Przejdź do forum
dostaliście już rak...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] dostaliście już rakeback??

22 Posty
13 Użytkownicy
0 Reakcje
1,199 Wyświetlenia

dostaliście już rakeback?? bo mi coś się dziś spoźnia, ostatnimi czasy bywał około południa

21 odpowiedzi

co Ci sie tak spieszy? Co innego jak nie dojdzie do jutra. U mnie zawsze przychodzil w okolicach 18:00-20:00 polskiego czasu, wiec warto poczekac zamiast co tydzien zakladac nowy temat

mouse91

ja też jeszcze nie mam, a podjarałem się na niego bo ostatnio grałem ponad normę. Do poniedziałku trzeba poczekać i jak wtedy nie będzie ticket do suportu.

derus

ja dostałem

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

jakoś nie mogłem się doczekać- ale wlasnie dostalem- huuuura :f_thumbsup:

Endurx

mojej dziewczynie też się spóźnia ale nie popadam tak od razu w panikę i nie lecę do apteki po testy, take it easy it will come _evil:

Witam!

Pamiętajcie, że rakeback jest jak okres, czasem się spóźnia ale zawsze w końcu przychodzi ;)

Wait...

Może to nie najlepsze porównanie, ale wiecie o co mi chodzi :)

EDIT: Endurx LOL

derus

Napisane przez Endurx
mojej dziewczynie też się spóźnia ale nie popadam tak od razu w panikę i nie lecę do apteki po testy, take it easy it will come _evil:

Chyba w Twoim przypadku to raczej hopefully it won't come :D

Bono1987

sekundę temu dostałem:)

mouse91

no ja też, tylko jeden BI wrrrrrrr :rage:

mouse91

ej chopaki, dziś dostaliśmy rakeback za okres 07-15 luty tak?

Bono1987

a nie 8-14 ??

baranek

j/w od wt. - pon. czyli od 8.02 - 14.02

MarryMarry

czasami dostaję go rano, czasami popoludniu , czasami dzien pozniej ...ale to nie powod by co tydzien powstawal nowy watek..opanujcie sie :facepalm:

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez MarryMarry
czasami dostaję go rano, czasami popoludniu , czasami dzien pozniej ...ale to nie powod by co tydzien powstawal nowy watek..opanujcie sie :facepalm:

jeśli Cię nie interesuje ten wątek to nie musisz go czytać, ani tym bardziej brać w nim udział :f_ugly: Forum jest właśnie od takich spraw

Witam,

niestety po części zgodze się z MarryMarry. Forum jest do rozwiązywania problemów ale akurat możesz sobie przeglądnąć ten dział i zobaczysz że co tydzień w piątek powstaje temat że ktoś nie dostał rakebacku , rozumiem wasz niepokój ale ja osobiście opisałem w FAQ Rakeback (które jest podwieszone na górze tego działu ) jaka jest procedura sprawdzania ile i czy w ogóle w tym miesiącu powinniśmy dostać rakeback. Jeśli uważamy że powinniśmy dostać to czekamy cierpliwie do piątku do godziny 23:59:59 jeśli do tego czasu nie pojawi się rakeback to należy wysłać ticket do naszego supportu z którym wyjaśniamy sprawę.

Nie ganię za taki temat ale tylko zwracam uwagę że można to rozwiązać powiedzmy "po cichu" bez zakładania takich samych tematów w któych i tak połowa odpowiedzi to "dostałem ' a druga "nie dostałem " :)

Pozdrawiam :)

manieek

no to ja niestety RB nie dostałem do dzsiiaj...

Frytendo1

Dostalem RB ;)

Tak duzo w Twoim zyciu zmieniaja te 2-5 BI?

Dla mnie rakeback zawsze byl smieszna rzecza, bo z reguly zauwazam go w sobote i zdarza mi sie myslec, ze znowu musialem grac po pijaku. Najgorszy jest fakt, ze buduje mi sie pozytywny obraz gry po alkoholu, bo po piatku zawsze mam plus :f_cool:

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dla mnie rakeback jest ważny, bo traktuje go jako zarobek. Wszystkie bonusy i rakeback automatycznie wypłacam- taką przyjąłem strategię. Wydaje mi się, że to najlepszy sposób.
A wy jakie macie strategie cashoutów??

manieek

Napisane przez Frytendo1
Dostalem RB ;)

Tak duzo w Twoim zyciu zmieniaja te 2-5 BI?

Dla mnie rakeback zawsze byl smieszna rzecza, bo z reguly zauwazam go w sobote i zdarza mi sie myslec, ze znowu musialem grac po pijaku. Najgorszy jest fakt, ze buduje mi sie pozytywny obraz gry po alkoholu, bo po piatku zawsze mam plus :f_cool:

tu nie chodzi czy dużo nie duzo... był i go nie ma... o.... hmmm wyrabiane bonusy mają wpływ na RB?