Witam.
Jakis czas temu skorzystalam z bonusa startowego na full tilt poker 50$+50$. Startowe 50 otrzymalam bez problemu. Wyrabiam teraz punkty. Gdzies na forum wyczytalam ze za kazde 83,5ftp dostane 5$ bonusa. Do tej pory wyrobilam ponad 100 pkt a 5$ ani widu ani slychu. Do tego od pewnego czasu nie otrzymuje punktow na pokerstrategy. Ktos moze mi wytlumaczyc dlaczego tak sie dzieje?
Pozdrawiam.
nie dostajesz pkt. na PS.com bo się FTP ociąga i nikt z nas nie dostaje, trzeba czekać, nie przepadną.
A co do pytania o bonus, to była jakaś zmiana (nie pamiętam dokładnie od kiedy) ale jeśli zarejestrowałaś się na FTP po tej dacie, to już nie dostaniesz 50$+50$ a tylko 50$ jako kapitał startowy.
edit:
coś mi świta 17 listopada, ale niech się któryś z modów wypowie, oni mają dokładniejsze info
Witam,
po 19 listopada 2009 weszły nowe zasady i na FTP otrzymuje się jedynie 50$, bez dodatkowego bonusu.
Na forum zarejestrowany jesteś od:
na forum od: 26.11.2009
Tak więc niestety nie załapałeś się na 50$+50$. Spóźniłeś się kilka dni :/
Przepraszamy za niedoinformowanie.
Pozdrawiam
Nie wiem czy było o tym info ale troche lipa że to nie zostało nagłośnione ,brat wybierał room do kapitału i poleciłem mu FTP przez ta niewiedzę...... jeśli nie było takiego info w newsach to moze coś trzeba pomyśleć o takiej informacji ??
Napisane przez PMplast
ja wyrabiałem bonus 50+100 na ftp w listopadzie, a nie 50+50...
na pewno?
takiego bonusu to nawet chyba nie było
Wyrabiałeś 50+50 robiąc go na raz, tzn. dostałeś 50$ kapitału początkowego i 50$ uwalniałeś od początku grając i zdobywając pkt.
no ok. czyli dostalam 50$ i moge je od razu wyplacic czy na jakis to jest teraz zasadach??
Czekam i czekam a odpowiedzi sie doczekac nie moge. Wszedzie szukalam ale sa ciagle stare zasady a o nowych ani widu ani slychu. Czy ktos mi wreszcie wytlumaczy na jakich zasadach mam te 50$ na FTP?
Witaj,
jeśli chodzi Ci o kapitał startowy 50$ to musisz ugrać 835 FTP a 50$ zostanie "uwolnione" bo póki co nie możesz ich wypłacić
natomiast możesz spokojnie wypłacić to co zarobisz ponad te 50$ .
A co do nie naliczania punktów SP to ostatnio FTP miało opóźnienia z wysłanie zestawień punktówych ale na dniach wszystko powinno być ok
Pozdrawiam