Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Ftp

15 Posty
12 Użytkownicy
0 Reakcje
1,006 Wyświetlenia

Od dłuższego czasu nie widzę francuzów na ftp. Czy to tylko moja nieuwaga czy też maja jakąś blokadę?

14 odpowiedzi
trebeter

jest oddzielne FTP dla francuzów

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

a czy na ftp sa turnieje Donk?

sam jestes Donk _p:

lol

chodzi tobie pewnie o Double or Nothing (DON). nie, nie ma

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

hehehehe
soory przejęzyczenie
heheh

mamastale

Napisane przez Valdaron
Od dłuższego czasu nie widzę francuzów na ftp. Czy to tylko moja nieuwaga czy też maja jakąś blokadę?

Kurcze, dopiero teraz się zorientowałem, że od dawna nie widziałem nikogo z Fracji

No żeby dorosły Polak nie mógł z dorosłą Francuzką... gorzej niż za komuny...

InTooDeep

fakt jest taki że statystyczny francuski pudel jest lepiej wydepilowany niż statystyczna francuska kobieta

Thorek

Witaj.

Podobnie jak w przypadku PokerStars.fr utworzona została platforma FullTiltPoker.fr i tam teraz grają pokerzyści z Francji.

Pozdrawiam.

InTooDeep

Napisane przez Thorek
Witaj.

Podobnie jak w przypadku PokerStars.fr utworzona została platforma FullTiltPoker.fr i tam teraz grają pokerzyści z Francji.

Pozdrawiam.

pokerzyści z francji są tak kiepscy, że postanowili ich odizolować od reszty świata ;-)

Francuzi mają to do siebie, że uważają się za pępek świata, ciężko dogadać się po angielsku z francuzem. Ale tutaj akurat to kwestia prawna. Rozwiązanie dobre, aczkolwiek, nie lepiej takiego rozwiązania zastosować do całej UE?

Napisane przez InTooDeep
fakt jest taki że statystyczny francuski pudel jest lepiej wydepilowany niż statystyczna francuska kobieta

i okropnie mlaszczą rzując gumy :(

karakanFTP

Faktycznie, widzialem juz ludzi z Bali, Sahary zachodniej (lol), ale nie widzialem francuza na FTP. Podobno to FTP dla francuzow jest lepsze pod wzgledem rake od konkurencji.

grzesiek

A czy taki Polak może się zgodnie z regulaminem zarejestrować na francuskim FTP?

Czym się ono różni od zwykłego? Jak wygląda sprawa z rb, z IRONami, jest rush poker? Jak wygląda sprawa z wypłatami? Bo słyszałem ze P*.fr wypłaca tylko na konta bankowe?

oni tam maja 10% rake.
oddzieleni sa za sprawa frqancuskiego prawa

Napisane przez grzesiek
A czy taki Polak może się zgodnie z regulaminem zarejestrować na francuskim FTP?

Czym się ono różni od zwykłego? Jak wygląda sprawa z rb, z IRONami, jest rush poker? Jak wygląda sprawa z wypłatami? Bo słyszałem ze P*.fr wypłaca tylko na konta bankowe?

P*.fr wypłaca tylko na konta bankowe bo jest to sposób weryfikacji czy jesteś mieszkańcem francji :)