Przejdź do forum
FTP a pokertablerat...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] FTP a pokertableratings.com

8 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
950 Wyświetlenia

Ostatnio otrzymalem maila od FTP, mniejsza z tym czego dotyczyl, jednak jedno ze zdan brzmialo tak:

Also, Poker Table Rating is not allowed for use with Full Tilt Poker under any circumstances.

Troche sie przestraszylem, gdyz korzystam z PTR, wiec mam pytania:

1. W jaki sposob moga wykryc, ze uzywam pokertableratings?
2. Co mi za to grozi?
3. Nie jestem jeszcze zarejestrowany na PTR i czy bedac niezarejestrowanym uzytkownikiem cos mi za to grozi?

Mial ktos jakies problemy z tym zwiazane wczesniej? Jak tak to czekam na odp ;)

7 odpowiedzi
kNoq001

poker roomy (ftp, p*) moga przegladac to co robisz na kompie gdy masz odpalony ich soft, czytalem, ze wiele osob dostalo maila z ftp z ostrzezeniem gdy przegladali strone ptr, o ile pamietam moga zablokowac za to konto, na 2+2 byly posty na ten temat

zendera

Soft pokerroomow moze sprawdzac przegladane strony, robic screenshoty, sciagac cale katalogi z dysku i tym podobne atrakcje. Nie orientuje się ile kont zostało pobanowanych za korzystanie z PTR, ale generalnie jak chcę to robić, to raczej uważam, żeby FTP było wyłącczone. PTR=datamining, a to jest zabronione.

Też nie mam informacji ile konto poblokowali , ale szczerze to nie wydaje mi się żeby to kontrolowali, ja gram na FTP + mam włączone PTR od 4 miesięcy i nic się nie stało :D

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

No wlasnie.. dziwne to jest :P Ja mysle, ze oni tak mowia, a tak naprawde nic sprawdzac nie moga :D

Jak w takim razie reagują na używanie oprogramowania typu PK3, HEM, Elephant?

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

No tego to napewno nie banuja, bo 90% graczy na lowstakes+ tego uzywa ;d

zendera

Mogą sprawdzać, imo po prostu nie wszyscy sa lapani i ostrzegani, bo nie kazdemu soft bedzie co chwile sprawdzal stronki www.

Oprogramowanie typu PT3, HEM jest dozwolone.