Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Freeroll'e

4 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
1,101 Wyświetlenia

Mam kilka pytań dotyczących free roll.

1. Czy są dostępne takie bez wkładu, rake hands , punktów summit, tournament punktów itp... w których można wygrać realną kasę ?

2. Czy nie można by stworzyć tematu gdzie można by właśnie tego typu tournamenty ogłaszać kiedy są dostępne ?

3. Jak szukać tych free roll które są darmowe ? Rodzajów jest cała masa.

Pytanie dotyczą oczywiście full tilta ;)

Zainteresowałem się free rollami dopiero po ostatnim bank rollu, ale myślę że to świetny sposób żeby poćwiczyć z graczami trochę bardziej doświadczonymi. Ale większość roomów nakłada jakieś ograniczenia które raczej zniechęcają do brania udziału typu np. rake hands. Spotkałem się z tym na unibecie, a że za realną kasę grałem na stołach z minimalną stawkę to nie ugrałem nawet tego jednego punktu żeby zagrać w free rollu.

3 odpowiedzi

1) Tak - taka jest przeciez idea freerolli - grasz za friko, a mozesz wygrac kase

2) Gdzies tu bylo takie cos, ale juz nie pamietam. Na PartyPoker jest specjalna zakladka "Freerolle" i kazdy moze sprawdzic / zapisac sie

3) Jak pisze "Wpisowe 0$" - to jest darmowy - przynajmniej na PartyPoker :D

Piszesz, ze chodzi o Full Tilt, ale moze nie wiesz, jak jest na PartyPoker. Kazdego dnia znajdzie sie kilka darmowych Freerolli NL dla graczy z Europy Wschodniej oraz kilka dla "Rookie" - tych, ktorzy dokonali 1 wplaty nie wczesniej, niz przed 60 dniami. Jest tez Freeroll FL - bez ograniczen.

Pula nagrod: 100-150$. Wpisowe - darmowe.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dzięki za odpowiedź w takim razie będę szukał tych darmowych na Hull Tilt bo na party poker mam jakieś problemy z rejestracją nie wiem czy to wina mojego systemu, javy czy po prostu tego oprogramowania ale nie chodzi.

W takim razie spróbuje się zarejestrować na taki free roll bez ograniczeń z oznaczeniem NL tyle że w unibecie też było NL i żadnych informacji oprócz tego że nie mogłem się zapisać. Dopiero pisałem do supportu i tam napisali że trzeba mieć ugrane rake hands.

Jak się okazało ugrałem jednak rake hands na unibecie nawet więcej niż przewidywałem tylko system ich nie naliczył przez 12 godzin a są ważne tylko przez 24 h jeżeli chodzi o możliwość grania we free roll.