Przejdź do forum
Brak FTP do wyboru ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Brak FTP do wyboru przy darmowym kapitale startowym

9 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
483 Wyświetlenia

Otóż zarejestrowałem się, zdałem quiz i pojawiła się strona na której mogę wybrać poker room i nie znalazłem wśród nich Full Tilt Poker, a wlasnie na FTP chcialem dostać ten kapitał startowy od Pokerstrategy.

Ktoś może mi wytłumaczyć czemu nie ma FTP przy tym kapitale startowym?

8 odpowiedzi

Witam.
Myślę, że jest to spowodowane zmianami, które zaszły w niedawnym czasie na ftp. Mianowicie zmiana minimalnej kwoty buy in, co sprawia, że artykuły pokerstrategy no-limit hold'em są nieprzydatne na ftp.

igotyouu
PokerStrategist

Napisane przez ican19
artykuły pokerstrategy no-limit hold'em są nieprzydatne na ftp.

moze uscislijmy ze chodzi o artykuly sss, ktore jest grane przez poczatkujacych

salyk
Oldschool Grinder

Witam,

ponieważ wybrałeś quiz z NL SSS, jedynym sposobem, abyś mógł otrzymać swój kapitał na FTP jest napisanie ticketu do naszego supportu. Opisz całą sytuację oraz podaj swój nick z FTP.

Pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dzięki Salyk.

eSGe
Elite Grinder

Napisane przez salyk
Witam,

ponieważ wybrałeś quiz z NL SSS, jedynym sposobem, abyś mógł otrzymać swój kapitał na FTP jest napisanie ticketu do naszego supportu. Opisz całą sytuację oraz podaj swój nick z FTP.

Pozdrawiam

Ticket ticketem ale jeżeli zamierzasz grać SSS to wybierz inny room bo na FTP minimalny BI to bodajrze 35BB więc siłą rzeczy nie da się grać SSS na tym roomie

salyk
Oldschool Grinder

Napisane przez eSGe
Ticket ticketem ale jeżeli zamierzasz grać SSS to wybierz inny room bo na FTP minimalny BI to bodajrze 35BB więc siłą rzeczy nie da się grać SSS na tym roomie

Dokładnie. FTP wybierz, jeśli masz zamiar grać NL BSS (albo sng, FL, ale wybrałeś inny quiz).

Pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Gram już jakiś czas i zamierzam grać po swojemu..a ten quiz z SSS wybrałem dlatego, bo to najprostsza strategia,a co za tym idzie- tak mi się wydawało- prosty quiz.
Jeśli wybór quizu decyduje o tym, że nie moge sie na FTP zarejestrować to jest to dramat..

A co juz pisałem wcześniej - FTP wybrać nie moge!! I cholera wie dlaczego.. Jak wiecie piszcie.

Jak już wcześniej pisano napisz ticket do naszego supportu a oni opiszą Ci co masz zrobić żeby móc wybrać FTP :)