Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Double Deuce

9 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
742 Wyświetlenia

Witam, wygrałem satelitkę do tego właśnie turnieju i teraz się zastanawiam, czy lepiej buy in zamienić na kasę, czy zagrać w tym turnieju bo może coś wpadnie:P
Może się wypowiedzieć ktoś, kto grał już w tym turku i wie z czym to się je? Jak z dostaniem się do kasy, jak szybko ludzie odpadają, jaki poziom, ogólnie wszystko co i jak? Jutro od rana mam być w pracy i teraz nie wiem czy grać czy nie.... I przede wszystkim, jak wygląda zamiana dolarów turniejowych na "normalne"?:)

8 odpowiedzi
SeBiX7

słaby poziom, duży field, lepiej scashować :f_thumbsup:

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Ok, a jak wygląda zamiana dolarów turniejowych? Wiem, że nie jest to 1:1 tylko jakoś inaczej.... mniejsza o to, wszystko już wiadomo

DaimonFreyyy

5% zabiera FTP

salyk

Ja bym tam grał. Poziom jest niski, ale dużo ludzi więc trzeba się trochę nabudować, aby do kasy dotrzeć, ale można pomnożyć te pieniądze ;)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dziś musiałem do pracy jechać, więc ciężko mogłoby być:P Ale następnym razem jak się uda dostać, to pewnie spróbuję, chociaż w MTT mam raczej słabe doświadczenie....

salyk

Napisane przez Stary1986
Dziś musiałem do pracy jechać, więc ciężko mogłoby być:P Ale następnym razem jak się uda dostać, to pewnie spróbuję, chociaż w MTT mam raczej słabe doświadczenie....

Chyba wczoraj ;)

DD jest tylko w niedziele :f_thumbsup:

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

hehe, wczoraj wczoraj, ale jakby poszło to mógłbym skończyć dzisiaj:P

marcinshark

gram je praktycznie co tydzień za wygrane bilety
max byłem 500 któryś za 60$