Mam niewiele pkt ftp i chcialbym te pule zwiekszyc, aby wykorzystac je
do zakupow w sklepie.
Jak Waszym zdaniem zdobyc je najszybciej ?
najszybciej to na rush poker i HH ;] nawet na piko limitach punkty rewelacyjnie lecą. też myślę o tej walizie żetonów
Napisane przez AndyWielkiSzu
Ok
Tyle, ze ja gram na bardzo malych stawkach i to w zasadzie tylko sng
Grasz na niskich stawkach i chcesz relatywnie szybko zdobyc punkty ftp?
Za 5000 punktow akademii ft mozesz kupic 5000 FTPoints.
Ja w tej chwili mam tylko ponad 400 FTP, a punktow akademii za robienie wyzwan mam juz prawie 6000.
Chyba szybszy sposob nie istnieje.
A jakie wyzwania grasz? Co byś polecił na początek grając BSS NL2? Sam sie zastanawiałem nad tą akademią
Pozdrawiam
Napisane przez salyk
Grając podczas Happy Hours.
Ja tak zbierałem na walizkę żetonów FTP![]()
Dziwne, myślałem że grasz na P*. Przynajmniej kiedyś mi mówiłeś, że tam zbierasz punkty na walizkę z żetonami
BSS NL2?
Nie spotkalismy sie przypadkiem?
Na poczatek zrob to:
Chris Ferguson "Gra przed flopem". W czasie sesji 500 rak spokojnie zrobisz cale. Zrob to 10 razy i wpadnie 4000 punktow.
Teraz robie "5 częstych leaków w Hold'emie", ale za piatym razem cos mi sie zawiesilo
i nie chce uznac ostatniego zadania.
Jest jescze sporo wyzwan, ale sa troche mniej oplacalne czasowo, wiec zostawie sobie na pozniej.
W akademii jest wszystko opisane jasno, po polsku tez.
Wazne, zeby odswiezac czesto wyzwania, bo jak zrobisz cale, to trzeba je "przeladowac", zeby zaliczalo on nowa.
Zbieram punkty na bonus w $, ale pierwszy bonus finansowy jest od 20.000 punktow, wiec jeszcze troche tego potrzebuje.
Powodzenia
Napisane przez Mroovkoyad
Gdzie można znaleźć rozkład Happy Hours?
Najszybciej możesz to sprawdzić wchodząc w Cashier--> My promotions (otwiera Ci się strona w przeglądarce) -->Happy Hour
Dzieki korniszon, aktywuje dzisiaj "gre przed flopem" i zobaczymy co z tego wyjdzie
Gram tylko 1-1,5h dziennie ale może sie kiedys spotkalismy, moj nick kiler443. Pozdrawiam ♠_grin:
Wiecie może czy jest możliwość przekazania innemu graczowi jakiejś ilości punktów FTP ?
Napisane przez salyk
Grając podczas Happy Hours.
Ja tak zbierałem na walizkę żetonów FTP![]()
i co normalnie zamowiles żetony? Bo ja chciałem zamowic te 500 sztuk ale wyswietla sie komunikat ze dostawa tylko na terenie Usa i Kanady? Da się to jakos obejść?
No wlasnie tez slyszalem ze walizki z zetonami do europy nie dochadza... a co ftp points dobrze jest tez nalezec do ftp academy i tam robic rozne zadania
za 5tys ftp academy points mozesz zamienic na 5 tys ftp points zwyklych
co to znaczy "nie wysyłają 500 żetonów" ??? ja zbieram punkty na tą właśnie walizę
przeczytaj sobie opis dokładnie - nie wysyłają ich do Europy, ale te mniejsze owszem
Napisane przez xmarylin
przeczytaj sobie opis dokładnie - nie wysyłają ich do Europy, ale te mniejsze owszem
jak się zaznaczy w sklepie ftp zakładkę "wysyłka do mojego kraju" czy jakoś tak, to rzeczywiście ich nie ma. nie zmienia to jednak faktu, że wolę 500 niż 300 ;]. zatem tak szczerze powiedziawszy, "kocham mocno w pupę" takie interesy i za 100 kupię sobie na allegro te zwykłe bez wypaśnego logo