hej!
Jesli nie uda mi sie wyrobic calego bonusu do konca sierpnia, bo wtedy mija termin. To ta czesc ktora zostala wyrobiona np. 60$ ze 100$ zostanie wplacona na konto czy nie? pozdro
hej!
Jesli nie uda mi sie wyrobic calego bonusu do konca sierpnia, bo wtedy mija termin. To ta czesc ktora zostala wyrobiona np. 60$ ze 100$ zostanie wplacona na konto czy nie? pozdro
z tego co piszą w bonusie tak własnie jest ale pewnie zaokrąglą to do najblizszych 10 dolarów czyli poiwedzmy wyrobisz 55$ dostaniesz tylko 50$ albo nawet do najblizszych 20$ bo niektórzy mają uwalniany w ratach po 10$ a niektórzy po 20$ a jeszcze inni dopiero po wyrobieniu lub upłynieciu terminu
Kasę dostajesz na bieżąco w ratach po 10$ albo 20$ (zależy od wielkości bonusa). Nikt ci nic nie zabierze. Co najwyżej może ci przepaść część raty w trakcie wyrabiania.
Nie masz racji, każdy ma inaczej indywidualnie przyznawany bonus, np. ja mam 100$ w całości, albo to co ugrałem do końca promocji. Ktoś jeszcze na forum pisał, że ma 4 raty po 25$