... 0 rąk :)

Z tego co wiem FTP kiedyś zablokowało możliwość handminingu i chyba tak już zostało.

Odpowiedz
Cytat
kustra Autor wątku
kustra

Tak jak starsy ;)
W każdym razie problem rozwiązany. Przeklęci oszukiwacze, będą mieli możliwość kuna HH z hhmailer, dokładna data niestety nie jest jeszcze znana.

Odpowiedz
Cytat
maklakiewicz

Pięknie wypromowałeś ww. serwis hh ;)

Odpowiedz
Cytat
kustra Autor wątku
kustra

to pochwala :)?

Odpowiedz
Cytat