Przejdź do forum
Zwerbowani przyjaci...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Zwerbowani przyjaciele. Bonus wypłata na MB?

16 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
1,980 Wyświetlenia
oski10
PokerStrategist

Chciałbym się zorientować w temacie wypłaty bonusu za zwerbowanych przyjaciół. Jest możliwość wypłacenia pieniędzy bonusówych na moneybookers. Czy te pieniądze musze przelać na swoje konto pokerowe? Czy mogę na kolegi? Także chciałbym się dowiedzieć czy te pieniądze można od razu z MB wypłacić na konto czy nie wolno?

Pozdrawiam.

15 odpowiedzi
mckonski
PokerStrategist

mozesz wyplacic na MB. przelew trwa do 10 dni okolo.

pozdro

Mooris
PokerStrategist

Hej oski10

Polecam wypłacać na swoje konto - tylko w ten sposób unikniesz niepotrzebnych komplikacji. Konto jest darmowe i możesz je bardzo szybko założyć. Dodatkowo, jeśli założysz konto MB przez naszą stronę, to otrzymasz gratisowo 100 punktów, przez co status wskoczy Ci na srebro - tu masz link https://polska.pokerstrategy.com/moneybookers/

Jeśli chodzi o późniejszą wpłatę, to spokojnie z MB możesz wypłacić na konto. Ja wiele razy wypłacałem z MB bezpośrednio do mbanku (szło jakieś 3 dni).

Pzodrawiam

blaszka13
PokerStrategist

Witam.
Proszę mi powiedzieć jak długo trwa transfer pieniędzy za zwerbowanych uzytkowników na jedną z platform pokerowych, w moim przypadku pokerparty?

Mooris
PokerStrategist

Witaj

Najpierw wypłata musi przejść weryfikację, co może trwać do 10 dni roboczych. Później ok 2-3 dni przelewu na room.

Oczywiście może pójść dużo szybciej, podałem Ci tylko graniczne wartości.

Aha, jeszcze jedno - przelewy na roomy wykonywane są w środy, więc też musisz sobie to przeliczyć (znaczy jeśli wypłata zostanie zweryfikowana, to czeka do środy).

Pozdrawiam

Witam.
A jak wypłacę kase na party poker to mogę przelać potem spokojnie sobie kase na netellera?

bastian081
PokerStrategist

Możesz ale nie tak spokojnie. Na Party trzeba wyrobić ileś tam punktów przed wypłatą. Co prawda mało bo chyba kwota w dolarach podzielona przez 5 czy 10 ale chwilę trzeba pograć. Poza tym musisz mieć odblokowaną metodę wypłaty dla NT w PP.

Napisane przez pirogronian
Witam.
A jak wypłacę kase na party poker to mogę przelać potem spokojnie sobie kase na netellera?

Poniżej opis sytuacji, o którą Ci chodzi

Na PartyPoker musisz zdobyć 15% sumy, którą chcesz wypłacić, w przeliczeniu na PartyPoints. Ta sytuacja się nie zdarza, jeżeli grasz regularnie na PartyPoker.

bastian081
PokerStrategist

To nawet nie wiedziałem, myślałem, że dotyczy to wszystkich. Ja rzeczywiście nie grałem na Party jak robiłem wypłatę z TAF-u i musiałem chwilę pograć.

Po co ci neteller. zlecasz na konto bankowe i masz spokoj.Szkoda kasy na te przewalutowania itp na netellerze.

Mooris
PokerStrategist

Napisane przez mariweso
Po co ci neteller. zlecasz na konto bankowe i masz spokoj.Szkoda kasy na te przewalutowania itp na netellerze.

Hej

Jeśli mówimy o małych kwotach raz na jakiś czas, to tak - w przeciwnym wypadku tylko neteller :)

Pozdrawiam

He he nie gadajcie ze wierzycie w te bujdy o US. Ponizej 15 000 euro to nawet palcem nie kiwną :P

Mooris
PokerStrategist

Zdziwiłbyś się, ilu ludzi tu obraca takimi pieniędzmi ;)

Swoją drogą był już gdzieś taki temat i chyba ktoś mówił, że powyżej 5k -10k euro (nie pamiętam) - bank ma obowiązek zgłaszania przelewów do US.

Pozdrawiam

Powyzej 15k euro od tego roku.I to nie tylko w jednorazowym przelewie ale w nawet rocznej sumie przelewów mniejszych ale z jednego źródła. Póki co ja się takimi kwotami nie musze przejmować :P

sumy podprogowe a także regularne operacje zagraniczne z jednym źródłem, są bacznie obserwowane w bankowych komórkach bezpieczeństwa.
Pozdrawiam

Mooris
PokerStrategist

Dlatego najlepiej posiadać kartę MB lub NET