Właśnie grałem turniej na FTP, wywaliło mnie z oprogramowania, a teraz nie mogę uzyskać połączenia z serwerem FTP... a bynajmniej tak mi mówi oprogramowanie. Co jest nie tak?
(ciągle "trying again" ?()
ja z daily odpadłem, ale 2 sng miałem, jeden już w kasie a drugi tuż tuż... przykre
ej dziala juz u was, gram ten turniej i mnie wywalilo.... i ciagle brak polaczenia?
Zazwyczaj na stronce www było jakieś tajne info, że prace z serverem czy coś i że gracze mogą iść sobie po browar - a teraz nic :/
Ostatnie co zauważyłem to moje QQ na mp3... DAMN!! Byłby duble imo na DD, a tak pewnie zaraz będę szortem...
Napisane przez Charon06
o właśnie a jest na FTP możliwość gry w przeglądarce tak jak na Paradise ?
nie
czy jeśli wszystkim padł serwer, to w momencie kiedy np. zagrałem bet to przeciwnikom sie sama reka spasuje i pula pójdzie do mnie? Mialem na paru stołach poty, w które betowałem i wtedy się zwaliło.
No to ciekawi czy turniej powtorza gralem daily i mialem juz sporo nagrane
Kkkkkkkkkkuuuuuurrr@@#@$wwwwwwwwaaaaaaaaa
Napisane przez yac
czy jeśli wszystkim padł serwer, to w momencie kiedy np. zagrałem bet to przeciwnikom sie sama reka spasuje i pula pójdzie do mnie? Mialem na paru stołach poty, w które betowałem i wtedy się zwaliło.
who knows..noone, imo
Bardziej bym się zastanawiał JAK to zrobią, żeby nikt się nie czuł pokrzywdzony...
Niech dadza kazdemu po ponad 1.500 tyle co bylo za pierwsze miejsce i bedzie wporzadku:)