Przejdź do forum
FTP - Promocja prze...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] FTP - Promocja przez PokerStrategy

53 Posty
22 Użytkownicy
0 Reakcje
7,681 Wyświetlenia
sebano2
PokerStrategist

Moim zdaniem dalsze "promowanie'FTP przez PS jest spowodowane wspólnymi umowami, które nie mogą zostać zerwane przez PS z powodu braku jednoznacznej decyzji co do FTP. I poprostu "bezpieczniej" ze strony PS jest nie robić nic.
czy jest to słuszne moralnie??? Tam gdzie jest kasa to sobie to można między wiersze włożyć.

Z innej strony: wiadomo, że PS nie jest jedynym portalem o tematyce pokera, a uważam, że ludzie myślący lubią mieć informacje z kilku źródeł żeby wyrobić swoje stanowisko. Nie wierze, że sytuacja z FTP zaskoczyła PS tylko nikt nie umiał/nie mógł podjąć decyzji o poinformowaniu nas o tym.

Ciekawe jest to, że jeden z adminów na innym portalu podał informacje, na kilka dni przed "upadkiem FTP" że w jego ocenie bezpieczne jest wycofanie środków z kont graczy. Wiadomo, że dyskusja była burzliwa ale... decyzja zawsze należy do nas.

elo3200
Elite Grinder

Napiszcie cos o zyciu chlopaki, bo przynudzacie. I olejcie to FTP. Chodzi o "zasady", czy po prostu ciagle sesja wrzesniowa? Bo jak to drugie to was rozumiem: spamujcie dalej - to wasze swiete prawo. Chcialbym wam napisac, cos madrzejszego, ale ide do sklepu i jedyna rzecza, ktora przychodzi mi do glowy jest: CHLEP. CHLEP jest wartoscia. I jeszcze papierosy, ale mam nie palic takze zapomnijmy o tym. Zapomnijmy i rozstanmy sie w pokoju.

Takze pokoj.

z powazaniem

i z pania Krysia, jako zakladnikiem

XXX

szok38
Elite Grinder

Oki klafcior.
To poniżej nawet nie jest nawet wróżeniem z fusów , bo czy widać choć maleńki znak na niebie ?? Ale...

Nowi właściciele = nowa polityka firmy = spłata graczy = daję wtedy kredyt tzw. nowemu FTP

Dlaczego mam nie dać skoro to będzie zupełnie inna firma ?? Firma , której celem jest zarabiać i prowadzić porządny interes. Jeśli ktoś wpakuje tak astronomiczne pieniądze w ten obecny gnój( a ja odzyskam swojego starego rolla) , wręcz będę czuł się zobowiązany do kredytu zaufania.
Jednocześnie każdy ma prawo do własnego zdania i absolutnie nie ma mowy abym próbował z tym polemizować .

Wracając do samego PS ... Nie wątpię na dzień dzisiejszy w prawidłowe decyzje w przypadku sprawy FTP . Oczywiście można się nie zgadzać z tym co działo się po BF , ale w tym punkcie w którym jesteśmy aktualnie miejsca na błędy miejsca już przecież nie ma.
Nie oczekuję aby na PS ukazywały się dla nowych użytkowników referaty ukazujące w detalach sprawę . Firma dba nie tylko o własny interes w sposób bezpośredni , ale próbuje nie niszczyć i tak nad wyraz pokiereszowanego wizerunku pokera online .

Sanczezzo
Oldschool Grinder

Napisane przez szok38
Oki klafcior.
To poniżej nawet nie jest nawet wróżeniem z fusów , bo czy widać choć maleńki znak na niebie ?? Ale...

Nowi właściciele = nowa polityka firmy = spłata graczy = daję wtedy kredyt tzw. nowemu FTP

Dlaczego mam nie dać skoro to będzie zupełnie inna firma ?? Firma , której celem jest zarabiać i prowadzić porządny interes. Jeśli ktoś wpakuje tak astronomiczne pieniądze w ten obecny gnój( a ja odzyskam swojego starego rolla) , wręcz będę czuł się zobowiązany do kredytu zaufania.
Jednocześnie każdy ma prawo do własnego zdania i absolutnie nie ma mowy abym próbował z tym polemizować .

Wracając do samego PS ... Nie wątpię na dzień dzisiejszy w prawidłowe decyzje w przypadku sprawy FTP . Oczywiście można się nie zgadzać z tym co działo się po BF , ale w tym punkcie w którym jesteśmy aktualnie miejsca na błędy miejsca już przecież nie ma.
Nie oczekuję aby na PS ukazywały się dla nowych użytkowników referaty ukazujące w detalach sprawę . Firma dba nie tylko o własny interes w sposób bezpośredni , ale próbuje nie niszczyć i tak nad wyraz pokiereszowanego wizerunku pokera online .

