Witam, chcialbym sie dowiedziec czy jest okreslony czas na wyrobienie bonusu zwiazanego z dostaniem kapitalu startowego na FTP? Czy mozna wyrobic go w czasie jaki nam pasuje?
nie ma okreslonego czasu, musisz jedynie ugrac 1k punktow by moc wyplacic pieniadze
Chodzi mi o to, ze oprocz kapitalu dostaje chyba dodatkowo bonus do uwolnienia 50$, nie musze sie z tym spieszyc?
Witaj hahaUnaab,
Aby móc wypłacić 50 $ kapitału startowego oraz wygrane przykładowo na konto bankowe lub Moneybookers, musisz najpierw zgromadzić na swoim koncie przynajmniej 1000 Full Tilt Points. Nie ma żadnych limitów czasowych na uzyskanie tych punktów.
W sytuacji, gdy wpłacasz na platformę własne pieniądze, musisz zdobyć 100 Full Tilt Points, aby móc zlecić wypłatę kapitału startowego oraz wygranych. Full Tilt Points uzyskane przed dokonaniem depozytu, również liczą się jako wymagane 100 Full Tilt Points.
Jako dodatek do 50 $ kapitału startowego, możesz skorzystać z bonusu 100% aż do 600 $. Przy pierwszej własnej wpłacie otrzymasz dodatkowo 100% wpłaconej sumy, aż do kwoty 600 $ jako bonus.
Masz 120 dni na ugranie bonusu od pierwszej wpłaty.
Więcej informacji na ten temat znajdziesz w poniższym linku:
Kapitał startowy 50 $, rakeback i bonus
Pozdrawiam
Jak otrzymać 27% rakebacku?
Od niemal każdej puli poker room zabiera określoną kwotę pieniędzy, czyli prowizję albo inaczej mówiąc rake. Jeżeli chodzi o turnieje jest to opłata turniejowa (fee). Rakeback oznacza dla ciebie stały zwrot zapłaconych wcześniej prowizji.
Na Full Tilt Poker otrzymujesz automatycznie 27% zwrot zapłaconego wcześniej net rake'u jeżeli otrzymałeś kapitał startowy. Net rake jest obliczany na bazie wygenerowanego rake'u (MGR) oraz pomniejszony o wszystkie inne bonusy, które otrzymałeś przy okazji gry od Full Tilt Poker.
Jeśli utworzyłeś konto na Full Tilt Poker po 01.12.2010 lub pomiędzy 01.05 a 31.07.2010, aby móc otrzymać rakeback, musisz dokonać wpłaty własnej.
Czyli, te 50$ od Poker Strategy nie wystarcza, jeśli założyłem konto po 1.12.2010, to żeby dostawać rakeback muszę dokonać wpłaty własnej?
ile wynosi minimalna wpłata na FTP?
Tak, musisz dokonac wplaty. Jezeli sie nie myle jest to 5$, w najgorszym wypadku 10$.
Napisane przez Leszek333
Na Full Tilt Poker otrzymujesz automatycznie 27% zwrot zapłaconego wcześniej net rake'u jeżeli otrzymałeś kapitał startowy. Net rake jest obliczany na bazie wygenerowanego rake'u (MGR) oraz pomniejszony o wszystkie inne bonusy, które otrzymałeś przy okazji gry od Full Tilt Poker.
Net rake jest obliczany na bazie wygenerowanego rake'u oraz pomniejszony o wszystkie inne bonusy ale wygenerowany rake to nie MGR. MGR liczy się tylko do FTP i wyzwania Iron Man
Witam,
temat przenoszę i zapraszam do lektury FTP FAQ: Zanim zapytasz : Full Tilt Poker FAQ
Pozdrawiam
Napisane przez PyqPyk
Witam,temat przenoszę i zapraszam do lektury FTP FAQ: Zanim zapytasz : Full Tilt Poker FAQ
Pozdrawiam
hmm przeczytałem to właśnie i widzę, że tam nic nie pisze o konieczności pierwszej wpłaty, by dostawać rakeback
to jak to w końcu jest, trzeba coś wpłacić od siebie, by dostawać rakeback, czy 50$ od PokerStrategy wystarczy?
Pozdrawiam
dział III, punkt 4.
Czy po otrzymaniu 50$ kapitału startowego na FTP będę otrzymywał Rakeback ?
Tak, zgodnie z zasadami opisanymi w punkcie 2. pierwszego działu tego FAQ.
dział I, punkt 2.
Czy dostanę 27% rakeback automatycznie ?
Tak, jeśli twoje konto jest przypisane do PokerStrategy to rakeback otrzymujesz automatycznie.
Czytanie ze zrozumieniem się kłania
Pozdrawiam
Chcę się upewnić, zamierzam wpłacić 50$ na FTP, czy oznacza to, że automatycznie dostanie 100% czyli 100$?
Napisane przez marinhos
Chcę się upewnić, zamierzam wpłacić 50$ na FTP, czy oznacza to, że automatycznie dostanie 100% czyli 100$?
Dostaniesz 100% czyli 50$ jako bonus
Napisane przez babel92
dział III, punkt 4.
Czy po otrzymaniu 50$ kapitału startowego na FTP będę otrzymywał Rakeback ?
Tak, zgodnie z zasadami opisanymi w punkcie 2. pierwszego działu tego FAQ.dział I, punkt 2.
Czy dostanę 27% rakeback automatycznie ?
Tak, jeśli twoje konto jest przypisane do PokerStrategy to rakeback otrzymujesz automatycznie.Czytanie ze zrozumieniem się kłania
![]()
Pozdrawiam
![]()
FAQ wprowadza w błąd. Na głównej stronie dokładnie jest napisane:
Jeśli utworzyłeś konto na Full Tilt Poker po 01.12.2010 lub pomiędzy 01.05 a 31.07.2010, aby móc otrzymać rakeback, musisz dokonać wpłaty własnej.
Zasada ta nie odnosi się do kont założonych przed 01.05.2010 lub pomiędzy 01.08.2010 a 31.11.2010.
Należałoby dać tą informację w FAQ, bo konta założone po 01.12.2010 nie dostają automatycznie rakebacku, tylko muszą dokonać pierwszej wpłaty. Jest to również potwierdzone przez polskie biuro obsługi klienta.
Pozdrawiam niedoinformowanych moderatorów
Witam wszystkich!
Mam takie pytanie i nigdzie nie mogę znaleźć konkretnej odpowiedzi (możliwe, że słabo szukam...).
Załóżmy, że od dziś przez 2 tyg nie będę grał na ftp, po dwóch tygodniach jak już dostanę cały rakeback kupię sobie portfel w sklepie ftp, poczekam znowu 2 tyg i zacznę grać.
Czy będę wtedy dostawał normalnie rakeback, czy do puki nie "odrobię" portfela będę on zmniejszony??
Dzięki i obyście wygrywali a AA vs K8o...;/
Edytowałem FAQ, dziekuję za uwagę 0rdon
@rodzer
do póki nie odrobisz portfela to rakeback będzie pomniejszony