Nadal nie działa
To jest chore ♠_evil:
Miałem tak w zeszłe wakacje że mi FTP padło tylko wtedy winny był dostawca UPS bo im DNSy padły
Grałem turniej nabudowany ładnie przed ITM i na dodatek jeszcze na NL50 dostałem akurat Asy... Żal dupe ściska jak masz asy klikasz a tu nic nie działa...
Napisane przez krisowo1
Działa Wam czy dalej dupa? Ja ciągle nie mogę się połączyć.
Jest du*a i tyle w temacie.
U mnie działa bez najmniejszych problemów. Może to wina waszych dostawców internetu?
Napisane przez casalinga87
U mnie działa bez najmniejszych problemów. Może to wina waszych dostawców internetu?
Nie wiem, mam neostradę i zawsze było ok.
Najciekawsze jest to że tylko FTP nie działa.
Spróbuje później połączyć się z innego neta, zobaczymy co z tego wyjdzie.
No ja też mam neostrade... i mi nie chodzi, a działa wam platforma pokerowa tobet lub betfair? Bo u mnie tez to stoi...
tez mam neo i dalej nie moge sie polaczyc, ktos ma moje jakies info od supportu ftp ?
Sprawdzalem na drugim komputerze podpiętym pod tą samą sieć i też nie laduje FT. Problem polega też na tym że nie można zrobić reinstalacji ponieważ strona internetowa FT też nie laduje. Bardzo dziwna sytuacja.
Napisane przez stasiuu
Wkoncu sie wzieli za dzieci neo![]()
![]()
Ja tam nie widzę w tym nic śmiesznego ♠_evil:
Panowie zaladowalem strone full tillt przez anonymouse.org i strona sie zaladowala (jest to ladowanie strony anonimowo) i strona zostala zaladowana bez problemu. Wychodzi na to ze polski operator albo ma problem, albo specjalnie blokuje.
Bardzo dziwna sprawa, napiszcie czy w dalszym ciągu nie możecie wejść na stronę,
będziemy się kontaktować z FTP w tym temacie
Pozdrawiam
faktycznie da sie wejsc na strone ftp przez anonymouse.org, ja jeszcze zauwazylem klopoty z polaczeniem sa z facebookiem, tzn. da sie ja przegladac ale laduje sie ok 10 minut, a czasami w ogole...wszystkie inne strony smigaja.. wiec moze faktycznie wina lezy po stronie operatora
No tak z strony anonymouse wchodze równiez na tobet i betfair
Własnie wychodzi na to że wina leży po stronie naszego dostawcy internetu..
U mnie chodzi normalnie. Co jakiś czas wyskakuje jednak komunikat, że o 6:00 ET (czyli o naszej 12:00) będzie ok. 90-minutowa przerwa techniczna. Problem jest więc zapewne gdzieś po stronie FTP.
mi nie działa dużo stron pokerowych od wczorajszego wieczoru mam internet radiowy. betfair,unibet,tobet,expekt