Przejdź do forum
Daily Dollar Na FTP

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Daily Dollar Na FTP

19 Posty
12 Użytkownicy
0 Reakcje
1,602 Wyświetlenia

Witam mam pytanie czy jak wygram wejściówke do tego turnieju co w temacie to moge zrezygować z niego i wziąść wpisowe ?

18 odpowiedzi
mazaq
PokerStrategist

Dostaniesz 1 dolar turniejowy, który możesz użyć w innym turnieju, lub wymienić go na gotówkę , bodajże za 98% wartości. W cashier jest chyba taka opcja.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Wielkie dzięki :D

salyk
Oldschool Grinder

Witam,

jest dokładnie tak jak napisał mazaq, Możesz wziąć T$, które wydasz na inny turniej lub ten sam ale innego dnia.

Pozdrawiam serdecznie

mscinek
PokerStrategist

Napisane przez salyk
Witam,

jest dokładnie tak jak napisał mazaq, Możesz wziąć T$, które wydasz na inny turniej lub ten sam ale innego dnia.

Pozdrawiam serdecznie

Jesteś pewny? Kiedyś tak było, ale ostatnio zagrałem satelitę, wyrejestrowałem się z tego turnieju i został mi bilet do wykorzystania, który mogę wykorzystać w innym dniu.

mattck
BlackMember

sprawa toczy sie o dolara?
podaj konto wysle ci go:P

mscinek
PokerStrategist

Nie chodzi o dolara:), a o wyjaśnienie tej bardzo ważnej sprawy.

GuciO
PokerStrategist

Chyba jest tak że jak wygrasz wejściówkę za pkt. FTP to przy wyrejestrowaniu się masz bilet turniejowy i możesz go wykorzystać w Daily Dolar Rebuy i normalnym Daily Dolar. A jeśli zagrasz satelitke za np. 30 centów to przy wyrejestrowaniu się dostajesz dolary turniejowe.

Mogę się mylić ale wydaje mi się, że tak to działa.

rumbacz
PokerStrategist

no własnie nie da się
też natrzaskałem tych wejściówek i dupa,

Jak się zdobywa te dolary turniejowe to nie czaje?

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez GuciO
Chyba jest tak że jak wygrasz wejściówkę za pkt. FTP to przy wyrejestrowaniu się masz bilet turniejowy i możesz go wykorzystać w Daily Dolar Rebuy i normalnym Daily Dolar. A jeśli zagrasz satelitke za np. 30 centów to przy wyrejestrowaniu się dostajesz dolary turniejowe.

Mogę się mylić ale wydaje mi się, że tak to działa.

Jest tak jak napisałeś :) Sprawdziłem i potwierdzam

salyk
Oldschool Grinder

Napisane przez AMD21
Jest tak jak napisałeś :) Sprawdziłem i potwierdzam

Wszystko się zmieniło po wprowadzeniu ticketów..

Dzięki GuciO za sprostowanie :f_thumbsup:

Vieri18
Poker Player

[Treść wyedytowana]

//takie prośby są zabronione na forum. salyk

[Treść wyedytowana]

//Takie transakcje są na forum zabronione. salyk

Vieri18
Poker Player

[Treść wyedytowana]

//Ostrzeżenie. Pisałem, że takie prośby i transakcje są zabrionione. salyk

sojowyjarz
PokerStrategist

To chyba zależy czy wygrałeś ten bilet za kase, czy za punkty. Jak za punkty to chyba nie mozesz go zamienic na T$ a co za tym idzie zkeszować.

wczoraj wymienialem bilety na kase i biora 5%

Vieri18
Poker Player

Polish_Hummer - grałem sit&go za 60 FTP z zamiarem że jak wygram to zamienia na dolara ale nie mogę tego zrobić i został mi bezużyteczny bilet do Daily Dollar . Z chęcią bym zagrał tylko że te turnieje odbywają się o 20.15 ET a więc jest to środek nocy w Polsce ;/

alkanpl
PokerStrategist

Jak macie bilety niewymienialne (za FTPoints) przypominam, ze daily$ jest już multi entry (można zagrać w jednym turnieju na raz na kilku stołach) easy win :)

Vieri18
Poker Player

no właśnie on jest niewymienialny, bym z chęcią go zagrał tylko że w Polsce o tej porze jest środek nocy ;/ a na koncie 0 $