Popieram w 100%

Witam

Ostatnie rewelacje na temat FTP nie brzmią najlepiej, jednak nie będziemy tracić nadziei, dopóki nie zapadnie ostateczna decyzja.

Z naszej strony robiliśmy co się dało, żeby pomóc naszym graczom z zamrożonymi na tym roomie środkami, przez przekierowanie na inne roomy i oferowaną pomoc First Aid.

Informujemy Was o wszystkim czego się dowiadujemy w newsach, jak przykre by to nie było i zapewniam Was że wiecie na temat sytuacji tyle samo co my.

Co do "reklamowania":

FTP nie działa, nie da się tam zalogować, wpłacać ani wypłacać pieniędzy - stąd reklama takiego produktu jest nie tylko niemożliwa, ale totalnie bezsensowna.

Dlatego też "zrzuciliśmy" FTP na dół naszej listy poker roomów, ale go nie usunęliśmy.

Cały czas mamy nadzieję, że room podniesie się z popiołów, zwróci kasę naszym graczom, a nasza firma zacznie znów na nim zarabiać.

Nie wiemy co się stanie i dopóki nie dostaniemy konkretnego i wiążącego oświadczenia od FTP, nie zabierzemy naszym użytkownikom i sobie nadziei.

Pozdrawiam

pawel9
Oldschool Grinder

na jaw wychodzą takie przekręty a wy dalej idziecie w zaparte miejcie przynajmniej minimum przyzwoitości i się zamknijcie przez wasze uspokajanie że wszystko będzie w porządku dużo ludzi straciło swoje $$$

[STFU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Obwinianie pokerstrategy idzie już trochę za daleko bo to wszystko jest wyrwane z kontekstu.
FTP przed black friday było warte ok. 3 mld$ po black friday dalej szacowano jego wartośc na ok. 1mld $ a do momentu kiedy wartośc firmy>zobowiązania wydawało się że wszystko jest ok.
Nikt nie wiedział że ta ftp jest fatalnie zarządzane.No ja pierd*** jak można mieć 3 mld biznes i go rozjeb*ć w drobny mak. Ja nawet nie jestem sobie w stanie tego wyobrazić.
Prawda jest taka że nikt nie był sobie w stanie wyobrazić że można mieć tak fantastyczny biznes i go doprowadzić do ruiny.

MonsterFil
Oldschool Grinder

ale już chyba wszyscy jesteśmy sobie w stanie wyobrazić...

więc co Ty byś zrobił na miejscu ps.com ? Liczył byś na cuda dziwy na patyku czy jednak honorowo byś powiedział że ftp to złodzieje i marka ps.com nie chce mieć z tym nic wspólnego?

co bardziej warte kila $ czy renoma i zaufanie? - $$$ można zarobić zawsze, a straconego zaufania można nie zdobyć już nigdy.

Sanczezzo
Oldschool Grinder

Caly ftp to zlodzieje, czy tylko zarzad? Bo to roznica, jak cie okradnie typ w czerwonej koszulce to [Treść wyedytowana] wszystkich w czerwonych koszulkach? bo nie rozumiem

//Słownictwo - imgoingtomirage

Mugenos
PokerStrategist

Po za tym jeśli te wszystkie oskarżenia się potwierdzą to na pewno PS zerwie kontakty z FTP.
Więc po co robić teraz szum? Skoro nie ufasz PS możesz usunąć swoje konto. PS stara się żeby jakoś wynagrodzić to swoim użytkownikom. Przykład? Promocja na Poker770 100$ Stake.

MonsterFil
Oldschool Grinder

Napisane przez Sanczezzo
Caly ftp to zlodzieje, czy tylko zarzad? Bo to roznica, jak cie okradnie typ w czerwonej koszulce to [Treść wyedytowana] wszystkich w czerwonych koszulkach? bo nie rozumiem

przeczytaj jeszcze raz co napisałeś i się głęboko zastanów nad sensem twojej wypowiedzi bo ja też nie rozumiem o co ci się rozchodzi

Rozumiem że gdyby jeden koleś ukradł z ftp kase i wtedy firma popadła by w długi to można w jakiś sposób bronić firmy ale skoro cały lub większość zarządu kradła hajs to jak mam nie pisać że całe ftp to złodzieje?
Każdy logicznie myślący człowiek wie o co chodzi i nie będzie oskarżał sprzątaczki z ftp i innych pracowników niższego szczebla....

