Witam Was. Zawsze do tydzien (z reguły to był piątek) dostawałem rakeback - ugrany bonus (gram za te 50$ startowych). Były to niewielkie kwoty, parę dolarów w najlepszym wypadku. Przez dwa miesiące regularnie tydzień w tydzień przysyłali mi co widać w cashier/ history / past transactions . Zawsze dostawałem przelew zatytułowany "pokerstrategy55" Ostatni taki przelew był 24 kwietnia. Od tego czasu ani razu nie dostałem żadnego zwrotu pomimo tego, że nadal regularnie gram, nawet więcej niż wczśniej. Ma ktoś też tak problem? Czym to jest spowodowane?
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
Full Tilt
7
Użytkownicy
0
Reakcje
973
Wyświetlenia
6 odpowiedzi
Mam to samo. Ostatni rakeback wpłynął 24.IV, potem miałem krótką przerwę od gry na FTP ale już od dwóch tygodni gram z powrotem, i ani w ten ani w poprzedni piątek rakebacku nie dostałem.
piszcie do nich bo ja np zawsze reglarnie w piątki dostaję... o różnych godzinach ale zawsze jest..
a może mieliście jakieś promocje inne, albo ze sklepu coś braliście od nich... ?
Ja tez nigdy nie mialem z tym problemow - pisz na cashier@fulltiltpoker.com napewno dostaniesz odpowiedz