Napisane przez Jasiek2256
Po kolejnych kilku przegranych pocket AA, sprawdziłem statystyki.
Od czerwca miałem 286 razy AA, bez względu na sposób rozgrywania wziąłem na nie pule 12 !!!! a więc mniej niż w 5%.
No offence. ale jezeli juz chcesz cokolwiek w ten sposob sprawdzic, to odfiltruj AI pre i wtedy, po wiekszej probce, gdy Twoje AA nie wygra ok 80% z nich mozesz mowic o podkrecanym sofcie. Moze zle to nieszczesne AA rozgrywasz? Wstawiales rece do oceny?
Napisane przez cARALooH
Dam ci dobra rade. Nie graj na FT. Mialem to samo . Stworzenie bankrolu na niskich stawkach jest nie mozliwe poniewaz serwis karmi donkow. Nie wazne co maja i tak wygrywa gorsza karta.
I nie sluchaj ludzi ze to dowswing i potem nadrobisz bo serwis cie ograbi az do splukania.
Dziwne, bo ja wlasnie wrocilem do gry po kilku miesiacach przerwy i staram sie budowac rolla na rush NL10 FR i idzie niezle. Zreszta wydaje mi sie, ze statystyka i warianca dziala tak samo na FTP jak ina P* i wszystkich innych roomach. Jedyna roznica jest moze to, ze na FTP wysteuje wieksza agresja i ludzie chetniej blefuja. Oczywiscie powoduje to wieksze swingi, ale dla ogarnietego gracza oznacza to tez wiekszy winrate.
Proponuje wiec wziac sie za nauke a nie rozglaszanie teorii o rigged softach