Przejdź do forum
Brak Strategypoints

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Brak Strategypoints

14 Posty
5 Użytkownicy
2 Reakcje
4,766 Wyświetlenia
Edyta1

Witam, od lipca nie dostaje Strategypoints. Gram na Full Tillt Poker. Po przejęciu Full Tillt POker przez Pokerstars nakazano zmienić mi swój userneme. Może dlatego tak się dzieje. Wcześniej miałam Edyta87, teraz mam Edytka 87. Proszę o naprawę sytauacji. Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
13 odpowiedzi
Skibcio

Hej,

Ticket do naszego biura obsługi klienta i wyjaśnij w nim swój problem. Czekamy na dane z konta Edyta87, a jeśli grasz pod innym nickiem to niestety punkty nie mogły być naliczone.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Edyta1 Autor wątku
Edyta1

Napisałam do nich czy możesz mi to bliżej przetłumaczyć? Dear Edyta1,

Thank you for contacting our customer support and allowing us to be of assistance.

Please write in the ticket the name of your account (your login name on Full Tilt ). Check writing uppercase and lowercase letters.

Please make sure that you have allowed "Information Sharing".

In the software locate menu "Account" -> "Information Sharing". In the next dialog box, you need to accept the fact that the data about points were passed to PokerStrategy.com.

Will wait for your reply.

Kind regards,
Erickpetrov
Edyta1,
30.08.16 10:00: My username is Edytka87 , after integration Full Tillt with Pokerstars had to change the name. Previously, I had Edyta87 .
Erickpetrov,
30.08.16 13:16: Dear Edyta1,

Thanks for your reply.

And what about "Information Sharing"?

Will looking forward to hear from you.

Kind regards,
Erickpetrov

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Edyta1 dlaczego w wiadomości do supportu od razu nie napisałaś tego samego co tu na forum ?(
Chyba muszę napisać poradnik jak zadawać pytania, bo 90% problemów w kontaktach z supportami jest związana z nieumiejętnie postawionymi pytaniami.

Zresztą teraz to jest mało ważne... Sprawdź czy masz włączone Information Sharing na FullTilt. Jeśli jest włączone to przekaż to naszemu supportowi i poproś o zmianę nicku w naszym systemie.

Odpowiedz
Cytat
sheckin

Jak to w końcu jest? Jak miałem podpięte konto do FTP, to po połączeniu puli graczy z ps powinienem dostawać strategy points?

Odpowiedz
Cytat
matektrooper

Napisane przez sheckin
Jak to w końcu jest? Jak miałem podpięte konto do FTP, to po połączeniu puli graczy z ps powinienem dostawać strategy points?

Podbijam pytanie, miałem konto i na P* i na FullTilt, z czego podpięte konto miałem z FullTilt. Nicki na obu roomach miałem różne, jednak jak teraz na full tilcie się loguję, wchodzi mi konto ze starsów, więc rozumiem że są one powiązane. Ponadto nie mam do wybrania takiej opcji jak "information sharing".

Co zrobić żeby otrzymywać strategy points?

Odpowiedz
Cytat
Edyta1 Autor wątku
Edyta1

Napisałam to, że mam inny username. Ponieważ nie umiem języka angielskiego a tekst przetłumaczyłam na translatorze, może dlatego tak wyszło.

" 30.08.16 10:00: My username is Edytka87 , after integration Full Tillt with Pokerstars had to change the name. Previously, I had Edyta87 . "

Zobaczę co da się zrobić. Dzięki za pomoc. Będę dalej pisać jeśli to nie pomoże.

Odpowiedz
Cytat
sheckin

Napisane przez sheckin

Odpowiedz
Cytat
Edyta1 Autor wątku
Edyta1

Również nie wyświetla się taka opcja. Co dalej robić?

Odpowiedz
Cytat
Edyta1 Autor wątku
Edyta1

Napisane przez matektrooper

Napisane przez sheckin

Podbijam pytanie, miałem konto i na P* i na FullTilt, z czego podpięte konto miałem z FullTilt. Nicki na obu roomach miałem różne, jednak jak teraz na full tilcie się loguję, wchodzi mi konto ze starsów, więc rozumiem że są one powiązane. Ponadto nie mam do wybrania takiej opcji jak "information sharing".

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Odnośnie pytań poprzedników, bo je niestety przeoczyłem. Decyzja o powiązaniu konta należy do PokerStars/Full Tilt i z tego co widziałem opiera się na tym czy pierwsze konto było powiązane czy nie. Może zbyt pospiesznie założyłem, że masz powiązane konto na Full Tillt :( To, że kiedyś było powiązane, nie oznacza, że jest nadal powiązane. Kontaktowałaś się z supportem Full Tillt, aby potwierdzić Twoje powiązanie konta?

Odpowiedz
Cytat
Edyta1 Autor wątku
Edyta1

Nie miałam nigdy wcześniej konta na Pokerstars, skontaktuje się z nimi jeśli jest taka potrzeba.

Odpowiedz
Cytat
malczos

Napisane przez matektrooper

Napisane przez sheckin

Cześć, ogarnąłeś swoją sytuację? Mam tak samo jak Ty. Konto na starsach niepodpięte, konto na full tilt podpięte pod PS. Dwa różne nicki. Co mam zrobić aby połączyć oba konta i dostawać pokerstrategy points za grę. Będę wdzięczny za wskazówki
:f_drink:

Odpowiedz
Cytat
matektrooper

Napisane przez malczos
Cześć, ogarnąłeś swoją sytuację? Mam tak samo jak Ty. Konto na starsach niepodpięte, konto na full tilt podpięte pod PS. Dwa różne nicki. Co mam zrobić aby połączyć oba konta i dostawać pokerstrategy points za grę. Będę wdzięczny za wskazówki
:f_drink:

Siema, moja sytuacja wytłumaczona jest tutaj https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=450859

Odpowiedz
Cytat