Cześć mam taki dylemat do tej pory gram na STARSACH,jednak nie mogę przypisać tego konta do PS bo grałem wcześniej $ niż znalazłem tę stronę.Dlatego zdałem QUIZ i mogę przez PS wybrać inny room,do tej pory skłaniałem się na EVERESTA,jednak po ostatnich wpisach które przeczytałem na forum (raczej negatywne) pomyślałem o FTP tyle tylko że podobno na tym roomie jest najwyższy poziom.Wiem że na forum dużo jest takich wpisów,jednak ostatnio zauważyłem że te roomy które są polecane przez PS jako łatwe dla początkujących,są odradzane przez forumowiczów.Może coś polecicie.Aha gram SSS FR 0,05-0,10$ i turki MTT.Dzięki!!!
jeśli chodzi o sss to na FTP będziesz miał o wiele więcej stołów, ALE sss już nie pograsz na FTP, bo zmienili tam minimalny BI, z którym możesz wejść na stół, dlatego w twoim wypadku zostaje tylko Everest, ewentualnie jeszcze jakiś inny room.
A ja bym Ci polecił Cake Poker ze względu na lepszy RB w porównaniu z Everestem. Mimo, że na razie grasz NL10 lepiej mieć kilka czy kilkanaście $ w miesiącu z tego RB. Dodatkowo mało shortów i gracze z USA. Turki MTT też znajdziesz z pulami gwarantowanymi gdzie nie zawsze jest duża ilość graczy w porównaniu np do P*.
Napisane przez xmarylin
jeśli chodzi o sss to na FTP będziesz miał o wiele więcej stołów, ALE sss już nie pograsz na FTP, bo zmienili tam minimalny BI, z którym możesz wejść na stół, dlatego w twoim wypadku zostaje tylko Everest, ewentualnie jeszcze jakiś inny room.
czemu nie ? przeciez jest pare stolow z mozliwoscia wpisowego 20bb
Z 20bb możesz wchodzić tylko na stoły "Shallow Stack" w których maksymalne wpisowe to 40bb, więc raczej nici z dobrego SSS