a jak to jest: jak wyrabiam ten bonus 50$ np w tydzien to ile mi potracaja w tym czasie z RB? bo chyba nie te 50$... Na wszelki wypadek bede gral teraz tylko w Happy Hours
Napisane przez tigerek73
No chłopaki ja mam 400$ .![]()
![]()
![]()
♠_ugly:
Udowodnij albo przeproś
mało tam gram, a dostałem 100$
to powiedzcie mi, jak szybko byłbym w stanie to wyrobić grając rusha plo 10 lub nl 10. ile rąk ~~?
Również dostałem 400$, a nie gram tam od roku :)(może dlatego) . Mam kilka pytań, jaki rakeback z tego wychodzi? [(netrake - bonus) * 27% ] , dobrze kombinuje ? Rozumiem też, że bonus jest wypłacany w odstępach 10$? Dzieki
Ja gram tylko jak dostane bonus bo nie mam RB. Dlatego dostaje co jakiś czas 500$ tym razem 400$.
czyli im wiecej grasz tym mniej dostajesz
lipa
no ale jak ktos ma rb to mala strata , bo podczas wyrabiania bonusu mialem rake jakos ponizej 10%
ale zawsze to cos:)
ja tez dostalem 400 a nie gralem tam od lutego, najgorsze jest to ze ten bonus pokrywa się z tym od P* z okazji wcoopa i teraz trzeba wybrać co lepiej wyrabiać.
Czy ktoś się orientuje, czy FTP proponuje takie bonusy co miesiąc aktywnym graczom i czy ich wielkość jest uzależniona od wyrabianego $rake netto miesięcznie?
Napisane przez Rantrave
Czy ktoś się orientuje, czy FTP proponuje takie bonusy co miesiąc aktywnym graczom i czy ich wielkość jest uzależniona od wyrabianego $rake netto miesięcznie?
za cholere to nie jest co miesiac. takie cos bylo kilka miesiecy temu. wieksze bonusy dostaja "zazwyczaj" ci malo aktywni, aby ich zmotywowac do czegos nierealnego
Mam propozycje 500$ bonusu
I chłopaki powiem Wam że nie gram więc to nie od rake zależy choć swego czasu dużo się grało.
a ja dostalem 300$ a na koncie mam 0.06 i lipa ;/ mhmm mm pytanie ... jedyna opcja aby to wyrobic to tylk owplacic kase ?
1. A jeżeli wyrobie na przykład 10$ z tych 50$ i minie 21 dni na wyrobienie to zabieraja dotychczasowe transze (czyli w moim wypadku powiedzmy 50$?)
2. Zawieszają rackback na czas wyrabiania bonusu?
sojowjarz
1) tyle ile wyrobisz w przeciagu 21 dni tyle ci zostanie, czyli kazda czesc uwolnionego bonusu jest automatycznie przypisywana do twojego konta i nie ulegnie juz wykasowaniu itp.
2) wyrabianie bonusow wplywa na zmniejszenie rakebacku
ja nic nie dostalem
mimo iz dokonywalem wplaty. Dawno bo dawno ale mialo to miejsce
Ja też nic nie dostałem;/ a najlepsze jest to że regularnie gram tam i nabijam im rake;/ Mam nadzieje że jeszcze sie do mnie odezwą...