Mam jakis termin na wyrobienie bonusu na FTP?
Gdzie moge zobaczyc jaka jest moja kwota wolna, a jaka zablokowana?
Witaj !
Pytasz o bonus od pierwszej wpłaty czy kapitał startowy ?? Wszelkie informacje masz w Kasjerze w zakładce "Bonus Account" .
Pozdrawiam
Przepraszam że długo czekałeś na odpowiedź. Kapitał startowy + wygrane będziesz miał do dyspozycji po ugraniu 1000 Full Tilt Points (FTP).
czy to oznacza, ze pomimo tego, ze 50$ bonusu zamienilem na cos wiecej to i tak nadwyzki nie moge wyplacic?
Witaj Pietrzu !
Niestety nie możesz wypłacać nadwyżki , dopiero po ugraniu 1000 FTP pieniądze do Twojej dyspozycji . Nie widzę powodu by wypłacać środki na tym etapie kariery . Lepszym rozwiązaniem jest budowa bankrolla na wyższe stawki.
a ja mam takie pytanie:
Czy FTP liczy tez punkty zdobyte podczas gry na HAPPY HOURS?
Tzn. czy jeżeli ugram to 1000 pkt grając tylko na HH to również mogę wypłacić bez żadnych problemów?
Nie te punkty bousowe z hh sie nie liczą. Punkty najlepiej się sprawdza w zakładce iron man bo tam wyświetlane są tylko te podstawowe(kasjer-> moje promocje i iron man)
Ja dodam że jak wpłacicie coś od siebie (choćby minimalna kwota) to wystarczy już tylko 100 FTP żeby wypłacić cokolwiek
Pozdrawiam
a to sprawdzone z tym ze jak wpłacę np 10$ to będę mógł już wypłacić? posiadam ponad 100 ftp ..
no i jeżeli tak to jaka kwotę można wypłacać? te 50$ bonusowe też czy tylko to co mamy ponad te 50$ stratowych....?
Napisane przez matys1987
a to sprawdzone z tym ze jak wpłacę np 10$ to będę mógł już wypłacić? posiadam ponad 100 ftp ..no i jeżeli tak to jaka kwotę można wypłacać? te 50$ bonusowe też czy tylko to co mamy ponad te 50$ stratowych....?
W sytuacji, gdy wpłacasz na platformę własne pieniądze, musisz zdobyć 100 Full Tilt Points, aby móc zlecić wypłatę kapitału startowego oraz wygranych. Full Tilt Points uzyskane przed dokonaniem depozytu, również liczą się jako wymagane 100 Full Tilt Points.
Wynika z tego, że będziesz mógł wypłacić całość - kapitał startowy + to co wygrałeś. Co więcej 100FTP już zdobyłeś więc nie będzie z tym problemu.
Pozdrawiam
wpłaciłem 10$ i co.... i nie mogę wypłacić nawet 50$ :/ najwidoczniej będę musiał dobić te 1000ftp....
A pisałeś do supportu w tej sprawie? Wg faq jeżeli wpłaciłeś kasę to możesz wypłacić całość po ugraniu 100 ftp - happy hour jest wliczone + punkty mogły być ugrane przed wpłatą.
Całkiem fajna ta opcja z wpłatą 10$ i możliwością wypłaty całości kapitału po ugraniu zaledwie 100FTP. Dobrze byłoby z tego skorzystać, tylko mam mały problem: nie mam własnego konta internetowego... Czy istnieje możliwość wpłaty tych 10$ przez Przelewy24 z obcego konta bankowego - powiedzmy mojego ojca? Nie będzie potem problemów przy zleceniu wypłaty na MOJE konto?
Nie polecałbym wpłacać przez obce konto (nawet, jeżeli należy ono do Twojego ojca), gdyż będziesz miał problemy przy wypłacie.
Dlaczego nie założysz sobie konta na Moneybookers i z niego nie wpłacisz? Konto takie zapewne Ci się przyda w późniejszych transakcjach.
a więc muszę teraz 100 ftp dobić:) bo myślałem, że będą się liczyć te nabite przed wpłatą ... ok dzięki śliczne all
To mam dla Ciebie znakomite nowiny, bo punkty nabite przed wpłatą też się liczą. I nie dość tego, to liczą się nawet punkty zdobyte podczas Happy Hour
dophaZ: te z hh też? Masz to gdzieś potwierdzone? Bo przy żadnym bonusie/promocji one mi się do niczego nie zliczały.
Jeżeli chodzi o uwalnianie kapitału startowego, to wliczają się punkty z HH. Mam pewne informacje od naszego supportu
macie racje... rano wpłaciłem 10$ i kilka minut po tym chciałem wypłacić 100$.... na koncie miałem ponad 100$ i ponad 120ftp... nie udało się za pierwszym razem, być może za krótki okres był od wpłaty... pograłem sobie parę HU zarobiłem jeszcze około 35 ftp i postanowiłem wypłacić... no i się udało
zostawiłem sobie 50$ na grę i można świętować