Przejdź do forum
Dostałem jakis dziw...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Dostałem jakis dziwny bonus 300$ od FTP

9 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
2,061 Wyświetlenia

Witam wszystkich.
Od kilku miesiecy nie gram w ogole na FTP, poniewaz przenioslem sie na inna platforme (nie mam jej w ofercie pokerstrategy).

2 dni temu postanowilem zagrac rush poker 4fun (dawniej masowo gralem rusha i trzaskalem nawet po 500-600ftp points dziennie) i wplacilem 50$ zeby sobie popykac na nl5. (bo obieclaem sobie ze nie bede gral w pokera przez miesiac ale tak mnie sciskalo ze chociaz tego rusha 4fun zagram ;d)

Wszedlem na FTP dzisiaj a tutaj pisze, ze przypominaja o specjalnym bonusie ktory uplywa za 3dni i ze jest to bonus 300$.

Wchodze w ta oferte i czytam, ze jest to oferta skierowana tylko do wybranych graczy i ze jesli aktywuje to dostane bonus 300$ wyplacany w ratach po 20$ za 333ftp points.
Aktywowalem bonus i faktycznie widze go w okienku z bonusami...

Ktos wie jakim cudem FTP dalo mi 300$ darmowe ??
Czy ktos z was dostal taki sam bonus ?

Nie ukrywam, ze bardzo podoba mi sie ten bonus i jestem milo zaskoczony do pelnego wyrobienia potrzeba 5k FTP a wiec easy bo bonus jest wazny przez miesiac.

8 odpowiedzi
casalinga87
Oldschool Grinder

A nie dostałeś od nich maila? Mi kiedyś tez przyznali bonus po paru miesiącach bez gry na FTP. Ale to było tylko 50$ :)

Widać widzą w Tobie grindera :). Też bym tak chciał, ale na razie mama na szczęście first deposit bonus i jeszcze ponad 300$ do uwolnienia.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez Yarpengeralt
Widać widzą w Tobie grindera :). Też bym tak chciał, ale na razie mama na szczęście first deposit bonus i jeszcze ponad 300$ do uwolnienia.

Jakims mega grinderem nie jestem bo gram na mikro glownie nl10/nl25 rush poker ale faktycznie za czasow kiedy gralem naprawde duzo potrafilem nabic nawet 400$ rake tygodniowo.

Wszystko wyglada na to ze dostalem darmowe 300$ od FTP.
Jednak tak jak pisalem wczesniej zadnego maila nie dostalem tylko byla to informacja w oprogramowaniu FTP.

/

Swoja droga FTP mnie pieknie przywitalo 300$ bonusu + wzrost rolla o 120% w 2dni... fish na upswingu :f_cool:

Napisane przez GosuRage
Swoja droga FTP mnie pieknie przywitalo 300$ bonusu + wzrost rolla o 120% w 2dni... fish na upswingu :f_cool:

Ten upswing niczego dobrego nie wróży. Poczetaj sobie to: Bardzo dziwne i liczne bad beaty oraz tendencje na FTP

Przygotuj się na szybki spadek bankrolla :)

Thorek
Oldschool Grinder

Witaj.

Ja bym się tylko cieszył i nie zastanawiał z czego to wynika :P. A tak na serio każdy poker room czasami ma akcje rozdawania bonusów, żeby zachęcić graczy do gry. Jak widać skutecznie to przyciąga graczy. Szkoda tylko, że jak grzecznie poprosi się ich o bonus, to nie są tacy chętni do rozdawania :D.

Pozdrawiam.

szok38
Elite Grinder

Nie Ty pierwszy GosuRage. Albo gra się u nich i tyra na bonus od Irona , albo dziękuje im się... i wtedy po czasie rzucają w człowieka marchewką.
A 300$ to jeszcze nie koniec świata . Gdybyś jeszcze poczekał ... może by było 500$ .

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez Yarpengeralt

Napisane przez GosuRage

Ten upswing niczego dobrego nie wróży. Poczetaj sobie to: Bardzo dziwne i liczne bad beaty oraz tendencje na FTP

Przygotuj się na szybki spadek bankrolla :)

Nie musisz mi tego mowic 3 razy wyplacalem rolla z FTP ze stwierdzeniem RIGGED! :)

Dzisiaj mialem szalona sesje spadek o 10bi xDDDD
Najlepsze jest to ze 90% to coolery i zajebiste runnery.

3 razy zostalem dzis pocisniety na pelnego stacka przez 2 outerow... miazga poprostu :O
AAaa i jeszcze... koles podbijal z BTN bylem na BB z AA robie reraise a ten allin sprawdzan typ pokazuje Q2 lol Q na flopie 2 na riverze dziekuje :)

W podobny sposob przegralem dzis rowniez AA vs KQs preflop allin lol ?
Spadly dwie pary oczywiscie... niedlugo pozniej przegralem znow AA vs AQs preflop allin bo spadl kolor.

Delikatnie mowiac FTP potrafi zniszczyc psychike ;d
Na poprzednim roomie gram od kilku miesiecy i tylu chorych akcji co dzisiaj na FTP to nie mialem za 2 ostatnie miechy tam xD

Przypomnialo mi sie nastepne... trfiam tripsa asow na boardzie AJ2 dostajre reraise allin od typa call i pokazuje 34s flushdrawa ma, na river spada jakis dzwonek i typ ma flusza a moj trips asow zostaje pojechany przez takie gowno ;D

autic
Elite Grinder

też mi rzucili ten bonus i wyliczyłem sobie, że 45 sesji po ~~1h na nl10 rp zajmie mi jego wyrobienie, w sumie spoko bo jak się nudzi to można sobie poklikać 4fun