Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] FTP bonus

9 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
1,269 Wyświetlenia

Witam.
Jakis czas temu skorzystalam z bonusa startowego na full tilt poker 50$+50$. Startowe 50 otrzymalam bez problemu. Wyrabiam teraz punkty. Gdzies na forum wyczytalam ze za kazde 83,5ftp dostane 5$ bonusa. Do tej pory wyrobilam ponad 100 pkt a 5$ ani widu ani slychu. Do tego od pewnego czasu nie otrzymuje punktow na pokerstrategy. Ktos moze mi wytlumaczyc dlaczego tak sie dzieje?
Pozdrawiam.

8 odpowiedzi

nie dostajesz pkt. na PS.com bo się FTP ociąga i nikt z nas nie dostaje, trzeba czekać, nie przepadną.

A co do pytania o bonus, to była jakaś zmiana (nie pamiętam dokładnie od kiedy) ale jeśli zarejestrowałaś się na FTP po tej dacie, to już nie dostaniesz 50$+50$ a tylko 50$ jako kapitał startowy.

edit:
coś mi świta 17 listopada, ale niech się któryś z modów wypowie, oni mają dokładniejsze info

salyk

Witam,

po 19 listopada 2009 weszły nowe zasady i na FTP otrzymuje się jedynie 50$, bez dodatkowego bonusu.
Na forum zarejestrowany jesteś od:
na forum od: 26.11.2009

Tak więc niestety nie załapałeś się na 50$+50$. Spóźniłeś się kilka dni :/
Przepraszamy za niedoinformowanie.

Pozdrawiam

Narushima87

Nie wiem czy było o tym info ale troche lipa że to nie zostało nagłośnione ,brat wybierał room do kapitału i poleciłem mu FTP przez ta niewiedzę...... jeśli nie było takiego info w newsach to moze coś trzeba pomyśleć o takiej informacji ??

ja wyrabiałem bonus 50+100 na ftp w listopadzie, a nie 50+50...

Napisane przez PMplast
ja wyrabiałem bonus 50+100 na ftp w listopadzie, a nie 50+50...

na pewno?
takiego bonusu to nawet chyba nie było
Wyrabiałeś 50+50 robiąc go na raz, tzn. dostałeś 50$ kapitału początkowego i 50$ uwalniałeś od początku grając i zdobywając pkt.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

no ok. czyli dostalam 50$ i moge je od razu wyplacic czy na jakis to jest teraz zasadach??

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Czekam i czekam a odpowiedzi sie doczekac nie moge. Wszedzie szukalam ale sa ciagle stare zasady a o nowych ani widu ani slychu. Czy ktos mi wreszcie wytlumaczy na jakich zasadach mam te 50$ na FTP?

Witaj,

jeśli chodzi Ci o kapitał startowy 50$ to musisz ugrać 835 FTP a 50$ zostanie "uwolnione" bo póki co nie możesz ich wypłacić :) natomiast możesz spokojnie wypłacić to co zarobisz ponad te 50$ .

A co do nie naliczania punktów SP to ostatnio FTP miało opóźnienia z wysłanie zestawień punktówych ale na dniach wszystko powinno być ok

Pozdrawiam