Przejdź do forum
FTP pare pytań

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] FTP pare pytań

4 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
434 Wyświetlenia
gentelmanplus

Witam, zważywszy na to, że od niedawna zacząłem grać na FTP przeszukując tematy na forum zrobiła mi się sieczka w mózgu ... Mam parę pytań i chciałbym aby ktoś mi mógł na nie odpowiedzieć...

1. Wpłacając kapitał startowy z PS na FTP ile muszę wygrać/ugrać aby go nie stracić?

2. Czy samo ugranie jakiejś kwoty wystarczy aby otrzymywać rakeback?

3. Jeśli nie to jaka jest minimalna kwota wpłaty abym mógł go otrzymywać?

4. Jeśli okaże się, że konieczna będzie wpłata to czy może to zrobić kolega przelewając od siebie jakieś dolarki czy muszę to zrobić bezpośrednio od siebie...

5. Jak taka wpłata wygląda?

Z góry dziękuje za odpowiedzi !

Pozdrawiam!

3 odpowiedzi
smajlo

1. 1000 punktow full tilt
2. Nie
3. Musisz dokonac minimalej pierwszej wplaty [10$] ale to nie opyla, lepiej wiecej bo masz z tego bonus 100%
4. WYdaje mi sie ze pieniazki musza wplynac z zewnatrz poker roomu, takze ze kolega Ci przeniesie z konta FTP to lipa. A jesli kolega ma Ci wplacic z zewnatrz to nie polecam bo potem bedzie problem z wyplata
5. Mysle ze wszystko jest opisane na stronie full tilt tudziez ps.com;)

Nomedes

Napisane przez smajlo
1. 1000 punktow full tilt
2. Nie
3. Musisz dokonac minimalej pierwszej wplaty [10$] ale to nie opyla, lepiej wiecej bo masz z tego bonus 100%
4. WYdaje mi sie ze pieniazki musza wplynac z zewnatrz poker roomu, takze ze kolega Ci przeniesie z konta FTP to lipa. A jesli kolega ma Ci wplacic z zewnatrz to nie polecam bo potem bedzie problem z wyplata
5. Mysle ze wszystko jest opisane na stronie full tilt tudziez ps.com;)

potwierdzam _thumbsup:

Cześć gentelmanplus,

potwierdzam powyższe wiadomości i dziękuję kolegom za pomoc.

Chciałbym jedynie uzupełnić odpowiedź na pytanie 4. Musisz wpłacić własne pieniądze, gdyż przelew od innego gracza nie jest traktowany jako pierwsza wpłata. Poza tym, jeżeli wpłacisz własne pieniądze, to otrzymasz bonus od pierwszej wpłaty.
Kolejną zaletą wpłaty, jest ta, że będziesz musiał wyrobić tylko 100 FullTiltPoints, aby kapitał startowy należał do Ciebie.
No i oczywiście będziesz dostawał rakeback.

A jak wygląda wpłata? FTP akceptuje kilka możliwości wpłaty (przelew z konta, karty kredytowej lub Moneybookers/Netellar). Musisz się tylko zdecydować na jedną z nich.

Pozdrawiam,
dohpaZ