Sytuacja wyglada bardzo nieciekawie. Przed chwila zadzwonil do mnie kumpel i powiedzial, ze nie moze sie zalogowac na FTP i zebym ja sprobowal. Ja moglem sie normalne zalogowac to kumpel poprosil mnie zebym sprobowal zalogowac sie na jego konto. Gdy sprobowalem, wyskoczyl komunikat "System nie moze Cie zalogowac. W celu uzyskania pomocy napisz na adres loginsupport@fulltiltpoker.com". Jak wiadomo taki komunikat to nic dobrego i odrazu pomyslalem sobie ze zablokowali koledze konto. Problem w tym, ze doslownie 2 minuty po tym, po probie zalogowania sie na moje konto, wyskoczyl ten sam komunikat :facepalm:. I teraz ja nie moge sie zalogowac. Kumplowi temu wysylalem czasem jakies $ za sprawy w normalnym zyciu, co z tego co wiem nie jest niezgodne z regulaminem. Kumpel ma za soba udane wplaty ze swoich danych. Mieszkamy w tym samym miescie. Ja mam zweryfikowane konto, kumpel nie wiem, zaraz sie zapytam. Jesli FTP podejrzewa, ze ktorys z nas ma po prostu 2 konta to mysle, ze po dokladnym sprawdzeniu dojda do wniosku, ze to nie prawda :facepalm:. Ja gram tylko i wylacznie nl10 rush, i jestem wygrywajacym TAGiem a moj kolega to raczej fish, ktory gra turnieje, czasem ring game i jest mocno w plecy. Ja nigdy nie gralem na jego kompie ani on na moim. Czy ktos spotkal sie z czyms podobnym? Boje sie, ze po prostu zablokuja mi konto bez odwolania bo o cos mnie tam podejrzewaja. Oczywiscie napisalem do supportu, ale zanim odpisza to mnie zjedza nerwy. Nie bylo by fajnie, gdyby zarekwirowali mi 2500$ tak o. Prosze o pomoc, jesli ktos spotkal sie z podoba sytuacja.
prbowales zalogowac sie na koncie kumpla? ban na twoje i kumpla konto. gg no re. nastepnym razem myslimy potem dzialamy, nie na odwrot.
Tylko to nie bylo tak, ze kumplowi zablokowali konto i od razu po tym zadzwonil do mnie zebym sie zalogowal. Zablokowali mu to jakis 1 dzien temu, wiec rownie dobrze mogl sobie przyjsc do mnie i sam sprobowac sie zalogowac, a to juz przeciez nie jest lamanie regulaminu. Poza tym to troche dziwne, ze zablokowali mi dokladnie minute po probie zalogowania. To jest jakis automatyczny system czy cos?
System na FTP jest taki, że jeżeli zablokowali mu konto, to automatycznie blokowane są wszystkie konta na które loguje sie ze swojego kompa. Tak samo działa to w druga stronę. Jeżeli Zalogujesz się ze swojego kompa na zablokowane konto, to z automatu blokowany tak jakby jest cały twój komputer i wszystkie konta na które z niego wchodzisz. Nie wiem jak to wygląda z odblokowywaniem, ale na chwile obecna twoja sytuacja wygląda tak, że musisz napisac maila do supportu z opisanym problemem. Oni pewnie wtedy sprawdzą, czy na twoim koncie nigdy nie były wykonywane żadne niedozwolone manewry. Jeśli wszystko będzie ok, to pewnie ci odblokują zarówno konto jak i komputer, bo tak naprawde nic nie zawiniłeś (to nie twoja iwna, że twój ziomek dostał bana i nie świadomy sytuacji poprosił cię o próbe zalogowanie z twojego konta).
Polecam tylko, żebyś nie pisał niczego w stylu "kolega podał mi hasła, żeby sprawdził", tylko, że będąc u ciebie on to zrobił. Żeby cię nie posądzili o łamanie regulaminu dot. dzielenia konta. Pzdr
Dzieki Maniek, bo juz myslalem, ze jestem totalnie w czarnej dupie. Pisalem do nich nie dawno w jakiejs tam innej sprawie i napisali mi ze moje konto "is in good standings", wiec moze nie jest tak zle jak sie wydaje. Spotkales sie kiedys osobiscie z taka sytuacja lub znasz kogos kto mial taki problem? Jesli tak, to jak to sie skonczylo?
Jakbym się nie spotkał to bym nie wiedział
Ziomek ma za costam zablokowane konto i kiedyś się chciałem zalogować z jego kompa, jednak w pore mnie ostrzegł o ewentualnych konsewkwencjach
A skończyc się nijak nie skończyło, po prostu chłopak sie przeniósł na inny room (ban mu się teoretycznie należał, więc mimo tego, że do nich pisał, to niewiele zdziałał)
Niestety zamkneli mi konto, przez tego kolege, ale na szczescie chca mi oddac moja kase czekiem. Szkoda bo lubilem grac na FTP, ale mowi sie trudno.
Nie wiem czy będziesz jeszcze z nimi walczył o odblokowanie konta ale w miarę możliwości wybierz inną formę wypłaty. Nie dość, że długo będziesz czekał to imo zapłacisz wyższą prowizję niż w MB lub NT.