Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Awaria

118 Posty
39 Użytkownicy
0 Reakcje
11.3 K Wyświetlenia
ekonom

Nadal nie działa :evil:
To jest chore _evil:

Felicissimus

Nie mogłem się oprzeć :f_biggrin:

Felicissimus

Miałem tak w zeszłe wakacje że mi FTP padło tylko wtedy winny był dostawca UPS bo im DNSy padły :facepalm: Grałem turniej nabudowany ładnie przed ITM i na dodatek jeszcze na NL50 dostałem akurat Asy... Żal dupe ściska jak masz asy klikasz a tu nic nie działa...

Działa Wam czy dalej dupa? Ja ciągle nie mogę się połączyć.

ekonom

Napisane przez krisowo1
Działa Wam czy dalej dupa? Ja ciągle nie mogę się połączyć.

Jest du*a i tyle w temacie.

casalinga87

U mnie działa bez najmniejszych problemów. Może to wina waszych dostawców internetu?

ekonom

Napisane przez casalinga87
U mnie działa bez najmniejszych problemów. Może to wina waszych dostawców internetu?

Nie wiem, mam neostradę i zawsze było ok.
Najciekawsze jest to że tylko FTP nie działa.
Spróbuje później połączyć się z innego neta, zobaczymy co z tego wyjdzie.

Urielek

No ja też mam neostrade... i mi nie chodzi, a działa wam platforma pokerowa tobet lub betfair? Bo u mnie tez to stoi...

oliverbk89

tez mam neo i dalej nie moge sie polaczyc, ktos ma moje jakies info od supportu ftp ?

Golony Autor wątku
Golony

Sprawdzalem na drugim komputerze podpiętym pod tą samą sieć i też nie laduje FT. Problem polega też na tym że nie można zrobić reinstalacji ponieważ strona internetowa FT też nie laduje. Bardzo dziwna sytuacja.

prosty

rząd zablokował dostęp do poker on lajn :P

Wkoncu sie wzieli za dzieci neo :baby: :D

U mnie dziala FTP (dialog). :f_love:

ekonom

Napisane przez stasiuu
Wkoncu sie wzieli za dzieci neo :baby: :D

Ja tam nie widzę w tym nic śmiesznego _evil:

Golony Autor wątku
Golony

Panowie zaladowalem strone full tillt przez anonymouse.org i strona sie zaladowala (jest to ladowanie strony anonimowo) i strona zostala zaladowana bez problemu. Wychodzi na to ze polski operator albo ma problem, albo specjalnie blokuje.

Bardzo dziwna sprawa, napiszcie czy w dalszym ciągu nie możecie wejść na stronę,

będziemy się kontaktować z FTP w tym temacie

Pozdrawiam

mnie działa na neo

oliverbk89

faktycznie da sie wejsc na strone ftp przez anonymouse.org, ja jeszcze zauwazylem klopoty z polaczeniem sa z facebookiem, tzn. da sie ja przegladac ale laduje sie ok 10 minut, a czasami w ogole...wszystkie inne strony smigaja.. wiec moze faktycznie wina lezy po stronie operatora

Urielek

No tak z strony anonymouse wchodze równiez na tobet i betfair
Własnie wychodzi na to że wina leży po stronie naszego dostawcy internetu.. :(

MrChuckster

U mnie chodzi normalnie. Co jakiś czas wyskakuje jednak komunikat, że o 6:00 ET (czyli o naszej 12:00) będzie ok. 90-minutowa przerwa techniczna. Problem jest więc zapewne gdzieś po stronie FTP.

tygrytron18

mi nie działa dużo stron pokerowych od wczorajszego wieczoru mam internet radiowy. betfair,unibet,tobet,expekt