Witam, chciałbym zdeponować pieniądze na Full Tilt. I tu mam dwie główne wątpliwości:
1. Włączam oprogramowanie FTP > make a deposit > wpisuję kwotę przykładowo 200$ [ nie można w zł] > przenosi mnie na inną stronę > tam mam do wyboru kilka płatności > wybieram na samym dole moneybookers [bo mam tam pieniądze] > przenosi mnie do moneybookers site > i tu jest problem: zaznaczyłem wcześniej 200$ a teraz mam wpisać kwotę w PLN i nie wiem ile mam dokładnie wpisać:D Jest jakiś przelicnik na moneybookers? Wiem, że nie mogę zmienić waluty na $ bo mam w historii kilka transakcji. Co zrobić? Wpisać orientacyjną kwotę w moneybookers? Czy jest może jakiś przelicznik w FTP ?
2. Druga sprawa jest taka. Jeżeli już wpisałem tę kwotę i przechodzę dalej do depozytu za pomocą Inteligo to czy wyświetli mi się adres full Tilt automatycznie? Nie doszedłem jeszcze do tego kroku ponieważ mam wątpliwości w poprzednich. Pytam się tylko po to aby po rozwianiu wcześniejszych móc już automatcznie przystąpić do finalizacji depozytu.
Byłbym do zgonnie wdzięczny za pomoc. Z góry dziękuję i pozdrawiam.