Witam,
czy moze ktos sie sie orientuje ile mniej-wiecej trzeba wyrobic rake'u (FR nl400) by wyrobic caly First Deposit Bonus (600$)? z gory dziekowac za odpowiedz
Witam,
czy moze ktos sie sie orientuje ile mniej-wiecej trzeba wyrobic rake'u (FR nl400) by wyrobic caly First Deposit Bonus (600$)? z gory dziekowac za odpowiedz
wow, 1 post i FR 400 na bonus 600. NL?
limit nie ma znaczenia
1500$ tak mi przynajmniej wychodzi na szybko, za punkt 0.04 za dolara raku 10 ftp
a czemu 400?
tak się pytam, bo gracz fr nl400, ma rolla przynajmniej 8k$, i raczej o bonus 600$ się nie pyta tylko wchodzi i gra, a 600$ to miły dodatek.
pewnie kolejny szotujący z 10bi, myślący, że bonus mu swing zamortyzuje....
hate ppl like that.... ~~
Napisane przez masterxaz
nic nie wiecie na temat psk23, a już najazd na niego...
ja sie jedynie zapytałem. Bo to dla mnie nielogiczne. 1 post robi się zresztą gdzie indziej wtedy już jakoś tam go znamy
Napisane przez masterxaz
nic nie wiecie na temat psk23, a już najazd na niego...
ja wiem dużo, uwierz mi, że trol jakich mało ~~
Napisane przez autic
Napisane przez masterxaz
nic nie wiecie na temat psk23, a już najazd na niego...ja wiem dużo, uwierz mi, że trol jakich mało ~~
a to sorry
To ja się podczepię do tematu. 2 lata temu dostałem kapitał początkowy na FTP od PS , oczywiście wtedy szybko przepadł. Teraz wpłaciłem pewną kwotę i moje pytanie jest takie czy przysługuje mi First Deposit Bonus? W FTP FAQ napisane jest, że przysługuje przy pierwszej wpłacie WŁASNYCH pieniędzy. I teraz się zastanawiam czy kapitał początkowy od PS jest własnymi pieniędzmi czy nie? Bo bonusu na moim koncie nie widać...
powinno działać, mi działa ale miałem no depo bonus z innego aff. Aczkolwiek powinno działać
ale ostrzegam z góry przed supportem, właśnie się z nimi mecze, wiadomości wysyłają po tygodniu lub coś takiego. Tak więc cały proces trwa za długo.
tak jest teraz, 2 lata temu chyba było inaczej, bo od kapitału startowego się wyrabiało first depo bonus, ale musiałbyś się dopytać
Napisane przez Kurczak84
To ja się podczepię do tematu. 2 lata temu dostałem kapitał początkowy na FTP od PS , oczywiście wtedy szybko przepadł. Teraz wpłaciłem pewną kwotę i moje pytanie jest takie czy przysługuje mi First Deposit Bonus? W FTP FAQ napisane jest, że przysługuje przy pierwszej wpłacie WŁASNYCH pieniędzy. I teraz się zastanawiam czy kapitał początkowy od PS jest własnymi pieniędzmi czy nie? Bo bonusu na moim koncie nie widać...
Kapitał startowy nie jest uznawany jako pierwsza wpłata. Jeżeli nie widzisz bonusu, a jesteś pewien, że Ci się należy z uwagi na pierwszą wpłatę, to musisz skontaktować się z supportem FTP.
Ok dzięki za odpowiedź. W międzyczasie dostałem też maila z informacją , że dodatkowo do bonusu first deposit otrzymuję karnet do freerola. Problem w tym, że pieniądze wpłaciłem 13 stycznia a bonusu nie widać. Ciekawy jestem jak to zostanie rozpatrzone bo przeliczając FTP bonus już wyrobiłem. Wczoraj też napisałem maila do supportu,uzbroiłem się w cierpliwość i czekam:)
ja musiałem pisać do supportu aby aktywowali bonus
też napisz jest oddzielny adres do firstdeposit znajdziesz na stronie