Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] dwa pytanka

7 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
813 Wyświetlenia
BloodyB

da sie na ftp ustawic elephanta zeby hud dziala (tzn wyswietlal sie na przeciwnikach) na wszystkich rodzajach stolow ? bo na tym "okroglym" wysiwtla mi sie dobrze ale na "owalnym", co go widzac bezposrednio z gory, wyswietlaja sie tak jak na "okraglym"

i jeszce male pytanko do rakebacka: wiem ze rb dostaje sie w piatek, ale akurat w piatek sie nie logowalem i nie pamietam dokladnie stanu bankrolla, wiec nie jestem pewien czy dostalem :P powiniem dostac jakis komunikat czy cos :> ?

6 odpowiedzi
fessnic

Wystarczy recznie poprzestawiac (prawy przytrzymac) staty i na tym stole, co poprzestawiales, zapisac ustawienia z gornego menu (ikona pt) poprzez "save layout".

Zeby uaktywnic te zmiany na innych otwartych w danej chwili stolach, z gornego menu pt dla danego stolu robisz "reset".

Warto jeszcze posprawdzac, czy aby 'poprzestawiane" staty naleza do odpowiednich graczy. (w popup'ie jest nick)

Pozdrawiam

BloodyB Autor wątku
BloodyB

ale ja nie mam pt tylko slonia :P

fessnic

oops, czyli nie zauwazylem najwazniejszego :D

RockyRaccoon

Rakeback: ja dostaję email z dokładną kwotą :)

kabulek

Ja tez zawsze jest mail z kwotą, ty tez powinienes takiego dostac bo kazdy ruch na koncie jest potwierdzany mailem. Mozesz tez sprawdzic w historii transakcji ile wplynelo (taka smieszna nazwa przelewającego pokerstratcyc czy jakos tak :) )

BloodyB Autor wątku
BloodyB

no to jest problem bo nic takigo nie dsotalem :P ale juz tictek polecial, tylko ze odpowiedzi nie widac :P