Witam
Gram na ftp głownie cashowki, czasem rusha.
Moj ojciec grywal troche ale nie przez internet.
Ma swojego laptopa, korzystamy z tego samego łącza poprzez router.
Nie chce za bardzo zakładac mu osobnego konta na ftp bo jakos nieufnie na to patrzą gdy są te same nazwiska i ten sam adres.
Czy będzie jakiś problem gdy ja będe grał na swoim komputerze cashowki (zazwyczaj 12stolow bądz rush 4) a on na laptopie jeden turniej?
Gram z dziewczyną na 2 komputerach przez router i do tej pory nie było żadnych problemów czy to na party poker, full tilcie, czy starsach. Pozdro
jesli nawet gracie w tym samym czasie?
bo moze sie to wydawac podejrzane ze ktos gra multitabling a dodatkowo jeszcze turniej
Wolalbym uniknac jakichs nieporozumien czy nawet blokady
Będziesz miał 100% pewności jak założysz mu na innym roomie. Chyba jeszcze do FTP się nie przyzwyczaił paranoidalnie?
Nie bardzo rozumiem? Chcesz zalogować się na jedno konto na FTP naraz z dwóch komputerów i na jednym dać ojcu grać turniej?
Moim zdaniem soft w ogóle nie powinien na to pozwolić.
Napisane przez spinek
Nie bardzo rozumiem? Chcesz zalogować się na jedno konto na FTP naraz z dwóch komputerów i na jednym dać ojcu grać turniej?
Moim zdaniem soft w ogóle nie powinien na to pozwolić.
Aha no ja też nie skumałem.
Tak to na 100% nie.
Witam,
Nie można być jednocześnie zalogowanym z dwóch komputerów (w sensie - nie da się). To by wyjaśniało i zamykało temat, ale dodam jeszcze, że nie można się logować na konto innego gracza.
Pozdrawiam