Witam mam pytanie czy jak wygram wejściówke do tego turnieju co w temacie to moge zrezygować z niego i wziąść wpisowe ?
Dostaniesz 1 dolar turniejowy, który możesz użyć w innym turnieju, lub wymienić go na gotówkę , bodajże za 98% wartości. W cashier jest chyba taka opcja.
Witam,
jest dokładnie tak jak napisał mazaq, Możesz wziąć T$, które wydasz na inny turniej lub ten sam ale innego dnia.
Pozdrawiam serdecznie
Napisane przez salyk
Witam,jest dokładnie tak jak napisał mazaq, Możesz wziąć T$, które wydasz na inny turniej lub ten sam ale innego dnia.
Pozdrawiam serdecznie
Jesteś pewny? Kiedyś tak było, ale ostatnio zagrałem satelitę, wyrejestrowałem się z tego turnieju i został mi bilet do wykorzystania, który mogę wykorzystać w innym dniu.
Chyba jest tak że jak wygrasz wejściówkę za pkt. FTP to przy wyrejestrowaniu się masz bilet turniejowy i możesz go wykorzystać w Daily Dolar Rebuy i normalnym Daily Dolar. A jeśli zagrasz satelitke za np. 30 centów to przy wyrejestrowaniu się dostajesz dolary turniejowe.
Mogę się mylić ale wydaje mi się, że tak to działa.
no własnie nie da się
też natrzaskałem tych wejściówek i dupa,
Jak się zdobywa te dolary turniejowe to nie czaje?
Napisane przez GuciO
Chyba jest tak że jak wygrasz wejściówkę za pkt. FTP to przy wyrejestrowaniu się masz bilet turniejowy i możesz go wykorzystać w Daily Dolar Rebuy i normalnym Daily Dolar. A jeśli zagrasz satelitke za np. 30 centów to przy wyrejestrowaniu się dostajesz dolary turniejowe.Mogę się mylić ale wydaje mi się, że tak to działa.
Jest tak jak napisałeś
Sprawdziłem i potwierdzam
Napisane przez AMD21
Jest tak jak napisałeśSprawdziłem i potwierdzam
Wszystko się zmieniło po wprowadzeniu ticketów..
Dzięki GuciO za sprostowanie
[Treść wyedytowana]
//Ostrzeżenie. Pisałem, że takie prośby i transakcje są zabrionione. salyk
To chyba zależy czy wygrałeś ten bilet za kase, czy za punkty. Jak za punkty to chyba nie mozesz go zamienic na T$ a co za tym idzie zkeszować.
Polish_Hummer - grałem sit&go za 60 FTP z zamiarem że jak wygram to zamienia na dolara ale nie mogę tego zrobić i został mi bezużyteczny bilet do Daily Dollar . Z chęcią bym zagrał tylko że te turnieje odbywają się o 20.15 ET a więc jest to środek nocy w Polsce ;/
Jak macie bilety niewymienialne (za FTPoints) przypominam, ze daily$ jest już multi entry (można zagrać w jednym turnieju na raz na kilku stołach) easy win
no właśnie on jest niewymienialny, bym z chęcią go zagrał tylko że w Polsce o tej porze jest środek nocy ;/ a na koncie 0 $