Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] biletY?

24 Posty
10 Użytkownicy
0 Reakcje
2,448 Wyświetlenia
Mizzek

Witam
Czy wie ktos po ilu dochodza rush tickety z bonusu ?
Dzis wygasl mi bonus i nadal nie mam
dzieki!

23 odpowiedzi
Orlo007

mi na 3 dzien przyszly takze cierpliwosci

Mizzek Autor wątku
Mizzek

ok dzieki

johnybravo80

mi pojawił się od razu

Wczoraj sie o 22:33 przed chwila patrze juz sa :D;;p

Peterus24

Witam,
Nie lubie rush a też dostałem te tickety. Tutaj pytanie, jak je spieniężyć, bo bym wolał od razu dostać kasę...

nie da rady :) musisz odblokowac na tych biletach full tilt punkty

Peterus24

A może wiesz ile trzeba grać aby uciec z kasą :P

johnybravo80

Napisane przez Peterus24
A może wiesz ile trzeba grać aby uciec z kasą :P

Bilet 10$ - 25$ (250 FTP) rake na tym bilecie.

Peterus24

Fuck :facepalm: No nic, zobacze najwyżej z czym to się je :ayfkm:

Rinnok

o co chodzi z tymi biletami ? To jest normalny buy-in do 1 turnieju ? Jeszcze nie dostalem a dzisiaj mi sie bonus konczy

imgoingtomirage

Witam.

To nie są bilety turniejowe, a RGT dla rusha i każdy je otrzyma po zakończeniu bonusu.

Pozdrawiam.

endii1

Napisane przez imgoingtomirage
Witam.

To nie są bilety turniejowe, a RGT dla rusha i każdy je otrzyma po zakończeniu bonusu.

Pozdrawiam.

Witam.

Co to oznacza,że są to bilety RGT ? W jakich grach można je użyć ?

Pozdrawiam.

Rinnok

dokladnie wyrobilem bonus dostaje bilety co dalej ?

dagascos

Również chciałbym wiedzieć o co dokładnie chodzi w tym bilecie.
Grałem nim chwilę i wygrałem nieco więcej niż ten ticket jest wart.
Wyszedłem z rusha i nadwyżka dolarów jest na moim koncie głównym i dalej mam ticket 10$ rush.
Ta kasa, która jest na moim koncie głównym jest już moja?
Jeśli przegram te 10$ z ticketa to po prostu ticket przepada, a jeśli uda mi się zdobyć w tym czasie 250FTP to dostanę jeszcze 10$.
Nie kumam do końca o co tu chodzi.

Polecam poczytać opis w Full tilt store. W skrócie - mamy do dyspozycji bilet o np 10$ na rusha.

Siadamy na stole nl10 rush wplacając na niego całość kwoty. W czasie gry na tych pieniądzach zarabiamy jakby osobną pule FTP, która pozwala odblokować kase na bilecie i dodać ją do zwykłego salda. Poza tym:

a) jeśli odchodząc od stołu mamy mniej niż wpisowe 10$, na ticket powraca kwota która nam została (dajmy na to 5$) lub jesli stracimy wszystko - tracimy ticket.
b) jeśli odchodząc od stołu mamy więcej niż 10$, na ticket wraca wpisowe 10$, a nadwyżka trafia bezpośrednio na nasze saldo pieniężne.

OT: Ja dostałem tickety 20$ i postanowiłem sobie pogamblować na rushu nl25 (normalnie gram nl10). Na jednym stole z 20$ zrobiłem 125$ :)

pozdrawiam

EDIT: co do pytania "w jakich grach można ich użyć?" - jak łatwo wydedukować z nazwy - w grach stołowych rusha

Rinnok

ale zeby odblokowac ta kwote z ticketu to trzeba wyrobic iles tam ftp points? 10$ ticket - 250 punktow? piszesz ze kasa zostaje z ticketu dajmy na to ze bede break even zdobywajac 250 ftp points i nadal bede miec ticket wartosci 10$, czy wtedy juz moge do wymienic na 10$ i dodac je do salda?

imgoingtomirage

Witam.

Polecam poczytać o tym tutaj https://polska.pokerstrategy.com/news/content/45308/ oraz tutaj Bilety do gier pienieznych lub na stronie FTP gdzie znajdziecie wszystkie odpowiedzi na Wasze pytania, na większość już udzielił odpowiedzi czeslav87 :f_thumbsup:.

Pozdrawiam.

"ale zeby odblokowac ta kwote z ticketu to trzeba wyrobic iles tam ftp points?"

Więcej - wyrobić grając kasą z tego ticketa. Czyli jak grasz cash za zwykłą kasę i nabijasz punkty, to ticketa nie odblokujesz.

Tak żeby odblokować 10$ potrzebujesz 250 FTP. A jak to wygląda? Nie wiem, bo mialem juz kilka ticketów ale każdy w końcu traciłem przed ugraniem wymaganej liczby punktów ;P

Podejrzewam, że ticket znika a pieniądze pojawiają się automatycznie na koncie, a ty otrzymujesz komunikat podobny do tego jak przy uwalnianiu bonusu. Ale teraz sobie tylko gdybam :P

Rinnok

ok dostalem 3 tickety po 20$, to teraz jesli wejde na NL25 to 20 dolarow na stole jest z ticketu a reszta z salda na koncie? :D albo np moglbym otworzyc 2 stoly na NL10 za 1 ticket? :P weekend robie wolne wiec nie chce mi sie sprawdzac a widzialem ze expiration date jest do 20 maja i uwolnienie po zdobyciu 500 punktow za kazdy ticket

troche to bezsensu bo to tak jakby dostac 6 BI na NL10 ;d skoro trzeba grac ticketami, to juz chyba lepiej je wyrobic na NL2 wychodzi 30BI, tyle zeby zdobyc te 500pktow to chyba trzeba by grac przez kilka godzin dziennie caly tydzien na tym limicie ;d