Przejdź do forum
Diamond store vs ri...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Diamond store vs ring tickety

45 Posty
29 Użytkownicy
0 Reakcje
4,133 Wyświetlenia
MichaU1337

Jak kupie 1 ticketa = 100$ to musze jedynie nabic 2500 FTP points zeby "uwolnic" kase? rozumiem z wypowiedzi powyzej, ze ring ticket jest uwalniany rownoczesnie z Tym ich Welcome bonusem 400$? ;)

Odpowiedz
Cytat
pixx123

A co jeśli nie mam środków na koncie i stać mnie tylko na ring ticket. To da rade zagrać na stołach czy trzeba w tym wypadku mieć jakieś środki wlasne? Bo nie do konca rozumiem jak działają te tickety

Odpowiedz
Cytat
grzesiek Autor wątku
grzesiek

Ticket to po prostu bilet którym wkupujesz się na stół. Jednym ticketem możesz grać tylko na 1 stole na raz, jeśli masz ticket 50$ i wkupisz się na stół nl25, po czym wygrasz na nim 25$ to ticket będzie warty 75$ za które znowu będziesz mógł się wkupić na dowolny stolik cash. W momencie wyrobienia odpowiedniej ilości punktów ticket jest "uwalaniany" i cała kasa jest przelewana na Twoje konto. (dla ticketa 50$ jest to akurat 1250FTP). Ważne jest to, że liczą się tylko pkt ugrane za pomocą tego ticketa, czyli jeśli np multitablingujesz to tylko pkt zdobyte na tym konkretnym stole na który wkupiłeś się biletem będą się liczyły do jego uwolnienia.

Jeśli masz jeszcze jakieś pytania to pisz ;-).

Odpowiedz
Cytat

Też nie wiedziałem o co chodzi. Dzięki za wyjaśnienie grzesiek. Te tickety obowiązują też na rushu?

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez grzesiek
Ticket to po prostu bilet którym wkupujesz się na stół. Jednym ticketem możesz grać tylko na 1 stole na raz, jeśli masz ticket 50$ i wkupisz się na stół nl25, po czym wygrasz na nim 25$ to ticket będzie warty 75$ za które znowu będziesz mógł się wkupić na dowolny stolik cash. .

dobra, a jeżeli kupie ticket za 50$ i na NL25 przegram 30$ to co? będę mógł się tylko tym ticketem na NL10 siąść?

Odpowiedz
Cytat
grzesiek Autor wątku
grzesiek

Tak. Po prostu nie możesz wymieszać ticketa i real money. Czyli będziesz mógł nawet siąść na nl25 z 20$, ale nie będziesz mógł dorzucić 5$ z real money, żeby grać 100bb.

Odpowiedz
Cytat
pixx123

Te tickety trzeba "uwolnić" w jakimś określonym czasie ?

Odpowiedz
Cytat
grzesiek Autor wątku
grzesiek

Jedyne ograniczenie jest takie, że ticket przepada w momencie gdy nie używasz go przez 7 dni z rzędu. Ogólnego czasu na wykorzystanie ticketa nigdzie nie zauważyłem, więc raczej go nie ma.

Odpowiedz
Cytat
ninusss

Napisane przez grzesiek
Ticket to po prostu bilet którym wkupujesz się na stół. Jednym ticketem możesz grać tylko na 1 stole na raz, jeśli masz ticket 50$ i wkupisz się na stół nl25, po czym wygrasz na nim 25$ to ticket będzie warty 75$ za które znowu będziesz mógł się wkupić na dowolny stolik cash. W momencie wyrobienia odpowiedniej ilości punktów ticket jest "uwalaniany" i cała kasa jest przelewana na Twoje konto. (dla ticketa 50$ jest to akurat 1250FTP). Ważne jest to, że liczą się tylko pkt ugrane za pomocą tego ticketa, czyli jeśli np multitablingujesz to tylko pkt zdobyte na tym konkretnym stole na który wkupiłeś się biletem będą się liczyły do jego uwolnienia.

