Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Freeroll ???

9 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
1,144 Wyświetlenia

Witam!!!
Założyłem konto i posiadam kapitał startowy na Full Tilt Poker ale przed skokiem na głeboką wodę chciałbym poćwiczyć na freeroll-u którego nie mogę znaleźć na liście turniejowej. Z tego co wyczytałem to dla osób posiadających konto na pokerstrategy są organizowane 2 z pulą 100$ :
Nazwa: PokerStrategy Daily $100 FR
u mnie nie ma tej pozycji a filtry mam wyłączone.
W czym może być problem ? a może już tych freerolli nie ma ?
Czy ew. w jakieś inne mogę grać bo wszędzie gdzie zaglądam to nie ma satelitek albo zastrzeżony, albo brak FTP?

8 odpowiedzi
BleakAmaranth

Są inne freerolle. Przeważnie rozpoczynają się 40 minut po kazdej pelnej godzinie.

Kliknij prywatne i tam sie znajduja te turnieje

imgoingtomirage

Witaj.

Wejdź w zakładkę: Tournament-Private-Hold'em-No Limit-Freerolls i codziennie o 12:00 i 19:00 polskiego czasu masz te właśnie freerolle.

Pozdrawiam.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

dzięki za szybką odpowiedź ;) spróbuję w okolicach 18-19ej poszukać - hasła żadnego się nie podaje mam nadzieję?

Cosm0s

Napisane przez imgoingtomirage
Witaj.

Wejdź w zakładkę: Tournament-Private-Hold'em-No Limit-Freerolls i codziennie o 12:00 i 19:00 polskiego czasu masz te właśnie freerolle.

Pozdrawiam.

Gwoli ścisłości -> o 13 i o 20
Zapisy zaczynają się 2 godziny wcześniej

Pozdrawiam _thumbsup:

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

dzięki ;) poczekamy i zobaczymy

imgoingtomirage

Pamiętaj o zmianie czasu w USA.

Z tego co zauważyłem, to tych freerolli nie ma. Postaram się dowiedzieć czegoś na ten temat.

imgoingtomirage

Witam.

Dzisiaj jest freeroll wyjątkowo o 20:00 (ID turnieju: 219706405).

Normalnie są codziennie o 12:00 i 19:00 czasu polskiego.

Jeśli ktoś nie może ich znaleźć w podanej wyżej zakładce to musi wyłączyć filtry.

Pozdrawiam.