Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] $50 a BONUS

9 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
738 Wyświetlenia

Witam!
Mam pytanie dotyczące wyrabiania bonusu na FTP. Uwalniając $50 od pokerstrategy, co ok. 80pkt. dostawałam dodatkowe $5 i teraz pytanie, czy to była druga część bonusa, czyli $50 + $50? Czy może jeszcze jakaś dodatkowa promocja i teraz muszę poczekać, aż mi uaktywnią drugą część bonusa?

Nie jestem pewna jak to wygląda, to pytam =), bo właściwie gdyby to była pierwsza część bonusa, to uwalniając $5 zarabiam kolejne $5? hmm... cóż za konsternacja teraz mnie objęła. Proszę o wyjaśnienie i z góry dziękuję.

8 odpowiedzi
szok38

Nie za bardzo rozumiem :D.Od PS dostajemy 50$ które wpływają na konto FTP.Masz dodatkowo bonus 50$ , który uwalniasz w ratach po 5$.Gdy juz wyrobisz cały 50$ bonus to nie dostajesz już żadnego dodatkowego bonusa ;) .Natomiast w każdy piątek powinnaś dostawać zwrot 27% zapłaconego raku( w trakcie wyrabiania bonusa również go otrzymujesz ,ale podstawa zapłaconego raku jest pomniejszona o wypłacany Tobie w tym czasie bonus).I to chyba tyle.Pozdrawiam

A ja mam pytanie dostałem 50 baksów startowych i trochę ugrałem ale kiedy dostane te koleje 100 baksów od czego to zależy

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

szok38 napisał
Nie za bardzo rozumiem :D.Od PS dostajemy 50$ które wpływają na konto FTP.Masz dodatkowo bonus 50$ , który uwalniasz w ratach po 5$.Gdy juz wyrobisz cały 50$ bonus to nie dostajesz już żadnego dodatkowego bonusa ;) .Natomiast w każdy piątek powinnaś dostawać zwrot 27% zapłaconego raku( w trakcie wyrabiania bonusa również go otrzymujesz ,ale podstawa zapłaconego raku jest pomniejszona o wypłacany Tobie w tym czasie bonus).I to chyba tyle.Pozdrawiam

Faktycznie trochę zagmatwałam całą sprawę, ale już rozumiem - po prostu wyrabiam wszystko na raz =) I o to mi chodziło hehe

Bziku

pijana napisał
A ja mam pytanie dostałem 50 baksów startowych i trochę ugrałem ale kiedy dostane te koleje 100 baksów od czego to zależy

wszystko zalezy od ilosci napisanych postow na forum. jezeli przekroczysz 300 postow, dostaniesz koleje sto baksow. ja juz sie kurde 2 lata mecze i jakos nie moge. po setnym poscie daja hasla do freeroli,

pozdr

pepLBN

Bziku napisał

pijana napisał

wszystko zalezy od ilosci napisanych postow na forum. jezeli przekroczysz 300 postow, dostaniesz koleje sto baksow. ja juz sie kurde 2 lata mecze i jakos nie moge. po setnym poscie daja hasla do freeroli,

pozdr

hahahahhahahaahahhha, dobre dobre;p

czy bonus na FT nie powinien być wypłacany w postaci 5$ co każde 83FTP (z groszami) ? bo ja to tak rozumiałem, tak głosiły komunikaty w bonus account, tymczasem dzisiaj, gdy uzbierałem już 90FTP to było napisane, że zarobiłem dopiero 4$z groszami i do wypłaty tych 5$ potrzeba mi jeszcze kilkanaście FTP.
pozdrawiam.

illithid

Punkty z Happy Hours są inaczej liczone - z moich obserwacji wynika, że wtedy bonus uwalnia się wręcz wolniej. Może z tego powodu ta dysproporcja u Ciebie.

to by wiele wyjaśniało. dzięki za info.