Może to głupie pytanie, ale nie mogę zmienić godziny na FTP, w ogóle jest możliwość zmiany godziny?
Napisane przez cycu88glg
Może to głupie pytanie, ale nie mogę zmienić godziny na FTP, w ogóle jest możliwość zmiany godziny?
nie.
Dla mnie brak możliwości zmiany godziny w full tilt to jakieś nieporozumienie, tak poważny pokerroom nie ma tak podstawowej opcji, trzeba samemu kalkulować i odnajdywać się w gąszczu turniejów obliczając godziny do polskiego czasu.
Ten czas nie jest dla Ciebie tylko bardziej dla nich. Jak np lecisz samolotem do anglii czy gdzies indziej dostajesz czas miedzynarodowy by potem nie bylo problemow. Wyborazasz sobie ze ktos pisze ze laduje o godzine 15 a ktos dalej o 17 a okazuje sie ze laduja jednoczesnie bo z roznych stref czasowych przylecieli.
Tak samo masz tutaj po co mieszac. Jesli ktos napisze ze cos sie wydarzylo o godzinie xxx to oni pierw musza dojsc ktora godzina i dopiero potem ustalali co robic. Bylo by wiele zamieszania. A jak by bylo ze dana promocja konczy sie o godzinie xx:xx to musieli by podawac dla kazdego regionu inaczej
Napisane przez AmraamPL
Ten czas nie jest dla Ciebie tylko bardziej dla nich. Jak np lecisz samolotem do anglii czy gdzies indziej dostajesz czas miedzynarodowy by potem nie bylo problemow. Wyborazasz sobie ze ktos pisze ze laduje o godzine 15 a ktos dalej o 17 a okazuje sie ze laduja jednoczesnie bo z roznych stref czasowych przylecieli.Tak samo masz tutaj po co mieszac. Jesli ktos napisze ze cos sie wydarzylo o godzinie xxx to oni pierw musza dojsc ktora godzina i dopiero potem ustalali co robic. Bylo by wiele zamieszania. A jak by bylo ze dana promocja konczy sie o godzinie xx:xx to musieli by podawac dla kazdego regionu inaczej
Jak lecisz samolotem to nie dostajesz czasu miedzynarodowego, bo czegos takiego nie ma. Linie podaja lokalny czas startu i lokalny (drugiego lokum) czas ladowania. Czyli dla W-wy czas startu - CET , a czas ladowania w Londynie - GMT.
W internecie, oprogramowaniu problem zostal juz dawno rozwiazany w taki sposob, ze nie powoduje zamieszania. Np. P*.
Pozdrawiam.
chcesz dalej dyskutowac z pilotem? Ty na bilecie tak dostajesz ale latajac nawet z warszawy do rzeszowa wchodzac w CTR Rzeszowa gdy dostaniesz pytanie za ile przewidujesz punkt np kilo musisz podac tez czas w godzinie UTC. Tak samo jak lecisz miedzynarodowo.
No ale ja moze sie nie znam jako pilot na takich rzeczach i czegos nowego sie jeszcze naucze
A i ten czas sie nazywa UTC w stanach dostaniesz prawdopodobnie czas ZULU i czas GTM od czasu UTC malo sie rozni polecam do przeczytania http://pl.wikipedia.org/wiki/Uniwersalny_czas_koordynowany
AmraamPL,
Ty jako pilot powiedz mi lepiej czy pod względem przyszłego rynku pracy lepiej jest inwestować $ w ppl(a), czy ppl(h), która droga bardziej rozwojowa
na ppl(h) to maly rynek pracy w polsce sam wiesz ile jest helikopterow cywilnych moze sie to rozwinie i biznesmeni sobie pokupuja i mozna bedzie wozic.
PPL(a) to dopiero poczatek podobnie jak PPL(h) i droga do lini jest przez PPL(a)
Robienie PPL(a) kosztuje 20tys zl PPL(h) chyba 80 tys
lepiej juz zrobic ppla a potem pplh bo godziny z nalotu z ppla Ci sie przepisza na pplh z tego co pamietam
pozdrawiam