Przejdź do forum
Blokada FTP, a stat...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Blokada FTP, a status na PS

26 Posty
15 Użytkownicy
0 Reakcje
4,911 Wyświetlenia
OzzyM

Mam pytanie do administracji - czy w związku z problemami FTP możemy liczyć na jakieś udogodnienia związane ze statusami dla graczy regularnie grających na FTP?

O czym mówię - nie miałem w tym miesiącu wiele czasu na grę (sesja na uczelni), więc grę przez cały miesiąc podporządkowałem utrzymaniu golda na PS jak najmniejszym nakładem gry w trakcie sesji. Do golda brakuje mi w tej chwili 29 punktów, które miałem w planach wyrabiać dziś (easy na nl25). Teraz, z przyczyn oczywistych, wyrobić tego nie mogę...

Dlatego miłym gestem ze strony administracji byłoby obniżenie o 5-10% progów dla graczy grających na FTP, właśnie pod kątem sytuacji takich jak moja. Jest jakaś szansa na to?

Pozdro

25 odpowiedzi
imgoingtomirage

Witam.

Administracja została powiadomiona o Twoich pytaniach.

Pozdrawiam.

podpinam sie do tego tematu tylko FTP mam przypisane i jak mam robic status platynowy

Witam serdecznie,

Nie planujemy podwyższania statusów - wymagania do osiągnięcia poszczególnych statusów zostały obniżone już od czerwca. Zapraszamy do przetestowania jednego z kilkunastu innych naszych partnerów , an których również możecie wyrabiać punkty potrzebne do podwyższenia statusów.

Pozdrawiam.

sojowyjarz

edit:

Coś mi się pomyliło, sorry.

Napisane przez KatarzynaM
Witam serdecznie,
Nie planujemy podwyższania statusów - wymagania do osiągnięcia poszczególnych statusów zostały obniżone już od czerwca. Zapraszamy do przetestowania jednego z kilkunastu innych naszych partnerów , an których również możecie wyrabiać punkty potrzebne do podwyższenia statusów.

Pozdrawiam.

ok to ja przeniosle pieniazki z ftp na inny room..

wait WHAT?

erpegie

U mnie natomiast jest taka sytuacja, że zacząłem wyrabiać Złoto na Full Tilcie gdzie miałem wszystkie środki na grę i nie mogłem się przenieść na inny room, bo bym się wtedy nie wyrobił - wiadomo jak "szybko" chodziły wypłaty.

Tyle, że 28 czerwca wbiłem ostatnie punkty na status Złoty i gdyby nie żadne zawieszenia itp. to by mi dzisiaj punkty te został dopisane na PS i bym się cieszył z nowego statusu, a tak to całomiesięczne starania i bankroll szlag trafił.
Co w związku z taką sytuacją? Bo aktualizacja już powinna być.

i co z rakebackiem za poprzedni tydzień? będzie?

magda25uk

Napisane przez geninek

listonosz ma podobno roznosic :f_confused:

DieHardPL

Również mam pytanie odnośnie statusu do administracji. Czy jest szansa, że punkty z poniedziałku wyrobione na ftp zostaną naliczone? Zastanawia mnie czy ftp nie oleje tematu i nie dośle danych do ps odnośnie rake'u. Jeśli tak będzie nie dość, że pół roll'a zamrożone to jeszcze z diamentem lipa.

Hej DieHardPL,

Z tego, co widzę w Twoim profilu, to SP za poniedziałek zostały Ci już naliczone.

Pozdrawiam

DieHardPL

Ehh, źle spojrzałem na datę i miałem na myśli wtorek 28.06. Przepraszam, ale gram na kilkunastu stołach, stąd błąd.

PawelWi

Napisane przez magda25uk

Napisane przez geninek

listonosz ma podobno roznosic :f_confused:

Padłem jak to przeczytałem :D :D :D

Co do pierwotnego pytania to ja też się chciałem zapytać o rakeback. Może jestem niepoprawnym optymistą ale wierzę że odzyskamy swoje rolle. Tyle że później niż wcześniej :f_frown: .... A te dodatkowe kilkanaście $ byłoby bardzo mile widziane na moim koncie :)

Chyba że jest inna opcja. Rakeback przesyła PS.com. Czy w takim razie nie byłoby mozliwości żebo go jednorazowo przelać na inny room ?

erpegie

Napisane przez erpegie
U mnie natomiast jest taka sytuacja, że zacząłem wyrabiać Złoto na Full Tilcie gdzie miałem wszystkie środki na grę i nie mogłem się przenieść na inny room, bo bym się wtedy nie wyrobił - wiadomo jak "szybko" chodziły wypłaty.

Tyle, że 28 czerwca wbiłem ostatnie punkty na status Złoty i gdyby nie żadne zawieszenia itp. to by mi dzisiaj punkty te został dopisane na PS i bym się cieszył z nowego statusu, a tak to całomiesięczne starania i bankroll szlag trafił.
Co w związku z taką sytuacją? Bo aktualizacja już powinna być.

A do tego się ktoś odwoła?
Kiedy zostaną doliczone punkty za 28 czerwca?
Lepsze info od Was, że nie wiecie niż brak jakiejkolwiek informacji.

Chyba że jest inna opcja. Rakeback przesyła PS.com. Czy w takim razie nie byłoby mozliwości żebo go jednorazowo przelać na inny room ?

Też byłbym za bo rozegralem około 500 sitków to coś by wpadło:)

sojowyjarz

Obawiam się, że FTP im nie da ich prowizji w związku z tym rakeback to raczej marzenie.

Zamiast rake`u będzie piesza wycieczka po Stanach Zjednoczonych z dużym Logo FullTiltPoker na plecach.

Życzę miłej podróży:)

kaftanos

mam pytanie do platyny brakuje mi 44 ptk we wtorek wyrobiłem 100 ptk czy te punkty za wtorek będą uwzględnione??

kaftanos

.

szok38

Jak masz takie pytanie to zjeżdzaj podwójnie to wątku obok .