Przejdź do forum
Gra na dwóch komput...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Gra na dwóch komputerach

7 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
1,647 Wyświetlenia
Stasjo88

Witam
Gram na ftp głownie cashowki, czasem rusha.
Moj ojciec grywal troche ale nie przez internet.
Ma swojego laptopa, korzystamy z tego samego łącza poprzez router.
Nie chce za bardzo zakładac mu osobnego konta na ftp bo jakos nieufnie na to patrzą gdy są te same nazwiska i ten sam adres.
Czy będzie jakiś problem gdy ja będe grał na swoim komputerze cashowki (zazwyczaj 12stolow bądz rush 4) a on na laptopie jeden turniej?

6 odpowiedzi
PetrusW

Gram z dziewczyną na 2 komputerach przez router i do tej pory nie było żadnych problemów czy to na party poker, full tilcie, czy starsach. Pozdro :)

Stasjo88 Autor wątku
Stasjo88

jesli nawet gracie w tym samym czasie?
bo moze sie to wydawac podejrzane ze ktos gra multitabling a dodatkowo jeszcze turniej
Wolalbym uniknac jakichs nieporozumien czy nawet blokady

sojowyjarz

Będziesz miał 100% pewności jak założysz mu na innym roomie. Chyba jeszcze do FTP się nie przyzwyczaił paranoidalnie? :)

Główny administrator
spinek

Nie bardzo rozumiem? Chcesz zalogować się na jedno konto na FTP naraz z dwóch komputerów i na jednym dać ojcu grać turniej?
Moim zdaniem soft w ogóle nie powinien na to pozwolić.

sojowyjarz

Napisane przez spinek
Nie bardzo rozumiem? Chcesz zalogować się na jedno konto na FTP naraz z dwóch komputerów i na jednym dać ojcu grać turniej?
Moim zdaniem soft w ogóle nie powinien na to pozwolić.

Aha no ja też nie skumałem.

Tak to na 100% nie.

Urbi23

Witam,

Nie można być jednocześnie zalogowanym z dwóch komputerów (w sensie - nie da się). To by wyjaśniało i zamykało temat, ale dodam jeszcze, że nie można się logować na konto innego gracza.

Pozdrawiam