Jeśli masz jeszcze jakieś pytania to pisz ;-).

jak wkupisz sie na stol ticketem, ugrasz cos powyżej wartosci ticketu, wychodząc ze stolu ta nadwyżka leci od razu na twoje konto, a wartośc ticketu pozostaje ta sama co na początku.. nie wprowadzaj ludzi w blad

Odpowiedz
Cytat

wczoraj zmienili zasady wyrabiania biletow,na poczatku bylo tak ze wkupywalem sie za 3.50$ na nl 10 i jak sie podwoilem schodzilem ze stolu i 3.50 szlo do biletu a drugie 3.50 do real money.teraz jest tak ze zeby cos poszlo na real money to bilet musi miec swoja poczatkowa wartosc

Odpowiedz
Cytat

Mam pytanie z innej beczki, mam 2,471,72 FTP a najtańszy ticket cash(10$) kosztuje 2,535 FTP, czy mogę jakoś dokupić brakujące punkty?

Odpowiedz
Cytat
thomaPL

Napisane przez fililp88
Mam pytanie z innej beczki, mam 2,471,72 FTP a najtańszy ticket cash(10$) kosztuje 2,535 FTP, czy mogę jakoś dokupić brakujące punkty?

dokupic nie
ugrac tak
albo zagrac cos za punkty gdzie wygywa sie kase albo wiecej puntkow ;)

Odpowiedz
Cytat
soczi45

Czy na pewno nie ma ograniczonego czasu z ticketami? Z moim angielskim cienko i myslałem że trzeba ugrać te pkt w 7 dni, a nie że nie może być 7 dniowej przerwy w grze

Odpowiedz
Cytat
ninusss

Napisane przez soczi45
Czy na pewno nie ma ograniczonego czasu z ticketami? Z moim angielskim cienko i myslałem że trzeba ugrać te pkt w 7 dni, a nie że nie może być 7 dniowej przerwy w grze

jak 7 dni pod rząd nie uzywasz to wygasnie, dotyczy to ticketow zakupionych w sklepie

Odpowiedz
Cytat

a gdzie sie kupuje te tickety?
czy w kiosku ruchu da sie kupic?

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez BSCpl
Mozna. juz tak robilem. Na bilecie za 75$. gralem sng za niego.

Jesteś pewien? Robiłeś to już po powrocie FTP? Jak to wygląda? Przecież masz na koncie konkretny ticket, a nie T$? Da się za ten ticket 75$ zagrać 75 sng za 1$?

Odpowiedz
Cytat
soczi45

Jasne, ale jak chcesz ulgowy to musisz pokazać pani Jadzi legitymację _ugly:

Odpowiedz
Cytat
kondziorf

Czy taki plan, żeby kupic pięć ticketów przed osiemnastym na cash 50$, i raz na tydzien grac kazdym po 1 ręce z rake, żeby się nie przeterminowały ma jakieś minusy?
(tzn. dopoki nie wyrobie ich normalna grą)

Odpowiedz
Cytat
arthmax

Napisane przez kondziorf
Czy taki plan, żeby kupic pięć ticketów przed osiemnastym na cash 50$, i raz na tydzien grac kazdym po 1 ręce z rake, żeby się nie przeterminowały ma jakieś minusy?

jak dla mnie ma jeden podstawowy minus
musisz raz na tydzień grać każdym po 1 ręce z rake, żeby się nie przeterminowały

poza tym powinno się udać

Odpowiedz
Cytat
donnner

Napisane przez arthmax

Napisane przez kondziorf

jak dla mnie ma jeden podstawowy minus
musisz raz na tydzień grać każdym po 1 ręce z rake, żeby się nie przeterminowały

poza tym powinno się udać

Takie coś się nie uda.

FTP Release Value

A ticket’s FTP Release Value is the target number of Full Tilt Points you must earn to unlock the cash value of a ticket. Only Full Tilt Points you earn at ring game tables where you buy-in with your ticket count towards the FTP Release Value.

Note: Bonus Full Tilt Points do not count towards the FTP Release Value.

The final cash value of the ticket will be released to your real-money account at the conclusion of the hand where you reach the FTP Release Value. Your ticket will also be expired and removed from your balance.

Odpowiedz
Cytat