Przejdź do forum
FTP soft problems ?...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] FTP soft problems ?!

70 Posty
42 Użytkownicy
0 Reakcje
8,629 Wyświetlenia

wtf się dzieje z FTP ? Nie da się grać. Co chwilę reconnectuje/wyrzuca ze stolików, ścina totalnie. Rzecz dzieje się od tygodnia, ale dziś to co 10 s mam disconnect na którymś ze stolików rusha.

:rage: :rage: :rage:

69 odpowiedzi

U mnie cały tydzień śmiga jak marzenie...

Lepracun

Tez mialem teraz co chwile kłopoty z connect/disconnect.
Co jeszcze ciekawe wczoraj i dzisiaj program mi sie nagle wyłaczyl, bez zadnego komunikatu, ani informacji o bledzie windowsa etc

kr2ys1ek

U mnie też przycina od około tygodnia, dosyć denerwujące, szczególnie jak nie zdąży się AA podbić. Z łączem wszystko ok, więc to problem u nich raczej.

u mnie to samo.

Sanczezzo

tnie jebany dzis tak ze titl dzis jak w banku :)

Dobrze ze chociaz flipy wchodza ale co z tego jak aa pasuje na rushu :facepalm:

grosicky

Żałosne to już sie robi, tydzień czasu a oni dalej nie potrafią tego ogarnąć... :facepalm:

100lc

No mi też laguje na maksa. Jakiś tydzień temu była aktualizacja, może lewy soft puścili...

dagascos

U mnie jest to samo. To jakieś żarty chyba są.

thomaPL

e tam panowie biadolicie
wasz provider pewnie ma problem z konkretnymi uslugami / kierunkami
u mnie dziala na przecietnym laczu az milo.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

akurat provider ma G do tego, coś mają z softem, ale jest to coś przeraźliwie wkurwiające...

Frytendo1

Tez myslalem, ze to provider, bo od poczatku roku mam nowego. Wychodzi jednak na to, ze to FTP ma jakies problemy. Dzisiaj wali po wszystkich graczach z Europy.

Może to nasz rząd zaczął działać? :O

imgoingtomirage

Hej.

Niestety, to nie jest problem z oprogramowaniem, a z połączeniem z ich serwerami, nie jest to zależne ani od naszych łącz ani od FTP, problem pojawia się gdzieś pomiędzy i takie też jest stanowisko FTP w tej sprawie.
Problemy pojawiają się totalnie losowo, jednym śmiga jednego dnia, drugiego laguje, trzecim wszystko działa cały czas.
Jedyne co możemy to uzbroić się w cierpliwość i liczyć na to, że problemy te zostaną usunięte jak najszybciej.

Pozdro.

Lepracun

A miał ktos z was problem z wyłaczajacym sie softem? Od wczoraj zdarzylo mi sie to 4 razy. Bez zadnego ostrzezenia, bez zadnego info, po prostu nagle sie wylacza.

Ma ktos inne pomysly oprocz reinstalki softu/windowsa?

justmario666

Też mnie wyrzuciło. Soft sam się zrestartował i na razie hula; zobaczymy jak długo.

dziś to wyjątkowa masakra, grać się nie da... ofiarą padły dwa razy AA preflop i flushdraw z AKs na flope :f_cry:

Tak laguje ze mnie zaraz szlag trafi!!!!!!!!!!