Przejdź do forum
Akademia Full Tilt ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Akademia Full Tilt Poker

27 Posty
12 Użytkownicy
0 Reakcje
2,821 Wyświetlenia
heniek2011
Oldschool Grinder

A czy można by było wypłacic kase następnie zaakceptowac challenge i wplacic kase? Działa coś takiego?

Devilne
Elite Grinder

Nawet jeśli takie coś działa, to nie ma to sensu, bo przy wypłacie i depozytach są odciągane jakieś prowizje z netrake, co przekłada się na mniejszy rakeback - Więcej na tym tracisz, niż zyskujesz

imgoingtomirage
PokerStrategist

Dokładnie, nie jest to opłacalne.

Pozdrawiam.

dagascos
PokerStrategist

Ha. Oszukałem system. Już wiem jak zrobić zadanie Chrisa.
Ja robię tak. Przykład. Masz na koncie np 110$. Rejstrujesz sie na jakiś turniej, który będzie za kilka dni. Najlepiej zbliżony do kwoty, którą masz na koncie, np. turniej za 100+9$. Wtedy masz już tylko 1$. Akceptujesz zadanie Fergusona. Ugrywasz te 1,25$ lub więcej i zadanie zaliczone. Później wyrejestrowujesz się z turnieju i gitara, że też wcześniej na to nie wpadłem.

imgoingtomirage
PokerStrategist

Tylko, żeby support później nie wpadł, że jednak na to wpadłeś :).

dagascos
PokerStrategist

Znajdę 100 większych zmartwień niż to czy support na coś wpadnie czy nie wpadnie. Poza tym skoro tak można robić, więc wszystko jest w porządku. Chcesz pomóc ludziom, to cię jeszcze skarcą. Życie.

IceWhoo
Oldschool Grinder

Hehe dobra opcja teoretycznie to pewnie jest legalne tylko ten support FTP zawsze może coś spieprzyć.
Przy okazji mam pytanie jaki jest mail do FTP Academy bo książki jak nie było tak nie ma nadal?