Przejdź do forum
Depozyt na FTP - Og...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Depozyt na FTP - Ogólny zarys poblemu

5 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
1,261 Wyświetlenia
AvritJack
Elite Grinder

Witam, chciałbym zdeponować pieniądze na Full Tilt. I tu mam dwie główne wątpliwości:

1. Włączam oprogramowanie FTP > make a deposit > wpisuję kwotę przykładowo 200$ [ nie można w zł] > przenosi mnie na inną stronę > tam mam do wyboru kilka płatności > wybieram na samym dole moneybookers [bo mam tam pieniądze] > przenosi mnie do moneybookers site > i tu jest problem: zaznaczyłem wcześniej 200$ a teraz mam wpisać kwotę w PLN i nie wiem ile mam dokładnie wpisać:D Jest jakiś przelicnik na moneybookers? Wiem, że nie mogę zmienić waluty na $ bo mam w historii kilka transakcji. Co zrobić? Wpisać orientacyjną kwotę w moneybookers? Czy jest może jakiś przelicznik w FTP ?

2. Druga sprawa jest taka. Jeżeli już wpisałem tę kwotę i przechodzę dalej do depozytu za pomocą Inteligo to czy wyświetli mi się adres full Tilt automatycznie? Nie doszedłem jeszcze do tego kroku ponieważ mam wątpliwości w poprzednich. Pytam się tylko po to aby po rozwianiu wcześniejszych móc już automatcznie przystąpić do finalizacji depozytu.

Byłbym do zgonnie wdzięczny za pomoc. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

4 odpowiedzi

Hmm nie do końca rozumiem o co chodzi i w czym jest problem.

Masz pieniądze na moneybookers, nie ma znaczenia w jakiej walucie. Otwierasz program Full Tilt Poker, przechodzisz do Cashier, wybierasz Make a Deposit, wybierasz Moneybookers, wpisujesz powiedzmy 200$. Zostajesz przeniesiony na stronę moneybookers, gdzie po zalogowaniu wyskakuje kilka opcji do zaznaczenia, na samej górze jest coś w stylu " Pay from my balance: i dalej Twój stan konta. Jeśli masz pieniądze na moneybookers, wybierasz to i masz problem z głowy, moneybookers dostało informację, że chcesz wysłać 200$ i przewalutuje sobie taką kwotę z Twojego salda niezależnie od tego w jakiej jest ono walucie. Tak przynajmniej wygląda to u mnie. Cała operacja trwa 30 sekund.

Hmm, przeczytałem punkt drugi i teraz już nie rozumiem nic:D Czyli nie masz pieniędzy na moneybookers, ale chcesz za ich pośrednictwem zrobić przelew bezpośrednio z Inteligo?

Sprecyzuj proszę bardziej w czym konkretnie jest problem, a na pewno Ci pomożemy. Masz wystarczającą sumę pieniędzy na moneybookers?

Bilson
Elite Grinder

Po przeniesieniu na stronę MB powinieneś wybrać opcję pierwsza z góry, czyli

CHOOSE A PAYMENT METHOD

Pay from my balance (your current account balance: xxxx)

Podejrzewam, że wybrałeś inną opcję i dlatego musisz ponownie wpisywać kwotę. Prawdopodobnie wybrałeś depozyt z inteligo i dlatego przenosi Cie na stronę banku.

Generalnie jeśli wszystko zrobisz poprawnie kwotę jaką chcesz zdeponować wpisujesz tylko raz, w sofcie FTP. Po zalogowaniu się na MB żądasz obciążenia tą kwotą Twojego konta MB, wpisujesz hasło i gotowe.

Pozdrawiam

Oleyy1
PokerStrategist

OT: O.o bilson nie jest juz basic'iem :D

Bilson
Elite Grinder

hehe ano nie :D