Witam, wygrałem satelitkę do tego właśnie turnieju i teraz się zastanawiam, czy lepiej buy in zamienić na kasę, czy zagrać w tym turnieju bo może coś wpadnie:P
Może się wypowiedzieć ktoś, kto grał już w tym turku i wie z czym to się je? Jak z dostaniem się do kasy, jak szybko ludzie odpadają, jaki poziom, ogólnie wszystko co i jak? Jutro od rana mam być w pracy i teraz nie wiem czy grać czy nie.... I przede wszystkim, jak wygląda zamiana dolarów turniejowych na "normalne"?:)
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
Full Tilt
9
Użytkownicy
0
Reakcje
742
Wyświetlenia
8 odpowiedzi
Ok, a jak wygląda zamiana dolarów turniejowych? Wiem, że nie jest to 1:1 tylko jakoś inaczej.... mniejsza o to, wszystko już wiadomo
Ja bym tam grał. Poziom jest niski, ale dużo ludzi więc trzeba się trochę nabudować, aby do kasy dotrzeć, ale można pomnożyć te pieniądze
Dziś musiałem do pracy jechać, więc ciężko mogłoby być:P Ale następnym razem jak się uda dostać, to pewnie spróbuję, chociaż w MTT mam raczej słabe doświadczenie....
Napisane przez Stary1986
Dziś musiałem do pracy jechać, więc ciężko mogłoby być:P Ale następnym razem jak się uda dostać, to pewnie spróbuję, chociaż w MTT mam raczej słabe doświadczenie....
Chyba wczoraj
DD jest tylko w niedziele