Cze
Mam problem ze statami na full tilcie poprostu wskakuja nie na tych zawodnikach co trzeba jak mozna to ustawic zeby wskakiwaly na odpowiednich.
Wyłączyłem auto center i dalej nic sie nie zmieniło, macie jakies inne pomysły?
Zawsze można ręcznie przekręcać (zgodnie lub przeciwnie do ruchu wskazówek zegara). Klikasz na małą ikonkę w prawym górnym rogu HUD'a i w rozwijającym sie menu masz do wyboru => albo <= do "obracania" statystyk względem stołu.
Zauważyliście, że na FTP HUD Elephanta nie działa na niektórych stołach (konkretnych, zawsze tych samych)? Miał ktoś tak też, czy to tylko u mnie tak jest? Wiecie czym moze byc spowodowane i jak to rozwiązać?
grabarz666 napisał
Zauważyliście, że na FTP HUD Elephanta nie działa na niektórych stołach (konkretnych, zawsze tych samych)? Miał ktoś tak też, czy to tylko u mnie tak jest? Wiecie czym moze byc spowodowane i jak to rozwiązać?![]()
ja cos takiego mam na poker trackerze, na elephancie nie zauwazylem
Mnie się zdaża, ale losowo i nie widzę w tym jakiejś reguły.
Z innych zabawnych usterek to elephant jest do d... jeśli chodzi o stolimi NL CAP
Opisuje je jako fixed limit a z rozdań robi jakąś sieczkę
Co do zmiany miejsc to ja to rozwiązywałem w ten sposób że zmieniałem swoje miejsce a nie obracałem elephanta bo wtedy obraca się na wszystkich stolikach i nic z tego nie wychodzi.
Więc klikamy pokaż nazwy graczy i tam gdzie nie ma nazwy "put me here"
Można wybrać czy obrót (bądź inne zmiany) ma dotyczyć tylko danego stolika czy wszystkich.
Czasem po prostu może to trwać mega długo zanim pojawią się statystyki ze słonika, czasem nawet do dwudziestu paru rozdań kiedyś czekałem, ale zawsze w końcu się pojawiają i wszystkie ręce z okresu z którego się nie pojawiły statystyki są zachowane i uwzględnione w statystykach.