Witam!!!
Założyłem konto i posiadam kapitał startowy na Full Tilt Poker ale przed skokiem na głeboką wodę chciałbym poćwiczyć na freeroll-u którego nie mogę znaleźć na liście turniejowej. Z tego co wyczytałem to dla osób posiadających konto na pokerstrategy są organizowane 2 z pulą 100$ :
Nazwa: PokerStrategy Daily $100 FR
u mnie nie ma tej pozycji a filtry mam wyłączone.
W czym może być problem ? a może już tych freerolli nie ma ?
Czy ew. w jakieś inne mogę grać bo wszędzie gdzie zaglądam to nie ma satelitek albo zastrzeżony, albo brak FTP?
Są inne freerolle. Przeważnie rozpoczynają się 40 minut po kazdej pelnej godzinie.
Witaj.
Wejdź w zakładkę: Tournament-Private-Hold'em-No Limit-Freerolls i codziennie o 12:00 i 19:00 polskiego czasu masz te właśnie freerolle.
Pozdrawiam.
dzięki za szybką odpowiedź
spróbuję w okolicach 18-19ej poszukać - hasła żadnego się nie podaje mam nadzieję?
Napisane przez imgoingtomirage
Witaj.Wejdź w zakładkę: Tournament-Private-Hold'em-No Limit-Freerolls i codziennie o 12:00 i 19:00 polskiego czasu masz te właśnie freerolle.
Pozdrawiam.
Gwoli ścisłości -> o 13 i o 20
Zapisy zaczynają się 2 godziny wcześniej
Pozdrawiam ♠_thumbsup:
Pamiętaj o zmianie czasu w USA.
Z tego co zauważyłem, to tych freerolli nie ma. Postaram się dowiedzieć czegoś na ten temat.
Witam.
Dzisiaj jest freeroll wyjątkowo o 20:00 (ID turnieju: 219706405).
Normalnie są codziennie o 12:00 i 19:00 czasu polskiego.
Jeśli ktoś nie może ich znaleźć w podanej wyżej zakładce to musi wyłączyć filtry.
Pozdrawiam.