Mozesz, tak wlasnie na 2+2 sprzedaja punkty z ftp. Sam bylem ciekaw i zapytalem jak te punkty przelewaja. Napisali mi, ze kupuja przedmiot i wysylaja odrazu z ftp na moj adres.
Fragment wiadomości maila od supportu ftp
(...) Pana affiliate jest odpowiedzialny za wszelkie informacje, które Pan mógł
lub nie mógł otrzymać w odniesieniu do zasad Pana umowy rakeback.Po więcej informacji związanych obciążeniami rakeback prosimy
kontaktować się ze swoim affiliate.Odnośnie elekroniki, wszystko co Pan widzi po zalogowaniu sie do sklepu
jest dostępne dla polskich graczy (...)
W takim razie mógłby ktoś z supportu napisać dokładne i oficjalne kwoty jakie są potrącane z tygodniowego rakeback? Przykładowo za zakup przedmiotu za 10 000 pkt?
PS. te wszystkie konsole, telewizory laptopy pewnie i mają w sklepie, ale nie są widoczne dla graczy z Polski
Włączyłem właśnie FTP i małe(?!) zdziwienie.Zamiast 103$ rakebacku przyszło niecałe 40
.Zagrałem około 25 SNG 1800Fpp.To normalne ,że kosztowało mnie to 60$ rakebacku?Pozdro
ps.Było ich mniej w okresie rozrachunkowym tego rakebacku.Ktos wie ile wpisowe do takiego SNG 1800Fpp kosztuje w przeliczeniu na utratę rakeback?
Napisane przez szok38
Włączyłem właśnie FTP i małe(?!) zdziwienie.Zamiast 103$ rakebacku przyszło niecałe 40.Zagrałem około 25 SNG 1800Fpp.To normalne ,że kosztowało mnie to 60$ rakebacku?Pozdro
ps.Było ich mniej w okresie rozrachunkowym tego rakebacku.Ktos wie ile wpisowe do takiego SNG 1800Fpp kosztuje w przeliczeniu na utratę rakeback?
1800x0.00135=2,43$
wg obliczen w poscie podwieszonym w dziale fulltilt
Ale jak od soboty murkins??Rakeback jest wypłacany za okres od wtorku do poniedziałku.No jeśli zapłaciłeś tyle do poniedziałku, to ewidentnie brakuje kasy.Dzieki za odpowiedz na pytanie. Niestety nie wiem ile dokładnie zagrałem tych SNg, więc pewnie wszystko jest w porządku... Pozdro