Przejdź do forum
Face the pro bilet

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Face the pro bilet

7 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
794 Wyświetlenia

siema wygrałem bilet z freerolla, czytałem na stronie ftp ale dalej nie mogę znaleźć tej 2 rundy w turniejach.

Krajowe/regionalne turnieje kwalifikacyjne O godzinie 12:35 ET (18:35 CET) wszystkie osoby zakwalifikowane w Rundzie 1 wezmą udział w krajowym/regionalnym turnieju kwalifikacyjnym, w którym zasiadają wyłącznie gracze z danego kraju/regionu.

Dziewięć krajów/regionów przyznaje miejsca w turnieju Face the Pro w następujący sposób: Dwa miejsca zostaną przyznane w krajowym/regionalnym turnieju kwalifikacyjnym dla następujących krajów: Węgry, Polska, Rumunia i Czechy

Trochę się pogubiłem i czy oby to na pewno ten bilet:

Gdzie dokładnie znajdę tą 2 rundę?

6 odpowiedzi
michal0308
PokerStrategist

O ile dobrze wiem to turniej był 12 czerwca sam w nim grałem :)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez michal0308
O ile dobrze wiem to turniej był 12 czerwca sam w nim grałem :)

satelity dalej są wiec ta runda 2 gdzieś powinna być tylko nie wiem gdzie (szukałem w turniejach i lipa) i kiedy, pomoże ktoś?

sojowyjarz
PokerStrategist

Moze sie jeszcze pojawi, bo jest chyba co 2 czy 3 miesiace druga runda.

martelo777
PokerStrategist

Dostałeś jeden bilet do CEE, ale za kilka dni dostaniesz drugi do face the pro POLAND. Drugi bilet przyznają automatycznie.
Na razie zarejestruj się do regionalnego CEE (Central and Eastern Europe), a potem nie zapomnij zarejestrować się do turnieju krajowego.

Oba turnieje zaznaczyłem, odbywają się jednego dnia. Jak Ci nie wyjdzie w krajowym, to można powalczyć o ten sam pakiet w turnieju regionalnym CEE.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

dzięki martelo777, nie mogłem znaleźć tego dlatego, bo było odznaczone freeroll/ftp :] dzięki za pomoc. :f_thumbsup:

imgoingtomirage
PokerStrategist

Cześć.

Dzięki martelo777 za świetny post! =)
:f_thumbsup:

Pozdrawiam.