Witam.
Mam 2 pytania dot. kapitału startowego, wpłat i rakebacku.
1. Rozwiązałem quiz, zarejestrowałem się na FTP, wysłałem skan dokumentu i jak narazie czekam na kapitał startowy. Na stronie pokerstrategy pisze ze moje konto zostało poprawnie podpięte. I tu pytanie, jeśli dokonam teraz minimalnego depozytu 10$ to automatycznie dostane rakeback i bede musial uzbierac 100 punktow a nie 1000 zeby moc wyplacic kapital startowy? (jesli go otrzymam)
2. Czy dane osobowe z konta bankowego przy wpłacie muszą się zgadzać z danymi konta FTP? Nie mam konta bankowego a chcialbym juz pograc i chcialem poprosic kolege zeby mi przelal te 10$ stąd moja pytanie.
Wierz mi ze jak zaczniesz grać i poznasz ten świat to nie będziesz chciał wypłacać tego kapitału. Zrozumiesz wtedy że lepiej nauczyć sie grać i pomnożyć kapitał startowy niż wypłacić marne 50$...
Cześć egzorcystyczny
jeżeli wpłacisz pieniądze na konto FullTiltPoker, to do uwolnienia kapitału startowego potrzebujesz 100 FullTiltPoints.
Nie radzę wpłacać z cudzego konta, gdyż wówczas pojawią się problemy przy wypłacie. FTP zapamiętuje dane konta i nie będziesz mógł później swobodnie wypłacać pieniędzy na własne konto.
Lepiej jest w takim wypadku założyć sobie konto na Moneybookers lub na Neteller i w ten sposób wpłacić pieniądze.
Pozdrawiam,
dohpaZ
Dodam jeszcze, że jeśli nie masz konta bankowego to możesz w inny bardzo prosty sposób doładować konto na FTP. Mianowicie kupujesz kartę pay safe card (min 50zł) i doładowujesz nią konto o jakieś 18$.
Pozdrawiam.