wtf się dzieje z FTP ? Nie da się grać. Co chwilę reconnectuje/wyrzuca ze stolików, ścina totalnie. Rzecz dzieje się od tygodnia, ale dziś to co 10 s mam disconnect na którymś ze stolików rusha.
wtf się dzieje z FTP ? Nie da się grać. Co chwilę reconnectuje/wyrzuca ze stolików, ścina totalnie. Rzecz dzieje się od tygodnia, ale dziś to co 10 s mam disconnect na którymś ze stolików rusha.
Tez mialem teraz co chwile kłopoty z connect/disconnect.
Co jeszcze ciekawe wczoraj i dzisiaj program mi sie nagle wyłaczyl, bez zadnego komunikatu, ani informacji o bledzie windowsa etc
U mnie też przycina od około tygodnia, dosyć denerwujące, szczególnie jak nie zdąży się AA podbić. Z łączem wszystko ok, więc to problem u nich raczej.
No mi też laguje na maksa. Jakiś tydzień temu była aktualizacja, może lewy soft puścili...
e tam panowie biadolicie
wasz provider pewnie ma problem z konkretnymi uslugami / kierunkami
u mnie dziala na przecietnym laczu az milo.
akurat provider ma G do tego, coś mają z softem, ale jest to coś przeraźliwie wkurwiające...
Tez myslalem, ze to provider, bo od poczatku roku mam nowego. Wychodzi jednak na to, ze to FTP ma jakies problemy. Dzisiaj wali po wszystkich graczach z Europy.
Hej.
Niestety, to nie jest problem z oprogramowaniem, a z połączeniem z ich serwerami, nie jest to zależne ani od naszych łącz ani od FTP, problem pojawia się gdzieś pomiędzy i takie też jest stanowisko FTP w tej sprawie.
Problemy pojawiają się totalnie losowo, jednym śmiga jednego dnia, drugiego laguje, trzecim wszystko działa cały czas.
Jedyne co możemy to uzbroić się w cierpliwość i liczyć na to, że problemy te zostaną usunięte jak najszybciej.
Pozdro.
A miał ktos z was problem z wyłaczajacym sie softem? Od wczoraj zdarzylo mi sie to 4 razy. Bez zadnego ostrzezenia, bez zadnego info, po prostu nagle sie wylacza.
Ma ktos inne pomysly oprocz reinstalki softu/windowsa?
Też mnie wyrzuciło. Soft sam się zrestartował i na razie hula; zobaczymy jak długo.
dziś to wyjątkowa masakra, grać się nie da... ofiarą padły dwa razy AA preflop i flushdraw z AKs na flope