Przejdź do forum
Dziwny bonus?

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Dziwny bonus?

20 Posty
12 Użytkownicy
0 Reakcje
1,902 Wyświetlenia
worm10

Witam, dzisiaj zauwazylem cos takiego na moim koncie bonusowym tyle ze nie mam pojecia co to jest. Moze cos kliknalem przypadkowo na "make deposit"? nie wiem jak to wyglada bo nigdy tego nie robilem... moglby mi ktos powiedziec co to takiego? i dlaczego to taka kwota? i dlaczego wygasa w styczniu 2012?:P

Uploaded with ImageShack.us

z gory dzieki za odpowiedzi. pozdro

19 odpowiedzi
imgoingtomirage

Witam.

Robiłeś już depozyt na FTP? Jeśli nie to jest to bonus od pierwszej wpłaty który nadal Tobie przysługuje.

Pozdrawiam.

eSGe

imo to "reszta" bonusa od pierwszej wpłaty, wpłaciłeś 34 i tule uwolniłeś a 565$ to reszta z 600$ ;)

Nie do końca pierwszy depozyt , ponieważ już taki dokonałem i też mam takie cuś wydaje mi się , że to takie promo aby FTP troche płynności nabrało u mnie ten bonus wynosi dokładnie 600$- (kwota bonusu za 1st depo)

Ja mam to samo, dostałem 548$ mój pierwszy depozyt był na kwotę 52$. Czyli mam rozumieć, że dostałem tak jakby first deposit bonus reload na kwotę 548$?

Vangal

Jeżeli wszyscy, którzy wpłacali first depo za mniej niż 600$ dostaną takie bonusy to może to tylko świadczyć o tym, że ftp desperacko potrzebuje kasy na wygrzebanie się z dołka po Black Friday.

Mam mieszane uczucia:/

Napisane przez Vangal
Jeżeli wszyscy, którzy wpłacali first depo za mniej niż 600$ dostaną takie bonusy to może to tylko świadczyć o tym, że ftp desperacko potrzebuje kasy na wygrzebanie się z dołka po Black Friday.

Mam mieszane uczucia:/

W rzeczy samej, w rzeczy samej... Teraz tylko łapać biednych naiwniaków, którzy wpłacą kasę z uwagi na ten bonus od "niepierwszej" wpłaty i już więcej swoich pieniędzy nie wyciągną...

imgoingtomirage

Skoro tak to nic tylko się cieszyć i wyrabiać bonus _thumbsup:, natomiast o potwierdzenie najlepiej spytać sam support pod adresem bonus@fulltiltpoker.com.

Prosiłbym też, abyście przestali szczerzyć tego typu fatalistyczne teorie które nie są potwierdzone żadnymi faktami i na które nic nie wskazuje i zachowali je dla siebie. FullTiltPoker jest naszym partnerem, szanujemy Wasze zdanie, ale to co piszecie nie ma sensu.

Pozdrawiam.

Fajny bonus....
by byl jakbym mogl zrobic depozyt :f_rolleyes:

worm10 Autor wątku
worm10

dzieki wam za wyjasnienie sprawy:) ja za cholere nie moglem sie pokapowac co to za bonus a nie zorientowalem sie ze to kwota po odjeciu z pierwszego depozytu:)

a nawet w dobrym czasie mi sie to pokazalo, skorzystam z checia:)

Pozdrawiam!

Orientuje się ktoś, czy jak się zrobi cashout to nie straci się przypadkiem prawa do tego bonusu?

gawdzik

Mam podobna sytuacje jak autor tematu tzn. mozliwosc uzyskania 100 % od depozytu oraz otwarty "added bonus". Pytanie czy jesli zrobie teraz depozyt to czy wyrabiajac punkty beda one "szly" na poczet i added bonus i bonusu od depozytu?

Napisane przez gawdzik
Mam podobna sytuacje jak autor tematu tzn. mozliwosc uzyskania 100 % od depozytu oraz otwarty "added bonus". Pytanie czy jesli zrobie teraz depozyt to czy wyrabiajac punkty beda one "szly" na poczet i added bonus i bonusu od depozytu?

Fajnie by było. Niestety tylko jeden bonus może być aktywny.

worm10 Autor wątku
worm10

a co jesli chcialbym wyplacic pieniadze ktore mam i wplacic je ponownie na konto ? dostane bonus od tej kwoty? czy caly bonus przepada wtedy? probowal ktos lub wie?

Urbi23

Witam,

Wypłaty z konta automatycznie unieważniają bonusy

Pozdrawiam

worm10 Autor wątku
worm10

jeszcze jedno pytanie, czy po wplacie 100$ gdy mam bonus 560 reszta bonusa mi przepadnie? czy zostanie do wykorzystania reszta ?

Urbi23

Obawiam się, że nie rozumiem. Masz aktywny bonus a chcesz jeszcze wpłacić 100$? Nie ma najmniejszych przeszkód, nic naturalnie nie tracisz :)

Pozdrawiam

Napisane przez imgoingtomirage
Skoro tak to nic tylko się cieszyć i wyrabiać bonus _thumbsup:, natomiast o potwierdzenie najlepiej spytać sam support pod adresem bonus@fulltiltpoker.com.

Prosiłbym też, abyście przestali szczerzyć tego typu fatalistyczne teorie które nie są potwierdzone żadnymi faktami i na które nic nie wskazuje i zachowali je dla siebie. FullTiltPoker jest naszym partnerem, szanujemy Wasze zdanie, ale to co piszecie nie ma sensu.

Pozdrawiam.

Imgoingtomirage no offence ale jesteś tu modem i w świetle ostatnich wydarzeń (gdzie ludzie od ponad 3 tyg. nie dostali kasy) nie pisz takich bzdur. Firma utraciła płynność i tyle, ludzie czekają tyg na kasę a ty chcesz namawiać użytkownika na wpłatę ??? :facepalm:

worm10 Autor wątku
worm10

ja tam kilka dni temu zlecilem pierwsza w moim zyciu wyplate z FTP i to przelewem i kase mialem po niecalych 2 dniach na koncie...

A co do mojego poprzedniego pytania to Ty mnie nie zrozumiales :)
chodzilo mi o to czy jesli mam bonus jeszcze nie aktywny a chcialbym go aktywowac i wplacic 100$ , to czy reszte bonusa bede mogl w przyszlosci wykorzystac? czy jest tak jak z bonusem od pierwszej wplaty ze jest jednorazowy.

imgoingtomirage

Imgoingtomirage no offence ale jesteś tu modem i w świetle ostatnich wydarzeń (gdzie ludzie od ponad 3 tyg. nie dostali kasy) nie pisz takich bzdur. Firma utraciła płynność i tyle, ludzie czekają tyg na kasę a ty chcesz namawiać użytkownika na wpłatę ???

Ale to jest tylko i wyłącznie Twoje zdanie nie podparte faktami. FTP nie ogłasza upadłości, jest płynne finansowo bo ludzie tam nadal grają, realizują wpłaty i wypłaty i zapewnia, że dla graczy spoza USA nic się nie zmienia. To są właśnie fakty na których się opieram. Jeśli uważasz, że firma utraciła płynność finansową to jak wytłumaczysz fakt, że wypłaty na konta bankowe realizowane są przeciągu kilku dni, szybciej niż założony czas na oczekiwanie?

Sam jestem graczem i jako gracz FTP nie widzę powodów by komuś sugerować aby nie dokonywał wpłaty na jeden z dwóch największych pokerroomów na świecie.

Pozdrawiam.