MonsterFil
Oldschool Grinder

Napisane przez Mugenos
Po za tym jeśli te wszystkie oskarżenia się potwierdzą to na pewno PS zerwie kontakty z FTP.
Więc po co robić teraz szum? Skoro nie ufasz PS możesz usunąć swoje konto. PS stara się żeby jakoś wynagrodzić to swoim użytkownikom. Przykład? Promocja na Poker770 100$ Stake.

Po czym wnosisz że tak będzie? :-) może nie całe ftp kradnie więc może nie warto z nimi zrywać bo jak kiedyś odrobią hajs to może odadzą
najlepiej w ratach
I - jak będą mieli
II - jak będą chcieli

Mugenos
PokerStrategist

Może tak, mam taką nadzieję, może znajdą się inwestorzy i wszystko wróci do normy. Wiadomo nadzieja umiera ostatnia. Chodzi mi tylko o te ataki na PS skoro oni nie są niczemu winni. Mają ogromną ilość użytkowników, ogromne doświadczenie i wiedzą co mają robić. Zerwanie kontaktów z FTP w tym momencie nic by nie dało.

MonsterFil
Oldschool Grinder

Napisane przez Mugenos
Może tak, mam taką nadzieję, może znajdą się inwestorzy i wszystko wróci do normy. Wiadomo nadzieja umiera ostatnia. Chodzi mi tylko o te ataki na PS skoro oni nie są niczemu winni. Mają ogromną ilość użytkowników, ogromne doświadczenie i wiedzą co mają robić. Zerwanie kontaktów z FTP w tym momencie nic by nie dało.

problem w tym że oni nie wiedzą co robić i w związku z tym nie robią nic...

tak było już w kilku innych przypadkach:
najpierw zapewniali że wszystko jest w jak najlepszym porządku
pozniej bronili swoich racji
nastepnie przyznali racje uzytkownikom
a na koniec chwalili sie ze zrobili tak jak nalezalo zrobic i koniec tematu lol

Mugenos
PokerStrategist

Ale o co Ci chodzi? Mówisz o PS, że nie wiedzą co robić to nie robią nic?
To co proponujesz? Tylko uzasadnij dlaczego powinni zrobić.

MonsterFil
Oldschool Grinder

Ani mnie to ziębi ani grzeje co zrobi ps. Poważnie. Jest wątek, ktoś go założył więc wyraziłem swoje zdanie.

Ja na ich miejscu zrobiłbym to co już napisałem we wcześniejszych postach.

kfiacior24 Autor wątku
kfiacior24
PokerStrategist

Napisane przez Mugenos

Nie wiem czy rozumiesz sens tego wątku, nigdy nie napisałem żę PS działa przeciw graczom, lub że ich nie wspiera. Chodzi mi tylko o to że gdybym ja prowadził biznes i jednej z moich partnerów handlowych uwikłał by się w jeden z największych szwindli tego roku zerwałbym z nim współpracę.

Kuba tu nawet nie chodzi o "reklamowanie", chodzi o to że FTP jest nadal partnerem handlowym. A twoje stwierdzenie że czekacie na to że FTP się podniesie żeby nadal dzięki nim zarabiać pieniądze pozostawię bez komentarza. Jak już wspominałem FTP jest dla mnie skompromitowane i szczerze mówiąc nie wierze w uczciwość ewentualnego wyroku gdy w grę wchodzą tak olbrzymie pieniądze. Osobiście uważam że oskarżeni są tylko pionkami, kozłami ofiarnymi w tej grze.

Chyba zapomnieliscie, ze polacy sa w ps.com od wykonywania a nie od decydowania wiec jezeli jakub pisze

Cały czas mamy nadzieję, że room podniesie się z popiołów, zwróci kasę naszym graczom, a nasza firma zacznie znów na nim zarabiać.

to nie on ma nadzieje bo obojetnie jakie by mial zdanie o wspolpracy ftp z ps.com to i tak bedzie pisal co mu kazali ;) przeciez nikt nie napisze 'ej macie racje dziwie sie czemu moi szefowie jeszcze z tymi zlodziejami wspolpracuja skoro 90% affiliate wycofalo ich ze swojej oferty'
ale spoko gdyby za 2 dni decydenci usuneli ftp to by pisal

"juz nie mamy nadzieji, postanowilismy wycofac ftp z oferty w swietle postawionych zarzutow' hehe :D

kfiacior24 Autor wątku
kfiacior24
PokerStrategist

Przecież nie zarzucam nic Jakubowicz:) jest on jednak przefstawicielem ps w Polsce dlatego odniosłem się do jego wypowiedzi a nawet bardziej do stanowiska ps

No spoko wiem :) pisze tylko, ze admini tego forum to 'maszyny' ktore slepo pisze co z gory kazali' _thumbsup: