Przejdź do forum
FTP ustawione karty...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] FTP ustawione karty?!

13 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
794 Wyświetlenia
rutexx

witam wszystkich
temat całkiem poważny!!
zauwazylem juz od dluzszego czasu, ze na poker roomie FTP układy kart, które posiada dana osoba przy stoliku np.: [5 :club:A :club:] lub [K :heart:A :spade:] (uwaga to jest tylko przykład) mogą nam juz duzo powiedziec, bo nie pierwszy raz juz widze jak te same karty wygrywaja w ten sam sposob rozdania!! ?( ?( specjalnie ostatnio zrobilem nawet sobie tabelke i zacząłem zapisywac ręce, któe przynosily dobre efekty, a które nie. jakież było moje zdziwienie jak moja zapisana wcześniej jako ta dobra ręka 6 :spade:T :spade: dała mi wygraną i to jeszcze w jaki sposób! podbilem sobie przed flopem w ramach testu w turnieju MTT z tą właśnie ręką... na flopie od razu dostałem strita i to jeszcze takiego: 987o _o:. nie wspomne już o ekstremalnym przypadku w postaci kart 7 :heart:3 :diamond:!! za pierwszym razem był full na stoliku z tych dwóch kart kiedy je trzymałem. wiadomo, ze je spasowalem juz przed flopem. ale za drugim razem zapisując wczesniej ta rękę jako ta dobrą postanowilem ją rozegrac. i oczywiscie na flopie spada mi 774o. ktos tu na forum juz pisał, ze jak ktos gra duzo na ftp to wie jakie karty na stoliku już będą. często widzę jak ktoś ma króla i dame w tym samym kolorze, a dokladniej :diamond: i wygrywa rozdanie bez problemu trafiajac 2 pary. cos tu jest nie tak!! na domiar tego wszystkiego zapisalem jeszcze jedna rekE, ktora trafia mi sie dosyc czesto, a mianowicie J :diamond:J :heart: I Z TA RĘKĄ nigdy nie moge wygrac rozdania! zawsze jakis as dama albo krol spadnie _confused:

12 odpowiedzi
Nomedes

no JJ to sie wogole nie opalca grac ale J9 i J8 szczegolnie w :heart: to prawdziwe łamacze AA, mowie ci dopisz do tabelki rozegralem na FTP ponad 100k rak juz wiem co mowie, sam ostatnio zrzucam AA jak mam opor i Jxx na flopie a jak flushdraw mozliwy to EZ FOLD.

polecam jescze 83o i wspomniane 7x w szczegolnosci 74 jak widziales to potega pozatym oprocz fulli czesto lapia stity badz 2 pary a 4 czesto dopelnia bicycle (strit od asa do piatki) jak masz agresywnych graczy to masz praktycznie pewne ze ich stack bedzie twoj.

powodzenia na stolikach i pamietaj: graj swoje ale zawsze patrz na system sczegolnie przeciwko graczom TAG to pewne bankomaty _thumbsup:

Wolandooo

Ludzie, nie wiem w ogóle po co odpisywać takim gościom w ich mrocznych wątkach...

Urbi23

6 :Spade T :Spade dała mi wygraną i to jeszcze w jaki sposób! podbilem sobie przed flopem w ramach testu w turnieju MTT z tą właśnie ręką... na flopie od razu dostałem strita i to jeszcze takiego: 987

A mogłeś innego? ;)

Oj, czego Ci gracze nie wymyślą :rolleyes:

rutexx Autor wątku
rutexx

moze mi wytlumaczysz moje przykłady hmm? 2 razy pod rząd 6 :spade:T :spade: wygrywa rozdanie stritem?! chyab cos tu jest nie tak co?? najdziwniejsze, ze moj znajomy, ktory gra na ftp miał juz na wicie J :diamond:J :heart: i sytuacja byla podobna do mojej ;] wytlumacz to. przeciez to tylko gutshoty z tym 3 :diamond:7 :heart: ;]

Nomedes

wolandoo bo ty wogole nie wiesz o spisku to nic nie rozumiesz, dla ciebie wszystko morczne a tu trzeba sie wzniesc ponad zwykly warsztat i dostrzec ukryte schematy inaczej nigdy nie bedziesz pro... :f_confused:

Fitas

pomysl, ze szansa, ze ktos trafi szóstke w totka to 1 do 14 milionów, a trafia mniej wiecej co tydzien, a Twoje zdarzenia maja 2-15% szans na zaistnienie, wiec to pikus :)

long run long run ;)

JogaSensei

kto to wygral z reka 72 wsop? brunson? pewnie tez mial taki system ;]

babel92

Wspaniale się uśmiałem przed snem - dzięki rutexx :f_thumbsup:

rutexx Autor wątku
rutexx

dzisiaj gralem turniej wlasnie.. bylem na ultra short stacku i spadlo mi jj. oczywista sprawa all in pre flop... calluje mnie gosc ktory ma as5 :club:

na flopie spada rainbow... widzac jego karty pod nosem powiedzialem sobie, ze juz przegralem bo mu dojdzie kolor na turn i river i oczywiscie doszło! te sytuacje sie powtarzają. mozecie wierzyc lub nie, szczerze mam to w dupie i nie pisalem tego tematu zeby sie tu zalic, tylko w celu podzielenia sie swoimi spostrzezeniami. slepy nie jestem i pamiec mam bardzo dobrą.

It's all bullshit folks and It's bad for ya!

murkins

masz rację losowość kart to pic na wodę :f_thumbsup:
nareszcie ktoś ujawnił ten spisek

Urbi23

Napisane przez rutexx
i nie pisalem tego tematu zeby sie tu zalic, tylko w celu podzielenia sie swoimi spostrzezeniami.

Dziękujemy, podzieliłeś się, pewnie wielu osobom poprawiłeś humor przed snem, w tym mnie. W podzięce, zamykam temat, żeby nieuświadomieni gracze, nie wierzący w tak ewidentny spisek, już się nad tobą nie pastwili.

Pozdrawiam