Przejdź do forum
FTP przepisane kont...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] FTP przepisane konto

9 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
647 Wyświetlenia
lekarz20

Założyłem na pewno dawniej niż 60 dni temu konto na FTP po to by uczestniczyc w treningach tam organizowanych z kodem bonusowym PS ale niestety nie zauwazyłem tego:

Ważne: W przeciągu 60 dni od rejestracji na Full Tilt Poker musisz dokonać wpłaty. W innym przypadku Twoje konto nie zostanie przypisane do PokerStrategy.com i nie będziesz mógł zbierać StrategyPoints!

I kasy jeszcze tam nie wpłaciłem, czy to juz sprawa przegrana i nie bede mogł zdobywać SP?

8 odpowiedzi
SamRadziwill

Witam,

Niekoniecznie przegrana. Napisz do supportu FTP i zapytaj, czy jeśli dokonasz wpłaty teraz, to Twoje konto będzie przypisane do PokerStrategy :)

Pozdrawiam

lekarz20 Autor wątku
lekarz20

Zapytałem czy moge zdobywać strategy points rejetrujac się z PS dawno temu i nie robiac jeszcze depozytu, moze nieszczesliwie to ujałem ale dostałem odpowiedź:

Hello,

Thank you for contacting Full Tilt Poker Support.

Unfortunately, we do not have access to any information regarding the points system you mentioned in your previous email as we don't offer these points.

Please contact your affiliate directly for any information or issue regarding this bonus.

We're sorry we were unable to assist you.

Good luck at the tables, and if you have any other questions, please feel free to contact us.

Regards,

drążyć jeszcze u nich czy poprostu wpłacic kase?

SamRadziwill

Napisz tak:

Hi,

I'd like to ask, if my account is tracked to an affiliate - PokerStrategy.com?

Regards,

...

Proste pytanie - jeśli jest przypisane, to po wpłacie nic się nie powinno zmienić i będziesz otrzymywał SP :)

Pozdrawiam

EDIT: A tak przy okazji, nie ma czasem jeszcze na FTP polskiego supportu?

krzyziu1

Taka sama sytuacja jak Ty masz odp od nich:
Witamy Kacper,

Dziękujemy za kontakt z Full Tilt Poker.

Po sprawdzeniu Pana konta zauważyliśmy, iż jest ono przypisane do Poker Startegy. Na przyszłość pragniemy poinformowac, iż raz założonego konta nie można później przypisać do żadnego affiliate, także gdyby nie założył Pan konta przez link Poker Strategy, nie moglibyśmy pomóc.

Życzymy powodzenia w grze!

Z poważaniem,

Piotr
Zespół Full Tilt Poker

lekarz20 Autor wątku
lekarz20

o co w tym bagnie chodzi?

wkurzony jestem bo zakładałem konto na bank poprzez PS i z waszym kodem bonusowym, tylko nie wpłaciłem depozytu w ciągu 2 miesiecy, moze ustalmy tutaj dla innych czy w takim razie konto moje traci swoj przypis do affilate support k*** napisał, ze nie ale jak zapytałem czy moje konto jest załozone poprzez ps to napisali ze tez nie, wiec czy ten okres 2 miesiecy ma jakies kluczowe znaczenie?

Ps. napisałem do supportu FTP tutaj tylko wylałem moje zazalenia:)

lekarz20 Autor wątku
lekarz20

Dziękuję za ponowny kontakt z Zespołem Full Tilt Poker.

Przepraszam za podanie niepełnych informacji w moim wcześniejszym emailu.
Aby konto pozostalo przypisane do affiliate'a stan konta musi osiagnąć
przynajmniej $25 w przeciągu 60 dni.

Jako część umowy za affiliatem, jeżeli warunek ten nie zostanie
spełniony konto zostanie usuniete z programu partnerskiego.

Niestety, nie jestesmy w stanie ponownie przypisac Pana konta do
affiliate'a

w piz** to tak dla potomnych a szkoda bo miałem ambitne plany:)

krzyziu1

Ku**a wlasnie to samo mi przed chwila napisali...

Nie wiesz moze lekarz20 czy jak zakladales tam konto to byla mowa o czyms takim? Tzn czy czasami regulamin nie zmienil sie w trakcie gdy my juz mielismy tam konta bo jezeli tak to chyba nas wyh**jali _evil:

TheNaturat

Raczej nic się nie zmieniało, tak jest od dawien dawna...